Hirdetés
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nitro16
senior tag
válasz
Glaz-dozfhut
üzenetére
Ha nulláról kezdesz és gyakorolni akarsz akkor a legjobb valamelyik multi mert ott lehet gyors köröket menni, több fajta játékmód stb, megszokod a játékot. Fegyvereket felhúzni és jó loadoutokat össze rakni. Majd onnan fokozatosan áttérni ha azt szeretnél játszani. Egy ideje csak multit nyomok most ezek miatt + mert randomokkal ahogy feljebb is írták kb semmi értelme menni br-t.
Én kb 2 hónapja kezdtem el játszani a játékkal, előtte talán 7 éve játszottam utoljára cod fps multit még pc-n anno, most konzolon (ps5) kontrollerrel úgy, hogy semmi kontrolleres múltam nincs itt tartok. [link] Ráadásúl ez úgy, hogy csinálom a fegyverekre a maxolást mind felszerelés mind színek terén és ha megvan a gold jöhet a következő nulláról. (Mellette a játékba lévő ingyenes blueprintek illetve az optic célkereszteket is csináltam eddig amig el nem kúrta a frissités)..
Ha valaki esetleg amúgy gondolkozik azon, hogy kiprobálná a konzolt de fél kontrollerrel játszani fps multit vagy bármit azt tudom tanácsolni, hogy ne tegye mert könnyen bele lehet jönni. Nyilván ez mindig adott személy képességeitől is függ, én is tartottam tőle de kár volt. Most már csak azt sajnálom, hogy nem kezdtem előbb el.
Más: Most Július 22-29-ig ingyenesen lehet játszani a cold war multi illetve zombi részével.
-
gjung44
tag
válasz
Glaz-dozfhut
üzenetére
gyanitom eredetileg az volt a célja ennek a játékmodnak hogy warzoneos körülmények között lehessen fegyvereket tesztelni vagy akinek nincs meg a muli könnyen fel tudja öket huzni. ha a plunder nem lenne mindent élesben kellene fejleszteni és probálgatni ami elég nagy szivás lenne a br-ben
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- Lenovo ThinkPad T14 G2 i7-1165G7 / 16GB / 512GB SSD EU billentyűzet
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini PC - HP ProDesk 405 G4 DM / Ryzen 5 PRO 2400GE / DDR4 / NVMe / HDMI / több db / számla
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-7G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S22 8/128 GB Phantom White ÚJ, gariban cserélt! 6 Hónap Jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest