Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanya53
aktív tag
válasz
Provox OW
üzenetére
Teljesen igazad van, én is rengeteget szenvedek a játékban, 4-5 kőrt szoktam menni. Nem bírom idegekkel a rengeteg kempmatyit. Pedig tényleg jól sikerült ez a játék. COD 4 és COD 6 óta nem volt egy sem ilyen jó. Nagyon sajnálom, hogy nem tudok többet tölteni a játékkal. Sajnos tesznek róla, sokan, hogy ne legyen hozzá kedvem. A kempelésre rá kényszerítenek a társaim, mert senki nem megy előre mindenki bújik valami tárgy mellett vagy egy sötét sarokban és zoomolva várja az ellent. Számomra ez nem játék. Ha meg megyek előre egyedül akkor tudja mindenki mi fog történni, döglök halomra. Szóval inkább hagyom ezt a játékot. Nem ér annyit, hogy idegbeteg legyek. Könnyű azt mondani, hogy ne idegeskedjek és kempeljek én is. Hát nekem ez sajna nem megy.
A játék nagyon jó különben. Ahogy én látom itt az lehet a nagy probléma, hogy a mapok úgy vannak kialakítva, hogy mindenki bujkáljon, túl sok a tereptárgy, szerintem sokkal szellősebbre kellett volna csinálni őket és nem volna COD helyett bújócska a játék neve. Mert lehetne akár BÚJÓCSKA is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby rádiós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Háztartási gépek
- Apple asztali gépek
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3662
- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kipróbáltam én is mennyi jön össze, kb 20 perc után beadta a domination + Shipment kombót (folyamatosan Rust-ot erőltette volna) Csak 91-ig jutottam pedig Wheelson, Vtol is volt.