- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
DrTechnoid #15011 üzenetére
Úgy is jó, ha az ellenfél már a földön van?
-
Laraxior
titán
Renettivel kell valami extrát csinálni, vagy elég ha csak gyűjtöm vele a pontokat a plundernél? Mert ölni nem igazán szeretnék pisztollyal, de ha már kettő van belőle akkor nagyobb eséllyel megyek az ellenre
-
Laraxior
titán
Most nekem jött egy pár MB-os okosítás hozzá...
-
Laraxior
titán
Meddig lesz duplaXP?
-
Laraxior
titán
válasz
szuk_jozsef #14603 üzenetére
-
Laraxior
titán
válasz
Dragon3000 #14564 üzenetére
Nah igen... csak úgy úszik felfelé... a P90 már lvl50, az M4 pedig asszem lvl70 körül van.
Ha csak killekkel mentem volna, hát....
A pajzsot pl így lehet elég gyorsan húzni. Nem kell vele ölni, csak elég ha az van nálam amikor indítom meg befejezem a contractokat. -
Laraxior
titán
Contractok.
Én pl a scavengert csinálom a legszívesebben.
3 ládát kell megkeresni, mikor megyek a harmadikért útközben már keresem a közelben levő következő feladatot adó contractot.
Landolásnál is igyekszem olyan helyet választani ahol van legalább két contract (ládakeresős, vagy a foglalós) meg mellett jármű.
Onnantól ha azok be vannak húzva lehet haladni
Itt nem kapsz semmit a killért, illetve kevés XP-t... viszont a pénzért a kör végén elég jól esik belőle, ahogy látszik is -
Laraxior
titán
válasz
prokxy #14529 üzenetére
Én most kezdtem használni a mikrofont, eddig sosem volt beüzemelve, szóval akkor nekem még kibírja egy darabig.
Csodás. Ennyit a Logitechről. Nekem a Z906-on meg a ki-bekapcs gomb adta meg magát. Még jó, hogy távirányítóval is ki-be lehet kapcsolni.Néztem én is, kicsit furi a csávó latexgatyában... de a kampányt úgyis végig akarom tolni, anno nekem tetszett, szerintem hangulatos volt.
-
Laraxior
titán
Megint duplaXp?
-
Laraxior
titán
válasz
craftsman01 #14463 üzenetére
Ezért kell a plundert tolni. Ott lehet egyedül is boldogulni
-
Laraxior
titán
válasz
#98320896 #14407 üzenetére
Nem hajtok semmire, csak játszok.
Valami skint a karakteremnek jó lenne megszerezni, de össze-vissza kell csinálni mindent, nem kínlódok.
Ha azt írja, hogy én vagyok a leader, akkor kijelölöm, hogy hova. Lehetőleg ahol több scavengeres, keresős cucc van, azok gyorsan mennek, vagy pedig a kis dobozfoglalós. Eliminate-re nem megyek, mert sok idő, és ott lőnek rám... azt én meg nem szeretem.azt nem értem, hogyha valaki nem leader, akkor minek jelölget mindent, ráadásul általában a Hospital tetejét jelölik, ahol ugyan sok cuccot lehet találni, de öngyilkosság, mert 10-20 ember biztos odaugrik.
-
Laraxior
titán
Remélem senki nem gondolja komolyan, hogy az 50 millió játékosnak majd egyszerre max sávszélen fog lefelé jönni az update...
-
Laraxior
titán
Tényleg megnövelték plunderben a testpáncélok mennyiségét, vagy valami bugba futottam? 7 vagy 8 darabot engedett még összeszedni
-
Laraxior
titán
(Steam: Shogun 2-t ne felejtsétek el hozzáadni a fiókhoz, ingyen van)
-
Laraxior
titán
válasz
SZKEBE75 #14238 üzenetére
Már jó pár éve száműztem a HDDket, idegesít amikor felpörögnek. Így is sajnos be kellett tennem a 6TB-os Seagate külső winyomat a gépbe, mellőzve a házát, mert abban simán megfőtt, állandóan 45°C+ volt a hőmérséklete.
De csak filmekre van használva, szóval gyakorlatilag le van kapcsolva amikor megy a gép.
De van még 120GB-os SSDm is... félelmetes, hogy lassan kuka kategória, mert semmire sem elég.
Emlékszem anno a 32GB-os Samsung SSDkkel kezdtünk..... most annyi ram van a gépben
-
Laraxior
titán
Ahh, megint 30GB... ez még vajon pluszba jön a cucchoz, vagy azért valamelyest cserélődnek a fájlok?
Ha így haladunk cserélhetem a 512GB-os SSDket is -
Laraxior
titán
Ezt a levegőből ereszkedés közbeni sebzést igazán kivehetnék, legalább amíg föld lesz a talpam alatt addig ne...
-
Laraxior
titán
M4-et próbálta már valaki a másik fajta töltényekkel? Mennyire élhető? Vagy inkább maradjak a sima extendednél?
-
Laraxior
titán
válasz
prokxy #13889 üzenetére
Neked nem jött le a fejhallgató párnája? A fej részén, nem a fülnél... simán elengedi a ragasztó... és már az első héttől ilyen.
Basszus, majdnem 50k-s a cucc, erre széthullik mielőtt valami baja lenne....
Erre kiadnak belőle egy frissített változatot, gondolom ugyanolyan pocsék minőséggel...
Tudtam, hogy Razert kellett volna venni -
Laraxior
titán
Nahigen, végülis az a 10EUR már nem oszt vagy szoroz, főleg ha így van lehetősége kipróbálni az embernek, ha már ideadták a Warzone-t ingyen.
Azóta nem is játszottam mással, se BF, se GTA...
Pedig annyira nem szokták adni a CoD-ok, túl pörgősek, lassú az agyam az ilyenhez.
De ez a WZ egész jó, főleg a plunder része. -
Laraxior
titán
...én meg azt kérdezném, hogy melyik a legegyszerűbben megszerezhető skin a katonámra?
Ne legyek már olyan snassz.. -
Laraxior
titán
válasz
#98320896 #13770 üzenetére
Semmi nem kell, csak pénz.
Nem is kell elküldeni se. 1M-nél lenulláz teljesen, nem lesz nálad egy fillér se.
Azért szoktuk felküldeni a pénzt, hogy ne legyen nálunk, ha halunk, akkor kevesebb legyen a veszteség.
Arra viszont még nem jöttem rá, hogy kik tudják lehívni a helikoptereket, mert eddig mindig az enemy hívta. -
Laraxior
titán
válasz
tupacamaru #13732 üzenetére
Prokxyval voltunk épp, mondtam is neki, hogy a csávó pH!-s
Még anno MW2 multiban együtt is toltuk -
Laraxior
titán
válasz
#98320896 #13708 üzenetére
Itt egyszer sikerült nyernem... illetve nem is nekem, de engem vitt el a helikopter.
Még 6an voltunk, valami hegylábánál gubbasztottam, meg se mozdultam, jött a gáz, lassan el kellett volna indulnom, nagy lövöldözést hallottam...
Pár mp-re rá már írta, hogy első vagyok.
Gondolom akik lövöldöztek, azok már belehaltak a gázba.. -
Laraxior
titán
Ma egész nap duplaXP van vagy mi? Minden második körben lép egy szintet...
-
Laraxior
titán
válasz
Lomha 8V #13543 üzenetére
Nem tudom kik voltak, egy sarga hazikoban molyoltam eppen.
Csak ezert jegyeztem meg mert eletemben nem lottem ilyet. Gondolom a program ugy gondolta hogy ma ad egy kis jussot..Pl előtte egy masik arccal voltam, epp olyan volt a map h 2km-t ernyoztunk, egesz kor alatt csak az utolso 1 percben lattunk ellenfelet. Addig tok nyugis volt. Lehetett penzt gyujteni batran.
-
Laraxior
titán
válasz
laragirl83 #13537 üzenetére
Tegnap plunderben kiszedett ket marha. Visszaugrottam ugyanoda, autoval mentek tovabb a sracok. Rajuk lottem sniperrel, erre HS, kihullott az egyik az autóból, a masik kiszallt, azt is megtakartam.
Na ez biztosan nem az en tudasom mutatja ez a malőr kulonben vigan tovabbmentek volna. Szerencsefaktor?... -
Laraxior
titán
Túl könnyű volt a Plunder 4 fősen, 2 emberrel már nem lesz olyan nagy élet, ha jól gondolom.
Én pl simán elfutkároztam a pályán kill nélkül, csak pénzgyűjtéssel. -
Laraxior
titán
Kiadják a gamet ingyen, meg még sírtok....
Ajándék lónak.... -
Laraxior
titán
válasz
- = Zk = - #13252 üzenetére
Annyinak azért elégnek kell lennie, még annak ellenére is, hogy ebben a játékban gyakran látok 17GB feletti használatot, persze alatta megy a monitorozás, böngésző, stb...
-
Laraxior
titán
WZ-re mit érdemes vinni?
Mert még nincsenek teljesen kifejlesztett cuccaim, így majdhogy jobb cuccokat találok, mint amit a loadoutban tudok magamhoz venni
Gondolom érdemes egy pötyögtetőt vinni, meg valami nagyobbtáras automatát? -
Laraxior
titán
Még egy hülye kérdés..
Miért nem ajánlja fel a killstreaket nekem? A perkjeim lépnek ha elérem a killt, de killstreaket nem igazán látom. (vagy csak a gombot nem találom... de igazán villogni se látok semmit)
WZben ha veszek olyat, akkor látom, hogy villog, meg nyomjam meg ezt meg azt a gombot az aktiváláshoz..
Hja tudom, régen CoDoztam... -
Laraxior
titán
Van valahol olyan lista, hogy a fegyverekre mik az elérhető fejlesztések, és mi kell hozzájuk?
azt hittem, csak kill és fejlődik magától... -
Laraxior
titán
Hát nem tudom ki volt aki kitalálta azt a Shipment nevű mapot... tenyérnyi helyen 10-12 ember.
-
Laraxior
titán
Hol érdemes most megvenni a játékot? Elég nekem a Sima MW, igazából csak a multi miatt érdekelne, ott egy kicsit gyorsabban tudnék fegyvert fejleszteni, mint sima WZben.
-
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
Warzone-ban nem lehet írkálni a csapattársaimnak?
-
Laraxior
titán
Találkozott már valaki a fekete-fehér cheattel?
Lőttem egy brigádot, pont egy garázsban voltak, se ki se be... aztán egyszer csak szépen oldalról bekúszva átváltottak a színek fekete és fehérre. Kilépve a körből a menü már okés volt, utána a következő kör is (Mielőtt VGA hibára gyanakodnék)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megújult a PROHARDVER!
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Synology NAS
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Medence topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest