- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
Próbáltam az AUG-ot a nato lőszerrel. Kb olyat rúg a fegyver, mint az AK... lehetetlen vele bárkit is eltalálni aki kicsit távolabb van
(#16546) oriic: Hát akkor az nekem nem nyerő. Marad ahol van a rózsaszín
-
Laraxior
titán
Plunderben nagyon beteg dolog feltenni a felhőkarcoló tetejére a pénzt elszállító helipadot.
Origin12 pont erre az épületre teremtődött... -
Laraxior
titán
Azért én nem hiszem, hogy ez akkora érvágás lenne a pro játékosoknak. Aki balfasz annak meg tökmindegy mivel lövik le.
Mindenre rá van már fogva, hogy miért nem megy a játék.
Én se sírok, pedig ha megnézném a statom (megjegyzem nem teszem), apercben nyugodtan megkérdezhetné mindenki, hogy én minek játszok, úgyis csak golyófogó vagyok.
De hát valakinek annak is kell lennie
Mi lenne a pro játékosokkal az ilyenek nélkül, mint én pl... -
Laraxior
titán
Hja, azt akartam mondani, hogy nem ösmerem az oldalt, lehet valami kis troll semmirevaló website az egész.
Elolvastátok, aztán lesz belőle valami vagy se... majd kiderül.
Amiért sokan sírnak annak általában engednek...
Mondjuk azt nem értem, hogy miért kerül 1800ba a rózsaszín tracer pakk, amikor az összes többi 1600. -
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
Nem tetszik a jatekosoknak a tracer pack... Allitolag tul nagy előnyt adnak az effektek.
Valoszinuleg modositas lesz belole...Mellesleg elerheto az anime. 1600 helyett meg mindig 1800pontert.
-
Laraxior
titán
válasz
lowzor #16309 üzenetére
Csak próbáld ki a 25-ös dobtáras Origint... Épületekben, szűk helyeken a legjobb. Gyakorlatilag egész squadokat fel lehet vele tartóztatni
...és nincsenek hülye feladatok sem velük, hogy kitámasztva lőjél vele, meg hasonló.
Szerelékkel, szerelék nélkül, térdelve.. a többi meg tök alap lövöldözés vele. -
Laraxior
titán
Ma nálam is remekel a game. Egyszer nem töltötte be a grafikát, alig láttam valamit.
Másodszori indításnál meg amikor visszalépkedtem esc-el a menüben, mindig feldobta a tálcát -
Laraxior
titán
válasz
prokxy #16124 üzenetére
Mástól hallottuk ezt..
Szereztem megint egy kártyát, valaki otthagyta a nyitott doboz mellett. Elrohanok a börtönhöz, hogy majd ott bemegyek. Erre az meg nem nyitva volt
Mentem volna a Damhoz, de útközben sikerült a legnagyobb kavalkád felé mennem, ráadásul meg is jelöltek...
Nah mindegy, kinyomtattam a bunkerek helyét, biztos ami biztos -
Laraxior
titán
válasz
prokxy #16111 üzenetére
Ráadásul legutoljára amikor láttam, az 1800pontba került, a többi meg 1600.
Én is gondolkodom rajta erősen. Kell egy 10EUR-s, meg egy 2EUR-s csomag, abból kijön. 400-at adott a game ingyen.(Ha 1600 lenne...)
Szóval 12EUR-t még szerintem szánnék rá....de kicsit visszahúz ez a rózsaszín. Mondjuk női karakterrel nem gáz -
Laraxior
titán
Ma negyedszerre is szereztem piros kártyát
-
Laraxior
titán
válasz
tupacamaru #16075 üzenetére
Jött ma egy harmadik is
-
Laraxior
titán
válasz
tupacamaru #16073 üzenetére
-
Laraxior
titán
Találtam megint egy piros kártyát, és érdekes, mert ugyanott ahol az előzőt.
Pechemre elvették tőlem a barlang bejárata körül..
Visszaugrottam ugyanoda, a hülye nem vette fel, így bejutottam -
Laraxior
titán
Annyira benne voltam a barlanghódítók kilövésében sniperrel, hogy egyszer csak jött az üzenet, hogy inaktivitás miatt kickeltek.
Szóval sokat ne feküdjetek egy helyben -
Laraxior
titán
8 perc még...
Nem kell a nyafi, ennyit csak ki lehet bírni... -
Laraxior
titán
válasz
Szatesz. #15833 üzenetére
Akkor nem tudom. Nekem is csinálja, de az nem ugyanez a hibaüzenet, csak directx. Amikor valamit állítok a graphicsban már akkor is kivág. Ha leteszem tálcára akkor is.
Szóval eléggé hímes tojás jellegű a dolog. Ha megy, akkor ne nyúlj hozzá.(#15832) lacy86: Automatikusan átállítja a lövedéket, vagy kell beállítani külön tárat?
Számoltam, de majd' 20EUR lenne ez a kis golyós móka... kicsit combos annyiért.
400-am van alapból, egy 1100-es kell még mellé (9.9EUR) meg még egy 500-as (4.99EUR) -
Laraxior
titán
válasz
lacy86 #15828 üzenetére
Már volt róla szó, hogy nem mindegyik jó mindegyikhez.
nekem pl most eltűnt a red pakk, van helyette anime. Az pl pont jó az M4-re, és a P90re. Pont ezeket használom a legtöbbet, de...
1. Nem vagyok hajlandó ~25EUR-t fizetni a színes golyókért
2. (ha esetleg megvenném) nem vagyok hajnaldó rózsaszín lövedékkel lövöldözni -
Laraxior
titán
Meg be lehet húzni egy órás ingyen dupla XP tokent is.
-
Laraxior
titán
válasz
Laraxior #15817 üzenetére
Így néz ki belülről.
A végén van egy ajtó, oda nem jutottam be, az hova vezet? Oda kellene valami kód, ismételten. -
Laraxior
titán
válasz
tupacamaru #15789 üzenetére
Igen, ráadásul kékből, nem is narancssárga dobozból. Valamelyik buszban találtam.
(#15791) astro12:
2 van rajtad alapból. Ez mellé még egyet tudsz betenni. Magaddal vinni 5-öt tudsz, ha felveszed az armor sachselt- akkor 8-at hordhatsz magadnál, de egyszerre csak 3 lehet rajtad.
Alapértelmezett asszem a 4-es gomb. -
Laraxior
titán
Tegnap mentem egy kört a BF5-ös Firestormon... Hát elég vérszegény ehhez képest.
A grafika mondjuk szebb, de a játékmenet, nem egy nagy szám. -
Laraxior
titán
Nincsen olyan mód, hogy szabadon tudok kóvályogni a Warzone térképen, enemyk nélkül?
Körbenéznék egy kicsit... mert mindig csak a rohanás. -
Laraxior
titán
Nem tudom mi mást kellett volna várni... Új dolog, jó hogy mindenki közel akar kerülni a moslékostálhoz. Ki így ki úgy.
Volt nem egy olyan kör, hogy kutya nem járt a bunker körül. Van amikor meg legalább a 150 ember fele ott nyomorog. -
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
Kipróbáltam a HDR-t, eddig AX-50-et használtam. Meg kell hagyni nem rossz fegyver ez sem.
-
Laraxior
titán
Bejutottam a bunkerbe
Nem volt nagy felhajtás, de azért bent ment a kempelés -
Laraxior
titán
...és az a számsor megmarad a következőre is?
Egyébként érdekes mert (a megint szénnéváltoztatott) BR-en mentem, és ott egyből találtam ilyen telefont. Plunderben meg sehol, pedig ott többet futkározok.
Mármint az érdekel, ha megvan a számsor akkor jó lesz a következő menetnél is, vagy csak egy körre számít? -
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
Tehát legalább addig kell tolnom amíg kódkártyát nem találok?
Aztán utána lehet menni a következő lépésre? -
Laraxior
titán
Hogy lehet bejutni a bunkerbe? Azt látom, hogy valami kártyát kell találni hozzá. Meg kell kód is.
Nah de mindig minden egyes körben ugyanúgy végig kell járni ezt? Vagy elég, ha egyszer rátalálok arra a kódkártyára. Megjegyzem, hogy még nem találkoztam vele.
illetve plunderben is elérhető? -
Laraxior
titán
Nekem is a max sávszél asszem 6.5MB/s, legalábbis ami képes kijönni belőle. Nem tudom névlegesen mennyi.
Szerintem bőven elég.
Ha 6MB/s, akkor is a 30GB-os patchhez elég másfél óra, hogy lejöjjön.De hát ez már itt megszokott. Ha lassan jön az a baj, ha gyorsan az a baj. Ha RPGvel lőnek az is baj, ha pajzs van az ellenfélnél az se jó. Ha sniperkedik az sem tuti... igazából semmi sem az, de mégse törli le senki.
Csak a szokásos elégedetlenkedés, mindennel, mindenkor. -
-
Laraxior
titán
Nekem meg az lenne a kérdésem, hogy néha találok jófajta MP5-öt a pályán. Legendary vagy micsoda. Azokat nekem kell összerakni, ha így akarom használni, vagy meg lehet durrantani valahonnan?
-
Laraxior
titán
Pont az előbb kérdeztem rá játék közben... ritka egy valami, nem sokszor találkoztam még vele
M4 meg a P90 nekem pont jó lenne, sokat használom őket... nah de pink...
-
Laraxior
titán
válasz
Dragon3000 #15343 üzenetére
Chilis bab?
-
Laraxior
titán
Nulla killel eltengődtem a harmadik helyig...
Elfelejtettem, hogy van gázmaszkom, így kirohantam a fedezékből, persze leszedtek...
még első is lehettem volna -
Laraxior
titán
Jott frissites? Mekkora?
-
Laraxior
titán
A rekord is akörül van... 50+ kill...
-
Laraxior
titán
válasz
pendre54 #15221 üzenetére
Nyertem én is úgy már, hogy csak egy helyben lapultam, épp mozdulni készültem, lőttek körülöttem, de nekem is haladnom kellett a gáz miatt.
Aztán egyszer csak jött a helikopter.
Pontosabban csak ez az egy győzelmem volt eddig(Írtam ezt korábban is)
A többiek lelövöldözték egymást, vagy legalábbis annyira leamortizálták, hogy a gáz hamar kinyírta őket.
Előfordul az ilyen...(#15222) Laby: Dehogy menő... anno egy csomót linkeltem a BF5 topikba, hogy 1-2 killel nyertem a Firestormot... lehurrogtak. Pedig az sem TDM, nem az nyer akinek a legtöbb killje van, hanem aki jól helyezkedik, jókor van jó helyen
Mondjuk nekem is jobban tetszik ez a stratégia -
Laraxior
titán
Mivel csináltok videot a játék közben? Volt régebben videorögzítőm, de jó lenne modernizálódni. Mondjuk nekem elég a sima 1080p@60Hz-hez, szóval 60FPS-el elég ha fel tudok venni.
-
Laraxior
titán
Auto shotgun van a gameben? Vagy csak ezek a félautomata cuccok? Melyikhez van a legnagyobb tár?
-
Laraxior
titán
Azt hittem nagyobb meló lesz összehozni ezt a Renetti akimbo-t. Hát nem.
...és nem is adja annyira, mint anno a két automata G18 -
Laraxior
titán
Gépre nem lehet feltelepíteni azt a CoD alkalmazást ami mutatja, a fegyvereket meg minden szir-szart
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest