- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
Játszik valaki 9700K CPU-val?
-
Laraxior
titán
Nem volt valami nagy ötlet kivenni a dobozokból a self-revive kiteket...
-
Laraxior
titán
Ezeket a Juggernautokat mivel érdemes lőni?
-
Laraxior
titán
Lattatok a videot ahogy par majom bement a stadionba?
Meg nincs nyitva hivatalosan, de mar be lehet kovalyogni
-
Laraxior
titán
válasz
DrTechnoid #18187 üzenetére
De azért a konyháig, vagy a fürdőszobáig kimész nem?
-
Laraxior
titán
Valami hiba lehet az éterben a plunderben, minden második ládában precision airstrike meg cluster strike van
Találtam egy spotter scope-ot is, bár sokat nem ér. -
Laraxior
titán
Most akkor miket lehet keresni Warzone mapon? Megint vannak bunkernyitó kártyák? Mert a telefonok csörögnek még mindig...
-
Laraxior
titán
válasz
Lomha 8V #17936 üzenetére
Limitálva van. Ha elkezded sorba lepakolni, akkor látod, hogy mihelyst leteszed az utolsó, elveszi az elsőt.
2-t biztosan enged, asszem a 3 már nem megy
Mivel nem a futkározós típus vagyok, hanem a lassan haladó (multiban) ezért mindig a duplázós perkkel megyek. Hogyha egyen át is jut a marha aki a közelembe jön, akkor legyen neki még egy öröme(#17938) Laby: Bújócskába ügyes vagyok, az úgy nem jó?
A K/Dm szerintem üti a felet, ha minden igaz
-
Laraxior
titán
DuplaXP van, vagy mi a fene...
-
Laraxior
titán
...a trophy system mennyi RPG-vel bír el? Mintha 3at számoltam volna... de azért néha hiba csúszik a rendszerbe
-
Laraxior
titán
Ha külön megy mindenki Plunderben, és az első helyen vagyunk, akkor a térképen kinél mutatja a koronát?
Második kérdés, melyik a futásban a leggyorsabb beállítás, fegyver, perk, stb..? -
Laraxior
titán
Azért az nem gyenge, hogy végre magyar társat kapok Plunderben, köszönök szépen, de válaszra sem méltatott... arról nem is beszélve, hogy verte a TDMet, köze nem volt a játékhoz, ki is lépett félidőben. Nem károsított meg sokkal, ugyanis 0$-t szedett össze
Valami HUNcc karatekutya vagy hasonló.
Remélem itt van, és tudok neki gratulálni -
Laraxior
titán
válasz
KaitouP #17867 üzenetére
Sosem játszottam azzal.
Az első BattleRoyale nekem a BF5-ben volt. Azzal vigasztaltam magam, amiért sosem jutott jármű, a járműorientált játékban
Aztán ott is uncsi lett amikor 20 percet is kellett várni arra, hogy találjon végre még pár embert.
Hány olyan meccset játszottam le, amikor az összes ikon villogott oldalt. Összedobott, kamcsatkai, bivalybasznádi, dél és északi sarkon élő emberekkel... 200, vagy inkább 2000+ pinggel.
Aztán jött a Warzone.... BF5 ment, és jött vissza a BF4 is -
Laraxior
titán
Szerintem mókás lesz ha még a sok futkározó ember mellett lesznek ott ezek a kóválygó élőhalottak
-
Laraxior
titán
válasz
prokxy #17846 üzenetére
Vagyok most pár napot...
Nekem olyan furcsán fut a játék. Most mentem egy kört a patch meg a javítás óta, de olyan mintha szaggatna... és néhol még a 60FPS alá is beesik.
Átírom azt amit ezelőtt javasoltak, mert megint max vrammal ment az egész
azért egy első helyet elhoztunk, még 3 másik randommal. Igaz csak összesen 1.3M gyűlt össze -
Laraxior
titán
Azert nekem sem adja be mindig, van amikor nagyon rolleren vagyok.
-
Laraxior
titán
válasz
Dictator^ #17578 üzenetére
Nem kell oda kill.
Az elején leugrasz egy contract-ra, ami mellett van jármű.. aztán uzsgyi. Ha közben ráakadsz egy trophyra akkor érdemes feltenni, meg ha foglalós a dolog, akkor egy aknát az autó alá dobni, hogy ne vigyék el a szekeret.
De ha nagyon a tömeget keresed, akkor Downtown, és ott a felhőkarcoló. Oda mindig millióan ugranak, ha van ott pénzleadós hely, ha nincsen.(#17577) Slavia: GTX1060 3GB-ról váltottam, érzem a különbséget. De sok CoDosnak még ennyi sincsen.
-
Laraxior
titán
válasz
Dictator^ #17575 üzenetére
Tegnap 3an indultunk jó szokás szerint. Párszor meghaltam, elég szuper helyekre sikerült érkeznem mindig.
Látom spectatorban, amíg várakoztam, hogy az egyik csávó csak a távcsőben bámul, nézelődik, néha felbukkant benne pár mozgó célpont, persze egyet se talált el.
Írtam, hogy koma, ez nem TDM... Kilépett.
Maradtunk ketten. Látom a csávókámnál ott a "HUN" a nevében, mondom, talán szót értünk.
Foglalós contract, tűzoltóság második szintjén, az airportnál. Csávókám bemegy, még pont odaérek én is a foglalásra. Egyszer csak elpályázik onnan, megjelöli a pénzleadós helyet, elszaladt a heliig, aztán pápá. Volt nála van 100ezer...
Írom neki, hogy tudod mit kell amúgy csinálni?
Válasz: Egyedül maradtam, mert kilépettSzóval igen... csodás az összeállítás.
-
-
Laraxior
titán
Úgy látom mára elengedhetjük a plundert...
-
Laraxior
titán
Most megint lesz valami patch, vagy egyszer csak random megjelenik megint a Plunder?
-
Laraxior
titán
El kell jutni velük egy adott sorszámú bunkerig, és kinyitja az ajtót. Bemész, találsz pár kék meg naracs ládát, mindeféle bisz-baszokkal.
Én eddig csak pirosat találtam.
A piros nyitja a Prison alattit, a gátnál ami van, a térkép alján teljesen lentit, a katonai bázis mellett levőt, aztán a folyó mellett is van egy, fent. -
Laraxior
titán
Patch van, Blood Money továbbra sincs...
-
Laraxior
titán
válasz
tupacamaru #17284 üzenetére
Én se játszottam sokat, lvl80 valamennyi vagyok. Ezek a módok nem nagyon adják..
-
Laraxior
titán
Hányadik fejlesztés lesz a nagy tár erre a meggymagköpőre? Agyvérzést kapok, mire kezdem eltalálni az ellent, már üres is a tár.
még jó, hogy mindenki ezzel futkározik, így fel lehet venni a kifejleszett példányokat -
Laraxior
titán
Mikor jön vissza a Plunder?
-
Laraxior
titán
Razer, 1600dpi, a többit nem tudom miről beszéltek.
-
Laraxior
titán
Mekkora tárat adnak mellé majd? Gondolom nem marad a 25-össel.
Kipróbáltam, de közelre, zárt helyre még mindig az Origin12 a legjobb.968 vs 923
MP7 vs P90... azért az utóbbi sem rossz -
Laraxior
titán
Van mán plunder? Vagy az ingyen hétvégére nem jut belőle?
Gyakorlatilag pikk-pakk maxolni lehetne a fegyvereket -
Laraxior
titán
válasz
maximilian4 #17102 üzenetére
De nálunk nincs is ilyen menüpont
-
Laraxior
titán
Hát... azért a grafika, mintha nem lenne ugyanaz, mint a patch előtt.
Ez az új Warzone mód meg... -
Laraxior
titán
válasz
KaitouP #17034 üzenetére
Hát de. De éjszaka, csak 3 órát ment a gép
Asia-n felejtettem, ezért inkább most indult be, amikor elindítottam. De lent van.
Mondjuk én nem értem ezeket a seasonöket, meg battle pass, meg tudomisén... Megyek futkározni, lövöldözni, aztán majd csak bead valamit.
Amúgy tényleg nem egy veszett a nett, 6.5MB/s... a feltöltés meg itt gyakorlatilag nulla, nem szeretik a torrentet itt..drága. -
Laraxior
titán
Mindjárt leér nekem is
-
Laraxior
titán
válasz
Dragon3000 #17000 üzenetére
Ugysem tudod elmagyarazni az itt ertetlenkedoknek, hoborgoknek...
Senkinek sincsen semmias dolga az eletben csak jatszani. En reggel, illetve delelott inditottam el, azota is jon... Majd ha leer, kiprobalom. -
Laraxior
titán
válasz
gyuribácsi88 #16865 üzenetére
Aha.. Azert veszunk 200ezerert VGAt...
-
Laraxior
titán
Na jó.. sikerült összekempelnem hardline-al, meg a kill chainnel a choppert.
Kár, hogy nem tudtam melyikkel váltok rakétára, láttam abból is van 8 darab.
Így azért nem olyan vészes...
Csávókám úgy bekempelt az egyik sarokba a kis letehető pajzzsal, hogy alig lehetett kiszedni.
Azért ez a Shipment elég hamar lebontja az agyat... vagy van olyan aki tud ezen több órán keresztül koncentrálni? -
Laraxior
titán
Jó ez a trophy motyó, ha az autóra tesszük. Jobb, mint a reactive armor a tankokon.
3RPG-t védett ki, nem tudom, mennyi a normális mennyiség amit tud?
(Illetve csak gondolom, mert sorban jöttek a 25XP-k, és csak hallottam az RPG-k hangját)
-
Laraxior
titán
Na, ezzel a hosszú porszívócsővel már elég kezes az AUG
-
Laraxior
titán
Úgy látom, hogy az új pár MB-os patchel megérkezett a rasszizmus elleni "tüntetés" Lehet nézni a fekete képernyőt
-
Laraxior
titán
válasz
tupacamaru #16569 üzenetére
Hja, ez a longbarrel még nincs meg. Rágyúrok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Macbook White 13" unibody
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest