- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
shotika
őstag
Egyébként már akartam írni (hátha valakinek fontos info), hogy helyhiány miatt, egy jó hónappal ezelőtt, kénytelen voltam ssd-ről átrakni hdd-re a játékot, és az első hashelgetést az első indítás alatt ugyan nagymamásan ráérősen tekergeti, de utána magára talál a játék. A pályák is hamar betöltenek, és kb észre se veszem a különbséget meccs közben.
-
shotika
őstag
Ezért felesleges volt törölgetni a kiszivárgott vidiket (persze megértem).
Kissé bátortalannak hat ismét egy jóiparos módjára összerakott bemutatót látni egy cod játékból (maga a bemutató jól össze lett rakva, zene is stb), de azt hittem kreatívabbak lesznek a videókészítők
(a 2007-es COD MW sniperes pályájának demózása mekkorát ütött már 2007-ben)
- nade a lényeg, várom
-
shotika
őstag
válasz
venom8888 #10382 üzenetére
Én meg nem akarok loot menüt
Ráférne már erre a battle royal módra egy alapos tatarozás, hogy csiszoltabb legyen a játékmenet - illetve remélem a technikai háttere is megfelelően fel lesz építve, egy ideig toleráns voltam az ilyen jellegű játékok ismétlődő hibáival (szerver disconnectek pl - rád nézek Apex
) , de mára meguntam, hogy ennyire szarnak bele a cégek, és kb csak abba fektetnek tőkét, hogy fegyoskinek jöjjenek.
Az viszont tetszik, hogy (elvileg) ingyenes lesz, így jó ideig biztosítva lesz a friss játékosbázis. -
shotika
őstag
válasz
Imilenni #10225 üzenetére
"Egyébként elég nagy bromság ez a rendszer, van egy cikk hogy játszod a butát, ads nélkül lősz az ellenfélre, aztán mehetsz a bot szinten lévő emberek ellen, mehet jutyubra a videjohogy meglett a nuke..."
Őszintén, én megértem az ilyen visszajelzést, magam is néha a fejem kaparom, de létezik olyan multiplayer rendszer, aminek a "gyengeségeit" nem ismerik ki egy idő után a játékosok? Manapság egy-egy változtatás után pár órával vagy pár nappal később már fenn vannak a videók youtube-on mindenféle trükkre. Egy tökéletesebb rendszert én már nem is tudok elvárni a codtól, lévén ez a sorozat mindenkit ki akar szolgálni, és mindenkinek megfelelni - ez már abból is látszik, hogy állandóan pakolászgatják a módokat, nehogy a játékosok ráunjanak egy rendszerre (vagy éppen az ellenkezőjét is jelentheti, pont azért pakolásszák ezeket, hogy ha ki is ismered, utána más mód jön, hogy azt is szokni kelljen).
Ez mindig is így volt, csak szerintem régebben sokkal zártabb volt ez a közösség, ma meg kb mindenki streamer akar lenni, kb tökmindegy milyen áron. Ha valaki sikeres lesz, és ne adj isten belebukik egy ilyesmibe, még akkor is megmarad a követőien egy jó része. -
shotika
őstag
Ez az új pálya (nekem új, mert rég nyúltam a játékhoz) - Atlas - baromi fekszik
Első meccsemen (és talán egyszer indítottam el az elmúlt 3 hónapban) pont ezt kaptam, és Domban a legtöbb foglalás mellett 30/4-es aránnyal első is lettem és meg is nyertük
- természetesen only hcKellett egy kis pihenő fpsekben, hogy újult erővel térjek vissza, szerintem ismeritek az érzést, amikor szinte együtt mozgunk a játékkal és még faszán is megy! (a kövi meccs nem lett már annyira jó, de a végére szépen feljöttünk,199/200-ra kaptunk ki)
-
shotika
őstag
válasz
KaitouP #7442 üzenetére
"Elég volt az admin kiskirályokból, akik ellen ha túl jó voltál vagy nem úgy viselkedtél ahogy ők elvárták, akkor repültél is."
Annál már csak az volt szebb, amikor adminok támadtak egymásnak - egyik ilyen miatt hagytam ott a kedvenc cod4 szerveremet is...
Vagy a cod2-es időkben, amikor a játékosok szavazhatták ki egymást. A rövid életű United Offensive után a CoD2 volt az első olyan multiplayer játék amivel huzamosabb ideig játszottam, az ismeretségem a játékkal úgy indult, hogy már az első pár tíz órámban kickelve voltam, pedig azt se tudtam, hogy mi az a csalás - nekem akkor az egyet jelentett a Doomban az iddqd-vel.
Mondjuk jól végződött, mert az akkori egyik admin vagy 2 órán át nézett engem titokban, majd egy S&D meccs alatt, amikor kimentem kávét melegíteni, s mire visszaértem csak egyedül maradtam a teamből - tudom, nem volt szép, de kiment a fejemből, hogy indul a meccs- szóval utána egyedül lehoztam a meccset a fullos 6 fős enemy ellen. Az volt életem első S&D meccse, és ott nyomban megkaptam életem első klánba hívását is
Utána éveken keresztül adminkodtam én is (ott voltam a cod4-es ASE, GRrrr vagy S3nS3 klánban is, ha valakinek mond valamit a nevük), őszintén szólva, hiányzik picit, de a sok vitázás, a kvaanyázások felém/felénk, az állandóan elégedetlen játékosok, na azt nem sírom vissza. És azt se, hogy a játékidőm (és szabadidőm) elég jelentős szelete abból állt, hogy másokat nézegetek. -
shotika
őstag
válasz
BusinessGuy #6036 üzenetére
A gépemben egyetlen "nem általános" komponens van, ez pedig a hangkártya, mivel az egy usb kulcs tulajdonképpen. Más nagyon nem lehet, a hangproblémák már régebben is okoztak fagyásokat néhány játékban, könnyen lehet, hogy ez a ludas, de erre sajnos nincs megoldásom - hacsak nem az, hogy át dugom másikba. Illetve a beépített lankártyám is rossz, itt is egy külső usb-ről oldottam meg - ez eddig sehol nem okozott fagyást, viszont ha usb 3.0-ba dugom be, akkor instabil lesz a netkapcsolatom.
Dombi: jogos, nekem se az első ilyen játékom amivel gond van, csak olyanba én is ritkán futok bele, ami hónapokon keresztül ugyanazt a problémát hozza, ráadásul eredeti szoftver. Emiatt a játék miatt dupláztam meg a memóriám, régen 8GB ddr ramom volt, most már 16gb, tehát a memóriával biztos nincs gond.
Patch - kipróbáltam az új mapokat, shipment klasszik, vagy utáljuk vagy szeretjük, vacant viszont kicsit talán túl nagy lett. (vagy én toltam rajta régen) Egyelőre ez a map is nálam olyan szempontból problémás, hogy nehezen veszem észre rajta az ellenfeleket.
-
shotika
őstag
válasz
Pro!Petya #6009 üzenetére
Redditen tobb ezer hsz szolt arrol, hogy kilepked a jatek. Es itt is minden heten megjelenik valaki, akinek ezzel van gondja.
Mindenesetre egyelore megoldottam, a dokumentumok kozott kitoroltem a jatek mappajat, ujrabeallitotta magat, es azota nem fagyott ki.
Masik forumozonak: foloslegesnek tartom megosztani a gepem infojat, megfelel a hivatalos AJANLOTT kovetelmenyeknek (de ha beirnam, az elso az lenne, hogy ez meg ez nem jo) - 1 honapos win10, driverek es minden a legfrisebb, de ezekre altalaban ugyelek is.
A jatek szetfagy minden update utan, es nekem kell torolgetnem meg allitgatnom, ugy gondolom, ez nem az en gepem hibaja, ha HANGSULYOZOM minden mas jatek tokeletesen mukodik. De a legnonszenszebb az egeszben, hogy utana helyrejon egy dokumentum mappa torlessel. (Hirtelen jo lesz neki a konfigom?:D) -
shotika
őstag
Hihetlen, hogy ez a játék még 3 hónap után sincs kész. Még mindig kilépked, és ha épp sikerül is rendbe rakniuk, a következő patch megint szétcseszi az egészet, és megint installálja a shadereket.
Bosszant, mert egyébként tök jó játék lenne, de a megjelenés óta nem volt olyan hét, hogy ne lett volna valami probléma.
Az eddigi tapasztalatok alapján, teljesen mindegy milyen grafikára állítod, hányszor telepíted újra a 150 gb-ot (jól megmasszirozva az ssd-t), hányszor reinstallálod a shadereket, hogy állítod be a Windowst, vagy hogy egyáltalán milyen hardveren játszol - akkor is szétfagyhat.Ma este is, lenne időm rá, erre multi-kampány tökmindegy, 5 perc után levág a fenébe, és még ha be is tudnám állítani, hogy ne faggyon, holnap új update, és kezdődik az egész elölről...
-
shotika
őstag
Naja, az elején még mókás volt csinálgatni a challengeket, csak épp szép lassan kiölte az egész játékot. Az évenkénti megjelenés, és az, hogy mindig "behazudták" hogy mekkora új dolgok vannak, teljesen megölte a címet. Hibás a kiadó, amiért ezt a modellt erőltette (mint vállalkozás, megértem, de attól még elítélem), és hibásak a játékosok is, amiért nem jeleztek a pénztárcájukkal. Hiányzik a dedikált szerver, hiányzik a társaság, a fesztelenség, de még a versengés is, sokkal személytelenebbnek érzem az új részeket, még annak ellenére is, hogy mindenféle cuccal egyedivé tehetjük magunkat.
Nem várom el a CoDtól, hogy újra ilyen legyen, vagyis inkább, nem fogom számonkérni rajta, olyan amilyen - de a részemről már az is intő jel, hogy már Battlepasst se vásárolok. Korrekt dolog a részükről, hogy végre ingyen vannak az új pályák, de azért nem felejtem el, hogy előtte 10 évig ezzel szopatták a játékosokat. Egy fecske nem csinál nyarat, jónak tűnik az irány, vagy legalábbis az, hogy felfedezték, hogy mik azok amik nem működnek és változtatni kellett, de nem az új Modern Warfare lesz az, ami visszadja azt amitől egy multiplayer játék játék tud lenni.
Csinálhatunk csapatokat, felvehetjük egymást battleneten stb, de én bevallom, egy idő után fárasztó összeszedegetni az embereket hogy menjünk egy jó meccset végre. Ha versenyszerű, az más, most csak a public részét mondom.
Szerintem az itt problémázók többségében is felmerülnek ezek a gondolatok.
Ez a játék nem ad semmilyen felületet arra, hogy a játékosok saját rendszert alakítsanak ki, társuljanak, és legyen egy állandó hely ahova járnak. A való világ is kitermeli ezeket a helyeket, anno így indult ez a játékoknál is, tökéletesen jó volt a dedikált szeró rendszere (nyílván voltak problémák, idióta adminok stb, ez ezzel jár), azt kellett volna tovább vinni, és nem ráerőltetni egy teljesen újat. -
shotika
őstag
válasz
ProEvoFan #5291 üzenetére
Én biztos nem veszem meg. Tetszenek az új skinek, de nem akarom, hogy a játék arról szóljon, hogy lépkedem a szintek között, mindezt ráadásul időre - szerintem egy multiplayer játéknak nem (csak) erről kellene szólnia, hanem arról, hogy egyre jobbak és jobbak leszünk.
-
shotika
őstag
Egyetértek, múltkor én is írtam, hogy semmivel se másabb ilyen tekintetben mint az előző részek. Csalók is, ha vannak, én még egyel se találkoztam (ami nem zárja ki, hogy nincsenek), de az biztos, hogy a sok évvel ezelőtti állapotokhoz képest üdítő a tudat, hogy nyugodtan le tudok ülni játszani anélkül, hogy valami fizetett progis csíra végigfejesezze a meccset. Annak idején már megjelenés napján tele voltak a szerók velük.
-
shotika
őstag
Pár mp-es akadás: én azt figyeltem meg, hogy az akadás pillanatában a pingem 40-50-ről pár pillanatra 300-ra is felugrik.
Lehet hogy 16 magos proci és 32 szál kell hozzá -
shotika
őstag
MW2 origit a p2p rendszer ölte meg. Ráadásul a megjelenés idején még a "host migration" vagy milyen megoldás is dühító volt - amikor a host kilépett a játékból, leállt pár mp-re a játék, amíg új hostot keresett...
És mindezt egy reflexre, ritmusra, gyors taktikázásra kialakított játéknál... -
shotika
őstag
válasz
gyuribácsi88 #4400 üzenetére
Engem a hangoknál csak az idegesít, hogy amikor lelőnek, bevág vmi pár mp-es "death sound-ot" (nem tudok rá jobbat most), és mindig megijedek. Szerintem öregszem.
-
shotika
őstag
válasz
jozefgucci1 #4227 üzenetére
Természetesen az a legvégső lépés lenne, addig azért még van pár lehetőség. Az, hogy én ezzel mennyi pénzt buknék, ha odáig jutna az ügy, én már csak elvből hajlandó lennék rááldozni.
De egyelőre egy gép újraindítás után még telepített a menüben valamit a játék, és újra rendesen működött este. -
shotika
őstag
válasz
Dave567 #4179 üzenetére
Nemnem, semmi ilyesmi. Nem vagyok hajlandó már semmi egyéb "trükköt" végrehajtani a gépemen. Még 1 esetleg 2 patchet vagyok hajlandó várni, utána visszakérem a pénzem. Nem érdekel a 2 óra refund se, a gépem megfelel a követelményeknek, én egy hónap után már játszani szeretnék vele.
-
shotika
őstag
válasz
Dave567 #4123 üzenetére
Egy proci csere nálam elég macerás lenne, mehetne a levesbe az alaplapom és vszeg a ramom is, 100ezer alatt nem úsznám meg a cserét. De akkor is, a követelmények között nincs oda írva, hogy a játék stabil futtatásához 8 mag kell, ha így lenne és ezt tudom, nem veszem meg a játékot. De jelen esetben én sehol se láttam ilyet feltüntetve.
-
shotika
őstag
válasz
#15779328 #4109 üzenetére
Nem mondta senki h nem dolgoznak rajta, csak teny h nem lett rendesen letesztelve megjelenesig.
Egy 1 evre tervezett jateknal nincs 100%ig keszen, az neked belefer? Nem a balanszolgatas a problema, hanem a jatekelmenyt sulyosan befolyasolo hibak - mar ha beszelhetek egyaltalan jatekelmenyrol, mivel eddig nem volt 2 olyan nap amig rendesen futott volna. -
shotika
őstag
válasz
#15779328 #4100 üzenetére
Kanczy meg is valaszolta, de feltennék nehany kerdest, szerinted normalis az hogy a megjelenes utan 1 honappal ilyen problemak meruljenek fel egy tripla A (ár)kategorias termek eseteben? Hogy szetfagy a jatek? Hogy szaggat a menu? Hogy minden alkalommal ujra letolti a shadereket? (Ami egy ssd-n is also hangon 20 perc kb)
Itt nem apro hibakrol van szo (az belefer, csak az nem hibazik, aki nem dolgozik), hanem arrol, hogy a hajo, amit vettel, barmikor elsullyedhet. -
shotika
őstag
válasz
jozefgucci1 #4086 üzenetére
Szerintem sehova nem volt feltuntetve, hogy 4 magos procival nem ajanlott a jatek, mert nem fut rendesen. Ha ez allna fenn, semmi gond, kerem vissza a penzemet, amit olyan jatekra kolthetek, ami tisztessegesen be lett fezeve.
-
shotika
őstag
válasz
venom8888 #4052 üzenetére
Szerintem, grafikát, mapokat, fegyokat leszámítva, ez a játék nincs kész. Ki kellett adniuk, mert tartaniuk kellett a határidőt és ezért ez a sok instabilitás probléma. Tegnap előtt faszán megcsináltam, hogy ne fagyjon, és a legutóbbi frissítés óta megint szétcrasheli magát a cucc. Ez már szánalmas, nekem nincs több türelmem bújni a netet, nézni a youtube videokat, hogy kinek milyen beállítások mellett hajlandó normálisan futni - nem a fejlesztőket hibáztatom, hanem a kiadót, mert biztos vagyok benne, hogy az ő nyomásukra néz ki most úgy ez, ahogy.
Kontár munka. Legalább 1, de inkább 2 hónapnyi tesztelés még ráfért volna a játékra... -
shotika
őstag
Az 1.06-os update óta reggel először próbáltam játszani, de megint azt csinálja, hogy elindul a meccs, és 2 perc múlva levág az asztalra...
-
shotika
őstag
válasz
gyuribácsi88 #3765 üzenetére
Nekem is megvolt ez a korszakom, de ezek a játékok sok évvel ezelőtt voltak. Akkoriban engem is jobban lekötött a CoD, hogy egyre jobb legyek - aztán jött egy pont, amikor valami elveszett. Azóta már én se vagyok annyira aktív, meg hát kevesebb is a szabadidőm, mint huszonévesen, és hát az se segített, hogy évenként tolták az új címeket, szépen lassan széttörve a játékosbázist. Ha lecsupaszítjátok az új rész pár újdonságát, megismeritek a mapokat, a fegyokat, akkor az egész játékmenet még mindig pontosan ugyanaz, mint sok éve, csak az a varázs, ami engem is odakötött a képernyőhöz, már nincs meg.
De amúgy komolyan, még a panaszok nagy része is ugyanaz, mint minden eddigi évbenÉn még azt se mondanám, hogy az új rész a kempereknek kedvez - ez is minden évben előjön. Aki jó játékos, az megtanulja ezt a rendszert is, akkor is megtanultuk, most is meg tudjuk. Csak akarni kell és élvezni. Szerintem mindenkinek kell egy kis idő míg beleszokik ebbe a részbe, csak türelmesnek kell lenni - pár hete jött ki csak a játék.
-
shotika
őstag
válasz
Black Dragon #3745 üzenetére
Szerintem hagyjunk időt nekik a foltozgatásokra. Egyik cod se volt hibamentes megjelenéskor. Egy ilyen jellegű multiplayer játéknál egy rakás dolog csak laborkörülmények között működik, amint kikerül a világba, természetes, hogy utána finoman kell hangolni. Ez mindig is így volt és mindig is így lesz. A spawnrendszer hibáit pl a BO4-ben az első pár hétben ugyanígy felfedezték és a megfelelő kombókkal gyakorlatilag az első perc alatt el lehetett dönteni egy Domination mecset. De említhetném az MW2 gránátvetőjét is, amivel meg az ellenfél kezdőpontját lehetett szitává lőni, ha megfelelő irányba raktad a célkeresztet, de saját példa, hogy CoD4-ben egy s&d meccsen egy tötyögő csapat ellen, pár mp-el a kezdés után egyetlen gránáttal a komplett 6fős csapatot megöltem.
-
shotika
őstag
válasz
spanglee001 #2747 üzenetére
ÉS ezt is megcsináltam, sőt én írtam először hogy ez működött. De csak egy darabig...
-
shotika
őstag
Na, fagyásra úgy néz ki találtam ellenszert.
Minden grafikai beállítást levettem minimumra, játszottam egy kört, utána szépen lassan el kezdtem felrakosgatni a grafikát, figyelve arra, hogy minél fagyhat ki. Beállítottam végül ugyanarra, amire eredetileg is akartam, és másfél órán át ment a game, szóval működik.
-
shotika
őstag
válasz
ForRedGlory #2330 üzenetére
Hm, én még nem indítottam el a kampányt, de nem lehet hogy azért akad, mert akkor tölti be a pályát? Asszem az Infinity Warfare élt hasonló megoldással.
-
shotika
őstag
Na, hát a játék továbbra is kifagy. Kimerevedik a kép, és ennyi. Nem reagál semmire, ki kell jelentkeznem a Windowsból hogy helyre álljon a gép.
-
shotika
őstag
válasz
KaitouP #2317 üzenetére
Ahogy látom, ez még nem a nagy patch.
"
As Modern Warfare launches worldwide today, Infinity Ward has released the final day one update for the game bringing the version to 1.04. this update has a final size of roughly 53.2 GB."De nem egyértelmű, mert nekem 1.03-ra frissítette a játék, tehát jön egy 1.04-es is?
-
shotika
őstag
Na az első problémák: (pc)
- a játék néha, csak úgy, kimerevedik és leáll.
- nem tölti be rendesen a textúrákat egy idő után, és csak restart segítEgyébként bejön, csak ez azért elég idegesítő...
-
shotika
őstag
válasz
Tomko78 #1243 üzenetére
Ha tesztet kéne írnom róla, vszeg csak ennyi lenne: fasza játék
Nekem egyből ráállt a kezem a picit más gunplayre, és végre tényleg mintha más engine alatt futna a cucc, sokkal jobban is fut nekem, mint az előző pár rész (és most nem is az FPS értékekre gondolok, hanem dinamikusabb lett, élvezetesebb irányítani - néha, amikor respawnolok, akkor megakad egy pillanatra, illetve a dobozokra való felmászás még nem az igazi, de ettől függetlenül teljesen rendben van.
Aki viszont eddig se csipázta a codot, az ettől se fogja. -
shotika
őstag
Na, én is eljutottam végre a bétára, 3 perc után én azt mondtam, hogy ez nekem kötelező vétel lesz. A játékmenet fluid, grafika fasza (és egész jól fut), gunplay adja (4. meccsen megvolt egy 11-es killstreak
)
-
shotika
őstag
A cikkhez szólva, a BR módot vszeg azért is hanyagolják mert eléggé befürödtek vele a BO4-ben. Még az Apex se bírt a 2 nagy óriással versenyezni. (egyébként a CoD-dal se bírnak versenyezni más játékok, ha aréna shooterról van szó)
Az IGN meg egyre mélyebbre süllyed. Lassan arról is cikket írnak, hogy a fejlesztők mezítláb dolgoznak a munkahelyükön. -
shotika
őstag
-
-
shotika
őstag
1. Én egy szóval nem mondtam, hogy egyenértékű lenne a kettő
2. Nem is a profik a lényeg, hanem a maradék 90%
A PC-s közeget már az is basztatja (az utóbbi 25 év alapján érthető), hogy ha a másik sokkal jobb nála, nem hogy még az, ha összekerül ez a két tábor és azt látni a killcamban, hogy odarántja a célkeresztet a másikra. Sok szitkozódás lesz az már biztos.
Mindenesetre a csalás elleni védelem most még inkább fontos lesz -
shotika
őstag
válasz
jozefgucci1 #257 üzenetére
Még valós is lehet, a gameplayt nézegetve nincs benne igazán gépfaló megoldás, a többi csak optimalizáció kérdése. Az esetleges RTX kiegészítéshez persze kevés lesz az ajánlott, főleg 4k-ban.
-
shotika
őstag
Határozottan tetszik! A gunplay nagyon jónak tűnik, kicsit lassabb is (szerencsére), mint az utóbbi részek, de azért codos maradt. Grafika jópofa, a játékmódokból végre nem 45 féle van, hanem azok amik jók vagy régi nagy kedvencek változatai (az a 100 fős multi érdekes lesz: ). És végre nincsenek klasszik dlc-k meg season passek, amikkel széttördelik a játékosbázist.
Várom -
shotika
őstag
-
shotika
őstag
válasz
SH4D0W2011 #133 üzenetére
Mi ez a mosott szar?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged