- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
keIdor #17015 üzenetére
Eddig 50 millió feletti számokat írtak, így az a néhány százezer kicsit kevés. Amúgy a battle.net nem hal le csak a COD szerverek, így ilyen a steamen is megtörténhet. Amúgy epic-nél rosszabb volt az ingyenes GTA-nál, mert ott az oldal és a kliens is lehalt, így a többi játékkal se lehetett játszani.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Laraxior #17002 üzenetére
Ami engem ilyenkor szokott zavarni, hogy update után sokszor laggolnak a szerverek, viszont ezzel kezdhetnének valamit, hogy a frissítés miatti terheltség ennyire ne éreztesse hatását játék közben. Amúgy, amíg nem jött az ingyenes warzone, addig szinte max sebességgel jöttek a frissítések.
-
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
BerserkGuts #16994 üzenetére
Nézd meg amire válaszoltam, neki 2 óra alatt kb semmit sem töltött le, nálam azóta is megy, ha így halad tovább, akkor még ma lent is lesz
-
-
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
KaitouP #16871 üzenetére
Konzolon nem tudom, hogy mi a helyzet, de pc-n december óta 15GB-ot hízott csak a játék és ebben benne van a warzone megjelenése is, ha azt nézem, hogy 160-ról 185-re nőtte magát ez még nem is olyan vészes gyarapodás, főleg, hogy az updatek már több, mint 300 gigát is elérték.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
BerserkGuts #16864 üzenetére
Max grafikán kevés volt az fps, vagy úgyis megvolt a 100+?
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
KaitouP #16756 üzenetére
Benne vagyok egy régi cod4-es klánban, szerverünk is van még, ha valaki visszaél/élt az admin jogaival, attól egyből megvonjuk/megvontuk, sőt ha nem bírt magával repült a klánból is, volt aki még a szervereinkről is. Azért soha nem dobtunk ki embert, mert jól vagy jobban játszott, mint mi, max ha megszegte a szabályokat és nem törődőt a figyelmeztetésekkel és az első 3 esetben csak kick volt a jutalom, így elég sokáig kellett kellemetlenkednie, hogy ban legyen belöle, persze ha a hülye gyerek elérte ezt, akkor jött a rinya, hogy banoltuk, mert jobb volt nálunk
-
Dragon3000
nagyúr
"Te a saját nézetedből már fedezékben vagy, de attól még a tested egy része kint van fedezéken kívül.
Plusz amúgy is szeret a szemünk becsapni és részrehajló lenni minden kétes szituációban."
Ezzel annyiban tudok vitatkozni, hogy multi játékoknál rendszeresen előfordul, hogy úgy lőnek le, hogy én nem látom az illetőt, kill cam szerint meg az egész fejem sőt a testem egy része is kint van. Na most ha ő látja az egész fejem, akkor illene nekem is látnom minimum a fejét a szeméig. A másiknál, meg amikor befutok a falon és a hullám is úgy esik össze, hogy bőven a fal mögött voltam, erre a kill cam szerint még el se értem a falat. Ezek nagy része inkább lagg/késés miatti hibák. -
Dragon3000
nagyúr
válasz
lowzor #15631 üzenetére
Azaz 5-6 Mbps nem valami sok, 6-700KB/s, tegnap 1-10MB/s között ugrált, de sűrűbben volt az 1 közelében ez még a kisebb gond, de, hogy közben el is dobja a kapcsolatot és teljesen be kell zárni a klienst, hogy folytatni tudja, na ez a fő gond, ez mellett még a régiókkal is játszani kell, mert hol erről, hol arról folytatja csak.
-
Dragon3000
nagyúr
Ezt is el lehet kerülni, kihagy az ember egy napot és másnap reggel eddig gyorsan jött. Sebesség szempontjából eddig a steam volt a legjobb a 95+MB/s-kel.
Ismerőseim közül, akiknek csak a warzone van meg, azt mondták, hogy 110-120GB-ot foglal, így csak azt tölti le, ami szükséges hozzá, azért itt 65-75GB eltérésről beszélünk. -
Dragon3000
nagyúr
válasz
Pedro78 #15620 üzenetére
Semmi gond nem lenne a 30GB-os frissítésekkel, ha a szerverek bírnák is a tempót és a szokásos pár perc helyett nem több óra lenne és azt is úgy, hogy folyamat kell állítgatni a régiót vagy a klienst teljesen újraindítani, mert bedob egy hibát és utána már nem is folytatja. Amíg nem jött az ingyenes warzone, addig nem is volt gond, addig a legrosszabb sebességem 65MB/s volt és minden gond nélkül jöttek a frissítések, nem kellett vele szarakodni.
-
Dragon3000
nagyúr
Az ügye nem is zavar, hogy alapjátékkal nézve kb 160GB-ról csak kb 185-re hízott, miközben már kb 300GB frissítés volt. Annyiszor le lett írva, hogy nagyon sok fájlt írnak felül a frissítésekkel, és ezért ilyen nagyok és nem azért, mert ennyivel foglal többet az egész játék.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
DrTechnoid #15472 üzenetére
Ott meg tudják oldani hogy 4-5 legyen a pingem , semelyik COD még a közelében sincs ennek az értéknek, meg nem is volt.
A cod4-nél torrent mellett is 9-es pingem van, azért ez az érték eléggé közel van a 4-5-hőz és 7 éve is ennyi volt a pingem a digi100-zal, jelenlegi résznél meg ügye hazánkban nincs szerver, így ne is várjuk el az ennyire jó pingeket. -
Dragon3000
nagyúr
válasz
DonMedve #15433 üzenetére
A playerek segítették egymást anno, most meg megy a toxic duma, meg, hogy töröld a játékot, meg ilyenek!
Azért már cod1-ben is voltak ilyen hülyék, így ez nem új, max kevesebb gyökérrel került össze az ember, mert főleg magyar szerverekre járt az eleve szar net kapcsolat miatt is.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
DonMedve #15430 üzenetére
A mikrotranzakciók addig nem zavaróak, amíg nem ad előnyt, eddig úgy tűnik, hogy így is van, egy esetről lehetett hallani, hogy a skin dobott a fegyveren, azt nem tudom, hogy ezen változtattak e.
Programozhatsz bárhogy, de ma már a 4K terjed, ahhoz meg nem rakhatsz szar minőségű textúrákat különben nincs értelme az egésznek, a textúrák méretét meg nem tudod nagyon csökkenteni. -
Dragon3000
nagyúr
válasz
shotika #15377 üzenetére
Tegnap kivágott engem is ezzel, eléggé felidegesített. Trió-t mentünk haverommal, mi ügye csak ketten voltunk végig, már csak 8 csapat élt, erre kivágott, ha nincs ez nyerhettünk volna, így haverom egyedül csak 2. helyet tudta elérni, gondolom ilyenkor a közben szerzett xp-t se számolja el ez a vacak.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
DonMedve #14786 üzenetére
Minek? Alig növeli meg a játékot, amíg nem volt warzone, addig 160GB körül foglalt a játék, akkor sok frissítés és a warzone megjelenése után ez volt 165GB, ami a további frissítések hatására jelenleg 181GB. Az utolsó frissítésnek is csak kis része volt kizárólag a warzone-é.
Amúgy nem lehet, mindenképp leszedi frissítés alkalmával. -
Dragon3000
nagyúr
válasz
ferke9506 #14700 üzenetére
Ha még nem próbáltad, akkor experience-ben játékon belüli réteg kikapcsolása, windows és driverek frissítése és a játékot megnézném low grafikával, ha nincs gond, akkor mennék feljebb, lehet kifut a ramból és így reagál rá, persze ettől még lehet, hogy más a gondja, de azért egy próbát megér.
-
Dragon3000
nagyúr
Van valami megoldás a grafikai beállítások megtartására? Esetleg van itt is egy cfg fájl, mint a régebbi codoknál, hogy írásvédetté tegyem? Mert elég zavaró, hogy kb minden harmadik belépésnél rakhatok vissza mindent maxra, mert elállítja ez a fos, ha nem veszem észre menüben és játék közben állítom vissza, akkor meg directx hibával kidob.
Keresgéltem, hogy van e, esetleg ez akarna az lenni? Ha írásvédetté teszem vajon problémázni fog miatta a kliens?
c:\Users\Dragon\Documents\Call of Duty Modern Warfare\players\config.cfg -
Dragon3000
nagyúr
válasz
5150head #13960 üzenetére
Nálam ryzen 7 2700 4GHz-en 16GB ram és 1060 6GB gond nélkül megy a multi is. Experience-ben a játékon belüli réteg ki van kapcsolva? Windows a legfrissebb? Egyik haveromnak a windows frissítés után már nem dobálta ki a játék. Mondjuk az error alapján rá is lehet keresni, hogy mi is lehet a gond.
-
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Laraxior #13541 üzenetére
Sok az idióta, kempelnek a reptér tetején, lelőnek, visszamegyek még mindig ott vannak, kiszedem az egyiket, közben a másik leszed, következőre mindkettőt megöltem. A lényeg, hogy se a cuccaim, se a pénzem nem szedték össze, így jól meg is szedtem magam és utána mentem a társamnak segíteni. Az ilyenek minek plundereznek?
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Tomko78 #13255 üzenetére
El kellene ezt már engedni, ha a játéknak 1080p full grafikához elég a 6GB vram, de neked 8-12GB-os vga-d van, akkor elfog menni 6GB fölé, mert van, akkor minek törölje a nem kellő dolgokat, majd ha kell szabad ram, akkor tisztit. Nekem 6GB-os a vga-mon 2560x1080 normál és high beállítások mellett gond nélkül megy a játék 5,7GB vram használat mellett. Vram ügyileg menne úgyis, ha minden highon lenne, de zavar, hogy akkor már 60 alatt van az fps, ennyit bír az 1060
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
sz.atesz89 #12857 üzenetére
Próbáld meg reggel 9 körül, nekem mindegyik patch reggel 60-85MB/s között jött.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
KaitouP #12558 üzenetére
Azt nem is vitattam, eleve úgy kezdtem, mivel ingyenes a játék lehet, hogy igaz az 50e, de semmit nem érnek vele, mert pár perc után már vissza is tudnak menni. Ez miatt lehet, hogy igaz is, mert így olyan, mintha foglalkoznának vele és nem vesztenek vele semmit sem. Ha megnézed az alap játéknál nem lehetett sehol ilyenről olvasni, na ott nem is lesz soha bannolás.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
KaitouP #12554 üzenetére
Ilyen nem létezik, bármelyik kiadót nézzük, mindegyik arra megy, hogy gyorsan sok bevételük legyen. Ez különösen igaz azokra a kiadókra, akik évente adnak ki egy új részt a játékukból. Ez miatt nem szoktak foglalkozni a csalókkal, mivel így több bevételük származik a játék fő 1 évében. Utána meg már úgyis csak az új rész számít nekik.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
KaitouP #12542 üzenetére
Csak eddig nem volt hivatalos ingyenes verzió. Ha csak fizetős lenne, akkor persze biztos lenne, hogy nem bannoltak, mert számukra a csaló is vásárolgat a játékon belül, de most egy ingyenes verziónál, ha kibannolják, akkor nem kell megvennie újra a játékot, hogy egyből tudjon játszani, csak egy másik accountot csinálni és mehet is tovább az egész, ha eddig vásárolt a játékon belül, akkor ezután is fog. Persze ettől még lehet kamu.
-
Dragon3000
nagyúr
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Hzoltan969 #12494 üzenetére
Én 3-4 játékkal léptem előre 6 szintet, így ott valami gond lesz.
-
-
Dragon3000
nagyúr
Milyen képmentő programot ajánlanátok, amivel biztosan nem problémázik a játék?
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
magellaner #12174 üzenetére
Nem csak a net sebesség a gond, sokszor maga a szerver is szar, amikor nekem dobta be a 171GB-os hülyeséget, le se tudtam tölteni, másnap már rendben volt és 30 perc múlva tudtam is játszani.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
magellaner #12168 üzenetére
Valami bug, remélhetőleg egyszer játssza csak el.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Tomko78 #12131 üzenetére
Ez annyira nem zavar, ha közben a szerverükkel minden rendben, mert akkor max 30 perc alatt lent van, amikor nekem dobta ezt be, azon a napon el kezdte pár megával szedni, majd eldobta hibával, utána már nem is ment, majd más régióval meg max 10MB/s-kel jött, ami néha beesett 2 megára. Másnap persze az európairól lejött 60 megával.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
ßrainiac #11903 üzenetére
Engem péntek este ez fogadott, pedig az alapjáték minden frissítéssel telepítve volt:
Persze nem bírta letölteni, mert 0-2MB/s-kel jött majd folyamat error-ral eldobta, másik régióval nézve meg max 10MB/s-kel jött, így hagytam is a francba, másnap reggel már ment 60MB/s-kel és leszedte, mind a 171GB-ot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Óvodások homokozója
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen NAS-t vegyek?
- Háztartási gépek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest