Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• draco31

veterán

Megkaptam a Lancia útmutatót is. Nem volt benne abban a hatalmas listában amit kaptam. ( azt aki kéri, elküldhetem privátban akár )
    Szerintem ugyan abból a gyártósorból potyogtak ki az elemek, mint Kitt esetén. Egyedül a kis átlátszó kör egyes lámpák szélén volt picike sorja szerű.
    Összességében az építés tetszik, de egy bajom van, nem forognak a kerekek. A megoldás ugyan az, mint az SP szettek kb. 90% ánál, kipróbáltam itt az ömlesztett alkatrészeimből, azzal jól forog a kerék, szóval nem sikerült ezt pont jól legyártaniuk. Korábbi szettnél viszont nem volt ilyen gond.
    A másik gondom a matricázósdi. Kell neki nagyon, ez nem kérdés. De itt az a betegség van, ami a LEGO esetén is, a matrica színe elüt az elem színétől. A megvalósítás meg, az összerakási elején van egy kép a kész műről, az alapján old meg. :D Meg is oldható, mert az orra és oldala látszik rajta, egyedül hátulról volt két matrica ami kérdőjel, ebből egy ment a szárnyra, a másik meg kérdőjel, mert passz. :)
    Legjobban a nagy szélvédő matricától tartottam, de simán felrakható volt ( igen, a felirat az félrement, nem akartam levakarni ), inkább a kerékjárati ívekkel harcoltam. A felni matrica az rettenetesen gagyinak néz ki élőben.
    Ez és a tegnapi sem volt külön csomagolva a szélvédők, azt nem említettem.
    Darabonként 4500 volt a két szett, ha azt nézzük, hogy ennyiért egy fél SP szettet kapunk a nagy tesótól, akkor még visítva azt mondom, hogy oké. Illetve polcon lesz, nem játszós. Aki gyereknek venné, nem forog a kerék, és nincs másik ilyen alkatrésze, ott nagyobb a bosszankodás.

Új hozzászólás Aktív témák