- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
SDA
csendes tag
válasz
Peter Kiss #2150 üzenetére
strcenter
returns a copy of given str justified to center.
\param str. the original str to justify with spaces. str can be NULL
\param length the new length of the string.
\return the new copy of string.
if length is 0, it returns NULL
if length is less than the length of string it returns a copy of str.
Caller must free the copyennyi van leírva nekem, hozzá.
-
SDA
csendes tag
Hali!
Egy kis segítségre lenne szükségem! Cprogból van egy csomó feladat, string kezelő util-t kell csinálni, és fönnakadtam a középre igazításnál... strCenter()... kerestem és találtam is a neten mintákat, de az egésznek a működését nem értem. Esetleg valaki letudná írni nekem, hogy PC szintén itt minek kell történnie, esetleg egy kezdő lökés is jól jönne.
Köszi!
-
SDA
csendes tag
Hali!
Egy kérdésem lenne!
C-ben írogatok kisebb programokat, amiket küldenék tesztelésre a haveroknak... Windows van fönn és a CodeBlocks programmal támadok, ami nagyon jó is, csak az a bajom, hogy amikor lefordítom a programot, létrehozza a gipszjakab.exe file-t ahol gyönyörűen bekéri az induló adatokat és amikor a számításra kerülne a sor, kilép... nemes egyszerűséggel.
Ha a C:
-ban futtatom, ott működik...ugye mélben én csak az .exe-t küldeném tovább, és soknak nincs is fönn a C:
, mert nem használják.. Ötlet esetleg?
C:
= CodeBlocks (gyökér szmájlik)
-
SDA
csendes tag
válasz
Sk8erPeter #1904 üzenetére
Valóban CodeSearch segített... úgy tűnik van egy használható.
Köszi.
-
SDA
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem:
Nézegettem a neten, keresgéltem C feladatokat gyakorlás képpen úgy találtam erre az oldalra:
http://vili.pmmf.hu/~zamek/cprog1.html -> ezen belül a 8as feladatra nem tudok rájönni.
Valószínű, hogy aki ért hozzá, annak pár perc a dolog.... Nagyon megköszönném, ha valaki megírná nekem a megoldást.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged