Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Macrodroid
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cellpeti
üzenetére
Hali!
Nos én a bináris számok beviteléhez szólnék hozzá. (CodeBlocks-ot használok)
3 figyelmeztetés jelenik meg a fordítás alatt(célszerű ezeket is javítani)1. warning: unused variable `rosszszam'
deklaráltad a rosszszam változót de nem használod, töröld ki2. warning: implicit declaration of function `pow'
anélkül használod a pow függvényt, hogy a header file include-olva lenne
írd be, hogy #include <math.h>3. warning: return type of 'main' is not `int'
a void main(void) helyett int main() ill. a program végére egy return 0A programról(bár lehet, hogy ugyebár azóta továbbfejlesztetted
)Hibás az adatbevitel azon része, ami a bináris jegyeket ellenőrzi, mert simán elfogadja ezt:
0a vagy 1a vagy 010101a0101
Ez javításra szorul.Bár tudom, hogy a feladat szerint "pontosan 16 darab" számot kellene bekérni, de engem roppant módon irritál. Gyakorlásként majd ha minden működik így, utána írd át úgy, hogy max 16 darab számot lehessen bevinni, de ha üressort talál, akkor csak annyi számmal dolgozik amennyit addig bevittem.

Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Dell G15 5511 i7-11800H / RTX 3050 Ti 4GB / 16GB RAM / 512GB NVMe 15,6" FHD 120Hz WVA
- Eladó Apple iPhone 11 128GB piros (PRODUCT RED) színben
- Samsung Galaxy S25 512GB HIBÁTLAN!ÚJSZERŰ!Kártyafüggetlen
- Iphone 13 White 128Gb újszerű állapot, független
- ELKELT - Apple MacBook Air 2025 13.6" M4 10C/8C - 256 SSD - 16GB RAM - 3 ÉV GARANCIA
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB CM Masterbox MB311L ARGB 500W
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)