Hirdetés
- Google Pixel topik
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
Új hozzászólás Aktív témák
-
aAron_
őstag
válasz
Bobrooney
üzenetére
az első for ciklust kivettem, és átírtam a programom, de továbbra sem értem milyen számokat ír ki a végén, és azokat honnan veszi, ezt meg tudnád mondani? (hiszen minden elemet amelyet átírok valami másra az csak 0 vagy 1 lehet, mégis teljesen más számokat ír ki a végén)
egyébként a program arról szólna, hogy veszem egy tömb minden 1. elemét, ha az 0 átírom 1-re, egyébként 1-ről 0-ra, majd majd veszem az összes 2. elemet, majd minden 3., ... egészen 100-ig. lehet semmi értelme önmagában ennek, de most nem azzal van a fő bajom
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest