Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri16
senior tag
jo, most mar ertem mire gondolsz. fogalmam sincs, hogyan lehetne ezt ertelmesen megtanitani es hogy egyaltalan kell-e. nalam ez ugy volt, hogy egyszer valamiert ramjott, hogy en most programozni akarok, kaptam egy kis segitseget az elejehez, aztan meg egy konyvet, amit olvastam, kodoltam es aztan ment magatol. vannak olyan dolgok amiket nem tanit meg az iskola, egy informatikusnak szabad idejeben is kellene foglalkozni vele, es igy eleg gyorsan kialakulna a fejeben egy modell a programozasrol. mostanaban linkelt valaki ide egy felmerest arrol, hogy az emberek nagy resze nem tud megtanulni programozni, nekik nem biztos, hogy ezt kellene eroltetni (mert ugye sokan mennek mostanaban ugy informatikat tanulni, hogy lovesuk sincs mibe vagnak bele). nekem ez megy, cserebe viszont nem tudok rajzolni, se enekelni es az irodalom sose erdekelt. nem tudom pl miert szebb egy vers a masiknal, miert mondjak egyik festmenyre, hogy mestermu es masikat miert nezik le.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged