- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Milyen okostelefont vegyek?
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri16
senior tag
jo, most mar ertem mire gondolsz. fogalmam sincs, hogyan lehetne ezt ertelmesen megtanitani es hogy egyaltalan kell-e. nalam ez ugy volt, hogy egyszer valamiert ramjott, hogy en most programozni akarok, kaptam egy kis segitseget az elejehez, aztan meg egy konyvet, amit olvastam, kodoltam es aztan ment magatol. vannak olyan dolgok amiket nem tanit meg az iskola, egy informatikusnak szabad idejeben is kellene foglalkozni vele, es igy eleg gyorsan kialakulna a fejeben egy modell a programozasrol. mostanaban linkelt valaki ide egy felmerest arrol, hogy az emberek nagy resze nem tud megtanulni programozni, nekik nem biztos, hogy ezt kellene eroltetni (mert ugye sokan mennek mostanaban ugy informatikat tanulni, hogy lovesuk sincs mibe vagnak bele). nekem ez megy, cserebe viszont nem tudok rajzolni, se enekelni es az irodalom sose erdekelt. nem tudom pl miert szebb egy vers a masiknal, miert mondjak egyik festmenyre, hogy mestermu es masikat miert nezik le.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Bundle topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- TCL LCD és LED TV-k
- Parkside szerszám kibeszélő
- Intel találgatós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged