- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Magisk
- Apple Watch
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bettina87
csendes tag
mm00 - nak nagyon szépen köszönöm a programokat. 49 pontot adott az 50ből mert volt benne egy elírás állítólag. Az előzőre 48at kaptam, szóval így 5ös lett az infóm.
amúgy a félévünk meg volt osztva. Első fele maple volt, a második meg a C. 7 óránk volt C-ből, amiből kettő a mi csoportunknak elmaradt, mert a szünetekbe estek, az utolsón meg elmondta címszavakban a beadandókat, ami kb negyed óra volt, és mehettünk.
Tehát tényleg nem 3 óránk volt, hanem 4 és egy pici. :-) Mondjuk részemről furi, hogy először C++ - t tanultunk egy negyed évet első félévben, aztán most C-t. Amúgy igazatok van, mert egyrészt nem tanultam meg rendesen a C nyelvet, másrészt első félévben is örültem, hogy a C++ egyáltalán meglett, mert abból beadandó és zh is volt. Kis könnyebbség, hogy ebben a félévben két beadandó volt csak. Majd jövőre kitanulkozom belőle, mert kezdjük az elejétől az egészet, és még előadás is lesz belőle, szóval talán majd jobban megy kövi félévben.mégegyszer köszönök minden segítséget, remélem legközelebb már egyedül is megy
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- X1 Carbon 10th 14" 3K OLED i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó komplett PC Ryzen 9 5900x RTX3080
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Inspiron 5441 14" FHD+ IPS Snapdragon X Plus 16GB 512GB ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 5570 15,6" FHD+,i7-12700H,64GB DDR5,4TB NVME,RTX A1000 4GB Munkaállomás,gyári gari
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest