Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Magisk
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Android szakmai topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bettina87
csendes tag
mm00 - nak nagyon szépen köszönöm a programokat. 49 pontot adott az 50ből mert volt benne egy elírás állítólag. Az előzőre 48at kaptam, szóval így 5ös lett az infóm.
amúgy a félévünk meg volt osztva. Első fele maple volt, a második meg a C. 7 óránk volt C-ből, amiből kettő a mi csoportunknak elmaradt, mert a szünetekbe estek, az utolsón meg elmondta címszavakban a beadandókat, ami kb negyed óra volt, és mehettünk.
Tehát tényleg nem 3 óránk volt, hanem 4 és egy pici. :-) Mondjuk részemről furi, hogy először C++ - t tanultunk egy negyed évet első félévben, aztán most C-t. Amúgy igazatok van, mert egyrészt nem tanultam meg rendesen a C nyelvet, másrészt első félévben is örültem, hogy a C++ egyáltalán meglett, mert abból beadandó és zh is volt. Kis könnyebbség, hogy ebben a félévben két beadandó volt csak. Majd jövőre kitanulkozom belőle, mert kezdjük az elejétől az egészet, és még előadás is lesz belőle, szóval talán majd jobban megy kövi félévben.mégegyszer köszönök minden segítséget, remélem legközelebb már egyedül is megy

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Fotó állvány eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest