Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• shev7
    veterán

Ebben teljesen igazad van, függvénynek nem I/O művelet a dolga, csakis annak elvégzése, amiért meghívták. A főprogram írogasson ki. Tehát ilyen egyetértek veled, de ha kicsit több energiát fektettem volna a dologba, akkor biztos feltűnt volna. :) :R

(#1668) shev7: OK, igaz, végül is nekem is jó, ha szóltok, hogy valahol lehetett volna jobban. Csak azt hittem, most jön a saváradat, ami miatt aztán szégyellhetem a pofám, hogy hogy írhattam ilyen sz@rt. :DDD Amúgy igazatok van abban, amiket írtatok. :K
    Mondjuk azt bírom, hogy a srác, aki annyit kérdezősködött, és akinek megírtam, még csak annyit se mondott, hogy "kösz vaze"... :D Így próbáljon segíteni az ember másnak. Vagy csak én vagyok a maradi, hogy meg szoktam köszönni, ha segítenek nekem? :D

"Vagy csak én vagyok a maradi, hogy meg szoktam köszönni, ha segítenek nekem?"

Mit koszonjon meg? Nem latod, hogy nem mukodik neki :DD :DD

lepj tul ezen :) te vagy azon keves lelkesek egyike akik jofejsegbol ingyen megcsinaljak mas hazijat. Majd megunod, en is meguntam. De addig meg ne hagyd hogy ilyenek eltantoritsanak, ha jol tudom te is meg csak tanulod a dolgokat, jo gyakorlas ez. Mi meg majd szetszedjuk, es abbol is tanul mindenki aki a topicot latogatja. Savazas nem lesz, abban biztos lehetsz!

Új hozzászólás Aktív témák