Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Ezek az új Apple termékek hivatalos magyar árai
- Google Pixel topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Mobil flották
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
Aktív témák
-
[Kovi]
tag
Hát segítséget megköszönném.. igazából engem sebeség annyira nem zavar.. ezt a kis progit még elbírja AthlonXP :)) Meg nekem igazából csak egyetemen kéne bemutatnom ezt a progit. Fizikai hatások, szal tehetetlenség / gravitáció ilyesmi nekem nem kell csak simán az ütközés.. így gondolom azért valamivel egyszerűbb. Mert most berakok még egy kört akkor ott is tudom vizsgálni hogy azok befoglaló négyzetének koordinátái mikor egyeznek (szal ütközik a 2 labda), csak utána ugye nemtudom hogy hogyan kéne kiszámolni a szöget amiben tovább halad, mert ugye ez függ az irányoktól amikben haladnak a albdák az ütközés előtt, és ugye attól is hogy egymáshoz képest milyen pozícióben vannak mikor ütköznek. Én eltekintek olyasmitől hogy egyik labda esetleg nehezebb mint a másik, vagy hogy a sebességük és az ezekből adódó lenületük eltérő.. a 2 labda nálam teljesen azonos..
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 256 GB Space Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest