- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
nistv4n
tag
lehet én értelmeztem félre a kér(d)ését, akkor igazad van, de én úgy értelmeztem, hogy nem akarja, hogy gombot kelljen leütni, csak gondolom látni szeretné az eredményét a programnak, hogy jól működik-e.
Csak miután megadja az utolsó értéket, a progi lefut, kilép. Ezt kiküszöbölni pedig, kezdő szinten tökéletes az, amit írtam (win alatt, dev-c-ben, ezért is írtam oda, hogy ha esetleg ezt használja, akkor nem kell karakterre várnia).
Ellenkező esetben tény, hogy a pause hülyeség
-
nistv4n
tag
cout << "Hello World";
ez a kiíratás a C++ nyelvben. Ebben az esetben nincs előtte a névtér, melyet std-nek, azaz standardnek nevezünk. Ez azért van, mert ilyenkor a programkódod elején meg kell már adni ezt így, az include-ok után:
[I]using namespace std;
int main(){
cout << "Hello World";
}[/I]ha nincs előre definiálva ez a standard namespace, akkor kell minden egyes olyan parancs, pl bekérés és kiírás elé kitenni az std:: -t, ezzel jelezve, hogy ez a parancs ott van definiálva.
Másik példánál pedig mindkét variáns sortörést jelent. előbbinél fontos, hogy mindig idézőjelbe kell tenni, így ha egy szöveg végén akarod használni, akkor a szöveg idézőjelébe bele tudod tenni. Míg a másik idézőjel nélküli, pl változók után használják, egy << hozzáfűzéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- 8TB WD Red NAS 100/100/ garancia/ ingyen foxpost
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sapphire NITRO+ RX 580 4 GB eladó
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- HP EliteDesk 705 G3 MT AMD PRO A10-8770/8GB RAM/120 GB SSD/250 GB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest