- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Szerényebb panelt kap a OnePlus 15
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Filléres telefonok érkeztek a ZTE-től
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
int _tmain(int argc, _TCHAR* argv[])
Akkor ezt felejtsd el!
Ez viszont jó helyette:
int main(int argc, char *argv[])Viszont mivel úgysem használod fel az argumentumokat, ez is elég:
int main()---
system("pause");
Na, már megint...Ezt is felejtsd el. Ebben a topicban és a sima C-s topicban is már ötvenmilliószor volt szó róla, hogy ez nem jó.
Itt én is leírtam. Akár cin.get() is jó helyette C++ esetén.
Szerk.: ja, és tényleg tök felesleges ennyi szart beinclude-olni, amikor nem használod. Mindig csak a szükséges könyvtárakat include-old, ne növeld feleslegesen a kódod és a lefordított fájljaid méretét!
Kód bemásolásakor:
miután beillesztetted a kódodat, jelöld ki, és kattints a Programkód gombra. Így áttekinthető lesz. -
WonderCSabo
félisten
Mivel ahogy látom nem használsz ékezetes karaktereket, teljesen felesleges ide a TCHAR, használj helyette char -t.
Minek includeolsz ennyi cuccot, amikor nem is használod őket?
A system("pause")-t meg felejtsd el, használj helyette vmi más portolható megoldást.A kódot pedig programkód formázással küld be a hszbe.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest