- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Hatalmas kamerasziget emelkedik ki a Z Fold7 vékony házából
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
Vannak itt gyöngyszemek, amiket a studio csak a 10-es verziójára volt képes kinőni
Ezt gondolom már megtaláltad., tovább. De erre én is csak azt tudom írni, hogy a project-el van a gond, nálunk is volt rengeteg ilyen, akár hibás control-nak köszönhetően. Pl a devexpress-es control-ok sokszor szörnyen vannak megírva, igaz a support válaszol.
1, ilyen akkor szokott lenne, ha több studio is meg van nyitva, akkor a legutolsóját jegyzi meg.
2,
a, 10-es ben oldották meg
b, továbbra is szívásÉn relative path hivatkozásokat használok, mert bizony a referenciákkal bőven lehet szívni. Amióta csak így használom nem futottam ilyen hibába.
3, C# esetén szinte mindig pontos üzeneteket ad, igaz a 8-al való ismereteim már kicsit megkoptak, de ott is inkább a c++-os projektekkel szívtam én is, de ezek inkább a linker "hibái".
Van egy "általános megoldás" a furcsa hibákra, VS újraindítása
, nálam is tűntek már el dolgok kb évente 1x a tfs-t elveszti.
A megfogott fájl kapcsán pedig érdemes megnézni process explorer-el, mert bizony meg van az fogva, ilyenkor nálam mindig az a helyzet, hogy a VS fogta meg és bizony újra kell indítaniSajnos a frissítések itt új vásárlást is jelentenek, amit sokszor nem is lehet megjátszani, mert <1.1-et már csak target-ek bűvészkedésével lehet elérni.
Hozzáteszem nem védeni akarom, csak mint írtam sokszor rájöttem, hogy bizony én hibámból feküdt meg a VS, persze az UI-ra ez nem mentség, az a régebbi verziókban tényleg borzalmas, ha 6-ot használtál, akkor igazán ott kaparod meg magad
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Formula-1
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen széket vegyek?
- EAFC 25
- Mikrotik routerek
- Gaming notebook topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G8 i5-11gen//16GB//256SSD//13.3 " FHD Bang&Olufsen hang
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Red Magic 10 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- SSD-k / HDD-k ( 256gb-2TB-ig )
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest