Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Egy óra, két rendszer
- Nincs megállás akkuméretben
- Poco F7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
thiclyoon
aktív tag
Sziasztok!
Nem rég óta tanulom a C-t és a C++-t. Jelenleg bináris fákkal szórakozok egy ideje, előkerült néhány probléma. Pl. hogyan tudom megszámolni, hogy egy fában hány elem van? (Igazából az átlagukra is szükség lenne, szóval az összeg is kérdéses (egy elem többször is szerepelhet, a db is tárolva van), de azt jobban el tudom képzelni.)
Valamint kódszinten is elvesztem (vagy a kiíratással, vagy a törléssel van a gond. Addig bütyköltem, hogy már teljesen belezavarodtam - átnéztem már stackoverflow-ra és még néhány oldalra is), ha van ötletetek mi a ludas, várom a tanácsokat
(Furcsa lehet a pointer-pointer, de a teljes törléshez szerintem ez kéne. Ja és remélem érthető a kód azért.)
void del(pont ** Head)
{
if (*Head != NULL)
{
del(&((*Head)->Left));
del(&((*Head)->Right));
(*Head)->Left = NULL; //kerdeses hogy kell-e
(*Head)->Right = NULL; //szinten
free(*Head);
}
return;
}illetve
void kiir(pont * Head)
{
if (Head == NULL)
{
return;
}
if (Head->Left != NULL)
{
kiir(Head->Left);
}
printf("%d, %d-szor\n", Head->adat, Head->darab);
if (Head->Right != NULL)
{
kiir(Head->Right);
}
return;
}Futtatáskor a végén (del után) a Head ide mutat: 00794D38 (miért nem nullptr? nem az kéne legyen free után?), valamint nincs se error se warning, csak futás idejű hiba: Exception Thrown (az
if (Head->Left != NULL)
sorban akiir
függvényben). Köszönöm előre is, minden tanács jól jön!
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest