Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtekinthetjük a Galaxy Buds4 fülhallgatók formáját
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
EQMontoya
üzenetére
Pontosan ilyen egyszerű feladatokra lettek kitalálva és ezekben nagyon is jók. A probléma ott kezdődik, ha kicsit komolyabb, nagyobb projektet is ezek segítségével akarnak létrehozni. Sajnos láttam már ilyeneket nagy multinál és egyáltalán nem tetszett.
Egyébként a Java is nagyon kényelmesen használható. Én ahhoz szoktam nyúlni, ha valami triviális dolgot gyorsan kell megoldani. Múltkor például apámnak készítettem benne GUI-s képátméretező szoftvert. Nagyjából 1,5 óra volt megírni nem túl szolid, körülbelül fél éves Java tapasztalattal.Egyéb: Úgy néz ki sikerült C++ fejlesztői munkát megnyernem, ezúton is köszönöm a segítséget a fórum lakóinak! Lehet, hogy nektek nem tűnt úgy, de iszonyat sokat segítettek az ügyben.

Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Arc Raiders
- Ilyen lett az Epomaker visszafogott árú billentyűzete
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3935, 100% Akkumulátor
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyébként a Java is nagyon kényelmesen használható. Én ahhoz szoktam nyúlni, ha valami triviális dolgot gyorsan kell megoldani. Múltkor például apámnak készítettem benne GUI-s képátméretező szoftvert. Nagyjából 1,5 óra volt megírni nem túl szolid, körülbelül fél éves Java tapasztalattal.