Hirdetés
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azazel999
csendes tag
Köszönöm a gratulációkat, de még inkább a segítségeteket
A beszúrás egy kicsit összetettebb, ahogy én értelmeztem az előadásfóliákról. Ebbe a bizonyos szájba vert önszervező bináris keresőfába nem lehet csak úgy beszúrni, mint egy sima bin.ker. fába. Ha új elemet akarunk, akkor keresést futtatunk az elemre, ami nyilván null-ba fut, mert az elem még nincs a fában. Ha mégis benne volt, akkor nem is kell csinálni semmit. Na most, ha ez megvan, akkor ugye keresés közben dobáltuk a részfákat a két vektorunkba (a kisebb/nagyobb csoportokba). Ezután úgy teszünk, mintha csak megvágtuk volna a fát a beszúrandó elemnél, tehát ő lesz a gyökér és rákapaszkodik a kisebb és a nagyobb fa balról, illetve jobbról. Ez volna a beszúrás. A törlést még nem sikerült kihámoznom, de erőlködök vele még holnapig, mert az a határidő.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Philips LCD és LED TV-k
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HP 65W töltő eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A beszúrás egy kicsit összetettebb, ahogy én értelmeztem az előadásfóliákról. Ebbe a bizonyos szájba vert önszervező bináris keresőfába nem lehet csak úgy beszúrni, mint egy sima bin.ker. fába. Ha új elemet akarunk, akkor keresést futtatunk az elemre, ami nyilván null-ba fut, mert az elem még nincs a fában. Ha mégis benne volt, akkor nem is kell csinálni semmit. Na most, ha ez megvan, akkor ugye keresés közben dobáltuk a részfákat a két vektorunkba (a kisebb/nagyobb csoportokba). Ezután úgy teszünk, mintha csak megvágtuk volna a fát a beszúrandó elemnél, tehát ő lesz a gyökér és rákapaszkodik a kisebb és a nagyobb fa balról, illetve jobbról. Ez volna a beszúrás. A törlést még nem sikerült kihámoznom, de erőlködök vele még holnapig, mert az a határidő.