Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel topik
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azazel999
csendes tag
Köszönöm a gratulációkat, de még inkább a segítségeteket
A beszúrás egy kicsit összetettebb, ahogy én értelmeztem az előadásfóliákról. Ebbe a bizonyos szájba vert önszervező bináris keresőfába nem lehet csak úgy beszúrni, mint egy sima bin.ker. fába. Ha új elemet akarunk, akkor keresést futtatunk az elemre, ami nyilván null-ba fut, mert az elem még nincs a fában. Ha mégis benne volt, akkor nem is kell csinálni semmit. Na most, ha ez megvan, akkor ugye keresés közben dobáltuk a részfákat a két vektorunkba (a kisebb/nagyobb csoportokba). Ezután úgy teszünk, mintha csak megvágtuk volna a fát a beszúrandó elemnél, tehát ő lesz a gyökér és rákapaszkodik a kisebb és a nagyobb fa balról, illetve jobbról. Ez volna a beszúrás. A törlést még nem sikerült kihámoznom, de erőlködök vele még holnapig, mert az a határidő.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Kuponkunyeráló
- Synology NAS
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- Vivo V50 12/512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- 2db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A beszúrás egy kicsit összetettebb, ahogy én értelmeztem az előadásfóliákról. Ebbe a bizonyos szájba vert önszervező bináris keresőfába nem lehet csak úgy beszúrni, mint egy sima bin.ker. fába. Ha új elemet akarunk, akkor keresést futtatunk az elemre, ami nyilván null-ba fut, mert az elem még nincs a fában. Ha mégis benne volt, akkor nem is kell csinálni semmit. Na most, ha ez megvan, akkor ugye keresés közben dobáltuk a részfákat a két vektorunkba (a kisebb/nagyobb csoportokba). Ezután úgy teszünk, mintha csak megvágtuk volna a fát a beszúrandó elemnél, tehát ő lesz a gyökér és rákapaszkodik a kisebb és a nagyobb fa balról, illetve jobbról. Ez volna a beszúrás. A törlést még nem sikerült kihámoznom, de erőlködök vele még holnapig, mert az a határidő.