- iPhone topik
- Nem lesz Xiaomi 16
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- MIUI / HyperOS topik
- Egy óra, két rendszer
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"C#+Entity Frameworkkel kapcsolatban epp eleg szivast hallok mostanaban cegen belul."
Valami konkrétumot is tudsz mondani?Egyébként ha nem ismered a C++-t, és cégnek kellene egy kattintgatható felület, esetleg adatbázis-kapcsolódás, és hasonlók, akkor miért nem fogadod meg a többiek tanácsát, hogy ne ragaszkodj feltétlenül a C++-hoz, és válassz inkább valami magasabb szintű nyelvet, főleg, ha van már pl. Java-ismereted?
Java-alapokon is össze lehet hozni GUI-t, szerintem ez is könnyebb, mint a QT erőltetése. Van némi OOP-tapasztalatod, tehát a C# tanulása is indokolt lehet.
Nem azt mondom, hogy ne tanuld meg a C++-t, mert hasznos lehet még, de szerintem nem épp ezen a projekten kellene szívatnod magadat vele, amikor itt nem kifejezetten teljesítménykritikus alkalmazásról beszélünk, és a magasabb szintű nyelvekhez nagyon nagy eszköztár áll rendelkezésre ahhoz, hogy a fejlesztési idődet jelentősen redukálja.Persze ha a cég fizeti a betanulásodat, és nem fontos nekik, hogy viszonylag normális időn belül elkészüljön az alkalmazás, akkor nem szóltam.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2133
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is!
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest