- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Aktív témák
-
-
Egon
nagyúr
Lehet. Elképzelhető.
Mindenesetre szvsz fejezzük abba, mert ez itt egy kicsit off...
Amúgy ''kinek a pap...'' alapon, _nekem_ a single játék sokkal jobban bejön (már csak azért is, mert a kedvenc kategóriámat (turn based stratégy) nem is lehet jól multiban játszani...
Amúgy meg valaki említette valamelyik RTS-ről (egy másik topicban), hogy a nagybetűs stratégia... Hát én erre csak annyit tudok mondani, hogy az átlag rts (pláne multiban!!!) sokkal inkább fps: arról szól hogy ki milyen gyorsan tud klikkelni...:) -
Egon
nagyúr
Multiban általában haverokkal nyomunk, cooperatíve _a gép ellen_...
És tudod miért? Mert senki se szeret (pláne huzamosan) veszíteni, sőt: nekem az se esik jól, ha 20-szor egymás után sz*rrá verek valakit (persze ha egy barátról van szó), de amúgy veszteni se nagyon szeretek/tudok...
Elég sok stratban elég nagy kihívás lenyomni a gépet is (aki sokszor full kiépült bázissal indul...). Próbáld csak ki mondjuk az Impossible Creatures utolsó pár pályáját, és rájössz...:P -
rog
addikt
:)
ja minden relativ.
en szemely szerint primitivnek tartom az aoe dolgokat.
a kisebbik ocsem 7,5 eves, es standardon siman lenyom ket ai playert. :)
persze ettol meg ez az egyik kedvenc jatekom! a felesegemmel szoktunk neha nyomulni multiban. bar kezd a fejemra noni, ra kene venni a quake-re hatha ott meg en vagyok a jobb :) -
Egon
nagyúr
Ott van a ''stb.'' kategóriában...:D
Valamiért sosem komáltam különösebben a Westwood-os stratokat (talán a Dune2 kivételével, de akkor még nem volt más...:D), mondjuk a RA2 (és a kiegészítője!) végül is egész jó volt...
RTS-ben én a Blizzard-ra szavazok alapból, utána jönnek a microsoftos cuccok (AoE és társai, meg újabban Impossible Creatures, ezt nézd meg nem rossz!!!), meg egy-két sorozatnak nem tekinthető nagy alkotás: Z (a Z2 szvsz nagyon gagyi volt), Battle Realms, stb. és csak utána a Westwood-os ''csodák''...;]:P -
Protoss
senior tag
Az észrevételed helyt álló, ezért kérdeztem, mert akkor haveroktól úgy buhizunk össze gépeket. :)
Mert tegnap egy kicsit elkeserített, hogy egy Xp2400+ és GeForce2 Gts, 512 Mb Rammal csak low beállítások mellett futott szaggatás nélkül. Bár szerintem a srác hibázott, mert egy gyenge pillanatában felrakta a DX 9.a :(
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- E-roller topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- The Crew sorozat
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest