- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- IMEI szám tiltva bankba? Google wallet nem működik.
Aktív témák
-
Protoss
senior tag
Emberek !!! Ne hagyjatok ki engem se!!! :)
Bár nekem ez a hét sürü, de írjatok!!!! -
Ketama
aktív tag
Akkor maradjunk az UT-nél. A Generals-al az a gond, hogy csak eredetivel megy neten. És még nem volt időm elmenni a boltba, úgyhogy csak csúnya rossz iso változat van, de csak megnéztem hogy jó játék-e mielött megveszem. :D
-
Ketama
aktív tag
Béláim az Úrban! Ha ennyi az érdeklődő, akkor akár csinálhatnánk is valamit. El kéne dönteni, hogy mit játszunk. Vagy akár nyithatnánk neki egy új topikot is, hogy ne ezt offoljuk szét, még ennél is jobban. Vélemény?
-
rog
addikt
lehetne ma este UT.
akkor en is csatlakoznek. -
Notes
senior tag
Freelancer-el szoktatok nyomulni LAN-on? Csak ajánlani tudom, nagy királyság. Három-négy ember összeáll egy squadron-ba és végigkalózkodhatja az egész univerzumot. :)
-
-
Egon
nagyúr
Nekem is régen megvan, de inkább mással tököltem eddig (csak most játszom a Huncraftot, a HoMM4. kieg.-et, az Impossible Creaturest és a Disciples2 kieg-et...:) Ebből többen is elég csúnyán elakadtam, azért kezdtem el mást, mert általában egyszerre csak eggyel nyomulok...:().
-
-
Egon
nagyúr
Lehet. Elképzelhető.
Mindenesetre szvsz fejezzük abba, mert ez itt egy kicsit off...
Amúgy ''kinek a pap...'' alapon, _nekem_ a single játék sokkal jobban bejön (már csak azért is, mert a kedvenc kategóriámat (turn based stratégy) nem is lehet jól multiban játszani...
Amúgy meg valaki említette valamelyik RTS-ről (egy másik topicban), hogy a nagybetűs stratégia... Hát én erre csak annyit tudok mondani, hogy az átlag rts (pláne multiban!!!) sokkal inkább fps: arról szól hogy ki milyen gyorsan tud klikkelni...:) -
Szőrös
veterán
Ha közel azonos a ''tudásotok'' haverokkal akkor nem fogsz 20* veszíteni egymás után. Mi anno állandóan 4en nyomtuk egymás ellen - 2vs2- és ált 2-3 szor tudott az 1ik csapat egymás után nyerni , utána már válltás volt. Ráadásúl úgy , hogy harvesterre no lövés , első 10 percben no attack , 20 percben no atom. S nincs összpontosított - tehát 2 ellen 1ik ellen atom meg minden szart bevetése dolog - támadás. No így elég nagy kihívás volt nyerni !
-
Egon
nagyúr
Multiban általában haverokkal nyomunk, cooperatíve _a gép ellen_...
És tudod miért? Mert senki se szeret (pláne huzamosan) veszíteni, sőt: nekem az se esik jól, ha 20-szor egymás után sz*rrá verek valakit (persze ha egy barátról van szó), de amúgy veszteni se nagyon szeretek/tudok...
Elég sok stratban elég nagy kihívás lenyomni a gépet is (aki sokszor full kiépült bázissal indul...). Próbáld csak ki mondjuk az Impossible Creatures utolsó pár pályáját, és rájössz...:P -
rog
addikt
:)
ja minden relativ.
en szemely szerint primitivnek tartom az aoe dolgokat.
a kisebbik ocsem 7,5 eves, es standardon siman lenyom ket ai playert. :)
persze ettol meg ez az egyik kedvenc jatekom! a felesegemmel szoktunk neha nyomulni multiban. bar kezd a fejemra noni, ra kene venni a quake-re hatha ott meg en vagyok a jobb :) -
Ketama
aktív tag
Sajnos a mostani játékoknak túl nagy a gépigyéne. Bár ez igazából mesterségesen gerjesztett doldog . Különben ki venné meg a legújabb procikat, videokarikat.... Egy átlagos felhasználásra már az 1-2 évvel ezelötti gépek teljesítménye is sok. Viszont akkor miből élnének a hardver gyártók? A mostani koncepció szerint mindegy menyire szar a játék, jól nézzen ki és kurva nagy gépigénye legyen...
-
Ketama
aktív tag
Szerintem az Age Of sorozatnak az a baja, hogy limitált az egységeid száma és túl sok dologra kell figyelni ahhoz, hogy minden klaffoljon. Ezért multi módban sokáig tart a játék. Emperorban viszont szvsz elég gagyi a multiplayer. Ott inkább a designra mentek rá és ez a játszhatóság rovására ment.
-
Szőrös
veterán
2100 XP , GF4 Ti 4200 128 Mbyte , 512 ram. Single modban ha atomot dobok - hehe atom rula ;] - kicsit beszaggat . Mármint ha azt kuksolom. Azé gáááz. Igaz , hogy eszméletlen jól néz ki - SZVSZ - de azé mégis. 1ébként meg tök jól futkorászik.
-
Egon
nagyúr
Ott van a ''stb.'' kategóriában...:D
Valamiért sosem komáltam különösebben a Westwood-os stratokat (talán a Dune2 kivételével, de akkor még nem volt más...:D), mondjuk a RA2 (és a kiegészítője!) végül is egész jó volt...
RTS-ben én a Blizzard-ra szavazok alapból, utána jönnek a microsoftos cuccok (AoE és társai, meg újabban Impossible Creatures, ezt nézd meg nem rossz!!!), meg egy-két sorozatnak nem tekinthető nagy alkotás: Z (a Z2 szvsz nagyon gagyi volt), Battle Realms, stb. és csak utána a Westwood-os ''csodák''...;]:P -
Protoss
senior tag
Az észrevételed helyt álló, ezért kérdeztem, mert akkor haveroktól úgy buhizunk össze gépeket. :)
Mert tegnap egy kicsit elkeserített, hogy egy Xp2400+ és GeForce2 Gts, 512 Mb Rammal csak low beállítások mellett futott szaggatás nélkül. Bár szerintem a srác hibázott, mert egy gyenge pillanatában felrakta a DX 9.a :( -
Egon
nagyúr
Idétlen Westwood-os stratégiák nagy hibája (főle az Emperor: Battle for Dune-re volt jellemző), hogy az uccsó pályákon, sok ellenfélnél a megjelenéskor kapható legbikább konfigokat is megfektette (az Emperor pl. az 1 GHz körüli CPU-kat is...:().
Úgyhogy minél nagyobb CPU (és több ram) a kulcskérdés: én nem kezdenék neki multizni 2 GHz-es P4-eknél (vagy ilyen teljesítményű XP-knél) lassabb gépeken... Akkor inkább (idősorrendben) Starcraft (BW), AoE2, AoM, Warcraft3 stb. stb. -
Ketama
aktív tag
Hálóban játszva mindig a leglassabb gép sebessége határozza meg a játék sebességét. Tehát hiába van neked erőműved ha van a játékban egy lassú gép akkor a játék is lassú lesz. Hálózatban egyébként is lassabb egy picit mint egyjátékos módban. De egy AtlonXP, vagy P4 256 vagy 512 rammal közepes videokarival már bőven elég neki.
-
Szeke
senior tag
Egy erős alapkonfiggal simán elmegy ezen a videokareszon. Erős proci és sok mem kell neki. Egy 1800+-os xp-n és 512 rammal már elég jól elmegy, lanban is. Effektek majdnem minden maximum. Bár ahhoz h minden maximum legyen és abszolút soha ne szaggasson, igenigen erős gép kell :) De az említett konfiggal élvezhető.
-
Protoss
senior tag
Hali!
A kérdés csupán annyi, hogy C&C Generals mennyivel igényel több erőforrást hálóban játszva, mint szólóban?
Egy kicsit más, egy Ati 8500LE vagy 9100Pron hogyan muzsikál? (pl.: 1024-es felbontásban, milyen effekteket lehet bekapcsolni?)
Kösz
Üdv
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Quadro FX 570 eladó
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest