Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• t72killer

titán

válasz modflow #4216 üzenetére

Nekem ilyesmi volt rajta, amikor még használtam (kézben volt, nem boton), de már 8éve nem merült a kamera sajnos :R. Natúr gopro háznak vastag. Ha magadnak csinálod, lényeg, hogy ne valami összefércelt vacak legyen, amit alapból a szelfibotokra tesznek előszeretettel, hanem olyan anyag, ami
    1 bírja rendesen a sós vizet,
    2 a bőrödet se szedi szét
    3 ha csomót kötsz rá, nem ugrik szét a csomó egy rántásra.
    Most csomagoltam ki a kamerát és a vízálló tokot, úgy nézem, hogy a zsanérba be tudsz fűzni egy kb 1,5mm átmérőig bármit, kerti használatra szánt vékony+erős madzag is megteszi (horgászdamil szvsz nem tartja olyan jól a csomókat) - ez úgyis csak arra van, hogyha leesne a botról/törne a bot akkor is nálad maradjon a kamera.
    Yútúbon bármelyik extrém sport kamerázós témában lehet keresgetni "gopro tether" ötleteket.

#4217: víz alatt nagyon széles látószögön sok lesz a képszéleken az optikai hiba szvsz. Ha van olyan medence, ahova beengednek kamerázni (pl nincs vendég, akinek az alfelét fotóznád) akkor a csempézet rajza tesztábra/tesztalany nélkül is sokat segít, de ha van társ akivel próbálod, akkor megkéred, hogy tőled max 1.5m távolságban víz alatt kezet/arcot mutasson a kép közepén és két átellenes sarkában. Ezzel a szűrőket is tudod tesztelni.

Apropó szűrő: kemény TIZENKÉT fontért árult valaki ebayen egy ránézésre sértetlen polarpro vízalatti triót, bár mindenki azt mondja, hogy mostanában posztban állítgatják a színeket, nem tudtam ellenállni, kari után hozza a posta :))

Új hozzászólás Aktív témák