Hirdetés
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Az ügyintézés és a hozzáállás nagyon kriminális és ha nem vagy haverságban a tanulmányisokkal, bérelszámolókkal, akkor nagyon nagy bosszúságok érhetnek. Példa: én az egyetem elvégzése után egyetemi karriert akartam csinálni, nem gondoltam, akkor még a versenyszférára. :)) Csináltam egy munkát külföldön az egyetemnek (ösztöndíj kellett hozzá, mert itthon képtelen voltam annyi időt szakítani rá) és kiutaltak nekem megbízásos szerződéssel egyszeri pénzt. Ez volt szeptemberben. Tudtam, hogy hosszú az átfutási idő, ezért hagytam, hadd jöjjön el az október. De amikor már annak is vége volt, kezdtem kicsit nyugtalan lenni és bementem a Miskolci Egyetem Pénzügyi Osztályára. Előadtam az ügyemet, hogy december eleje van, jön a karácsony, különpénz meg nuku.
Hölgy, kábé 135,5 kg, almát rágcsál, nem dolgozik. Rámutat egy halom megbízási szerződésre, hogy még ennyit kéne megcsinálnia. Nagy nehezen megnézi a gépben, nincs benne. A nagy halom között sincs. Lenyúl a szék mellé, felvesz a földről egy nagy halmot, hát láss csodát, annak az alján van!!
-Hát - jelentette ki - ezt maga már csak januárban fogja megkapni. Hogy ne szaporítsam a szót, úgy is lett. :)))
Aktív témák
- Napelem
- Eredeti játékok OFF topik
- Gitáros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Facebook és Messenger
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Dobozos Szinte Új HyperX Cloud Alpha Bolti ár:27k INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- Új RAZER Kaira X For Xbox Blue Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- 27% - Lenovo Legion R27qe IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- 0perces Kolink KLA-003
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest