Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Mobil flották
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Dreame megmutatta, hogy valójában mekkora - porszívótól az autóig - CES
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
Új hozzászólás Aktív témák
-
s912
aktív tag
Tudna valaki segíteni a multis teljesítmények (2db) elérésében?

-
mikrosuttii
aktív tag
Saját G
-
BMWFan
senior tag
-
Pipó
őstag
Van magyarítás a játékhoz. Tegyetek egy próbát, megéri. Őrült hangulatos játék!!!
-
Kyster
csendes tag
Jó játéknak találtam, a grafika szép volt, a skillshot rendszer pedig újdonságnak hatott, bár semmi extrával nem szolgált szerintem. Egyszer-kétszer érdemes végigvinni, még a nagymenő macsódumák is elmennek, pedig általában azok elég szánalmasak szoktak lenni.

-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Az egyik leghihetetlenebb újítás, hogy a "játékosok most már ki tudnak lépni a nyitó képernyőből, az Escape gomb használatával." Köszönjük!
Íme a teljes lista:
- Elérhetőek a letölthető Anarch pályák a meccskészítő rendszerben.
- A tapasztalati pontok nem tűnnek el egymást átfedő mérkőzések esetén.
- A Double Penetration skillshot nem jelent meg néhány esetben, ha Challenge ellenfelek ellen használtuk a csapat verziós módban
- Az Anarchy Environmental Skillshot már megjelenik a többjátékos mód Skillshot adatbázisában.
- Quick Match esetén automatikusan beindul a keresés, ha a játékosok kilépnek, miközben szavaznak az új pályáról.
- A Collapsed Buliding Echo közben most már rendesen megjelennek az extra pontok.
- A játék néha kifagyott halál utáni betöltéskor, most már nem.
- A játékosok most már ki tudnak lépni a nyitó képernyőből, az escape gomb használatával.
- FPS problémák kipipálva (mármint felbontásból adódóak, nem a stílusra gondoltak).A Bulletstorm DLC címe Gun Sonata, amiből arra következtethetnénk, hogy itt bizony új fegyvereket kapunk, de nem. Új pályákat viszont igen: két új Echoes és három új Anarchy pályát, egész pontosan. A csomag mérete durván 442 mega, 800 Microsoft Pontért a Tiétek lehet.
A DLC már elérhető Xbox LIVE-on, PlayStation Networkre nem sokára érkezik. Mindezek után pedig a PC-sek is megkapják a magukét, amennyiben hajlandóak rákölteni 10 dollárt.Azt írják hogy Steam-en elérhető a patch,linket sajnos nem találtam.
-
Serpiko
addikt
válasz
MoRtoN Seven
üzenetére
PC-n fogom tolni, ha meglesz a gém de van egy XBOX 360 PC controllerem és azzal fogom csapatni.

-
planbmokus
senior tag
megvettem a Limited Editiont, de nem engedi lehívni a bonus pack-ot és frissíteni sem akarja a játékot a GfWL.. felfrissítettem a GfWL-t, most már az acc-omba beenged, de a bonus packra még mindig hibát dob és a frissítésnél azt írja, hogy indítsam ujra a game-t, de ezután se frissít... valakinek van tippe?
-
MoRtoN Seven
csendes tag
A játékkal még nem túl sokat játszotam de eszméletlen újitásokvannak benne amit még fps ező nem látott. Én imádok xboxon fpsezni jobban szeretek mint pc (nem mindig volt ez ám így) leashelésh nagyon szorakoztató és kontroleren az egész irányitás jól meg van oldva szerintem ha valaki pcn akarja játszani akkor nem árt egy programoszható gombokkal elátott egér mert különben a kombók végre hajtása nagyon körülményes tud lenni. A skillpoint rendszer nekem személyesen nagyon tetszik mert igy az ember nem csak arra figyel hogy júj mi fog történni a következő pályán hanem minden egyes kill érdekli és törekszik minnél szebben megcsinálni a játék folyamatosan tud ujjat mutatni és nehézségi szinttől függetlenül teli van kihívással. A multiplayert még nem igazán volt lehetőségem kipróbálni de a közeljövőben ezt is megfogom ejteni

-
Serpiko
addikt
válasz
MoRtoN Seven
üzenetére
Nekem nincs meg de várom a véleményed. Ha meglesz nekem PC-re lesz.
-
MoRtoN Seven
csendes tag
Én Boxra veszem meg remélhetőleg ma igérem irok véleményt a játékról és remélem én is fordulhatok hozzátok segitségér.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Jut eszembe,ami FEAR 3 most ki jött arra hasonlít kicsit,mert a FEAR 3-ban is lehet futásból becsúszol,utána meg vagy lekéseled,vagy lerúgod

Szóval a FEAR tiszta Bulletstorm feeling
-
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Én másfél hete vettem meg, a héten kezdtem játszani. Amilyen szar volt a demó, annyira élvezem most a játékot
Így "kerekebben" sokkal jobban elmerülök a mészárlásban. -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Mondjuk már csökkenthetnék az árát,mert elég rég óta kint van!
-
törölt tag
Valaki coop-ra jönne?,mert egyedül unalmas a game!
-
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
De
-
Serpiko
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Várom, hogy le legyen árazva majd akkor megveszem.

-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Senki nem játszik vele?

-
Sonja
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Most épp nem megy az oldaljuk Community része. Majd később próbáljátok (vagy holnap). Ha akkor se megy, feltehetem én is valahova, mert már leszedtem.

-
Sonja
nagyúr
-
Serpiko
addikt
Van Demo steamen.

-
Def26
félisten
Multiról tud valaki nyilatkozni?

-
$p@rr0w
őstag
Dx 11-nek nincs köze a post processinghez, a pp a renderelés szintjén történik, effekteket adhat a játékhoz a wiki szerint pl: High dynamic range rendering, Bloom, Motion blur, Screen Space Ambient Occlusion, Cel shading, Crepuscular rays, Film grain simulation, Depth of field, Shadow mapping.
-
agemate
addikt
Kíváncsi vagyok a játékra, nincs valahol akcióban? 8-10k marha sok érte.
-
$p@rr0w
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Hosszan kell nyomni a gombot.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Valaki megtudná mondani hogy,hogy kell a Touchdown-ot megcsinálni a villámos készülékkel? Vagy a feldobást?
Mert mikor én használom ezt akkor csak annyit csinál hogy felém húzza a levegőben az ellenfelet. -
$p@rr0w
őstag
Végigjátszottam közben. A sztori csak rosszabb lett végére.
De hát ez a stílus nem erről szólt sose. Most pont elég is volt belőle, majd ha lemegy az ára meggondolom még. Mindenesetre végig olyan érzésem volt hogy egy ID software-s játékkal játszom, olyan a hangulata, meg az egész stílusa. Összességében tetszett. A checkpointos mentésrendszer az ugye mindig ultra gáz marad akárhogy is erőltetik a konzolok miatt. A másik fájó dolog hogy magamhoz ránthatom az ellenfeleket de nincs mit csinálni velük igazából, kellene többféle közeharci lehetőség, bajonett jellegű kések a fegyverekre, stb. ha ezt az ostort belerakták óriási ziccert hagytak ki azzal hogy nem lett kidolgozottabb a közelharc, és nincsen semmilyen hasznos másodlagos lövésmód sem, csak ez a buta charge ami semmi pluszt nem ad igazából a játékmenethez...Mindet összevetve 89% - jó játék de nem klasszikus kiválóság.
-
$p@rr0w
őstag
Stalker COP
Singularity
Gta:EFLC
arma2
FEAR 2De én nem tudom miket szeretsz...
Meg Steamen is vannak folyamatosan leárazások. Különleges ajánlatok részhez scrollozz. -
natë
nagyúr
-
-
Serpiko
addikt
Van olyan aki csalódott a játékban?
-
wesker24
senior tag
Micsoda az nem kifejezés én már majdnem vért izzadtam mire 2 csillagra teljesitettem a pályákat ! Már 2 csillagnál is szinte mindent be kell vetni ismerni kell a pályát a kombokat meg stb !
Az első pálya az 3 csillagos lett de a maradék 9 pálya na az sikerült 2 csillagra !
Na meg ott vannak az achik is olyna elborult achik vannak benne hogy csak néztem !

-
wesker24
senior tag
Pedig nálam nem voltak akadások egyszer 2x-szer voltak akadások amikor sokan voltak de amugy nem és pedig minden fullon volt 1920x1080 minden max csak az élsimitás volt kikapcsolva !
Amit linkeltem videot na az nálam full max beállitásokkal volt persze élsimitás nélkül a közepén beakadt egyszer de máshol nem !
-
wesker24
senior tag
Hát attól függ milyen nehézéségi szinten viszed végig !
Mert van legalább 5 fajta nehézségi mód habár ÉN normalon vittem végig volt ahlál rendesen egy két helyen !
Mert ezek vannak (Very easy Easy Normal Hard Very Hard)
Na szóval ha aVery hardon tolod akkor az szerintem még 10 óránál is több lesz !

Hacsak nem mondja fel az idegeid a szolgálatot !

-
wesker24
senior tag
-
natë
nagyúr
Jó játék a maga módján, de az Unreal 3 engine-nek smooth-abbul kellene futnia. 1-2 helyszinen az erősebb VGA-knál is leesik az fps full HD-ban.
-
-
wesker24
senior tag
Abszolut nem pont annyira pörgös amennyire kell !
Pont annyit kell irtani hentelni hogy utána rögtön jön a következő feladat állandoan pörgés alatt tart a játék és olyan jó játék hogy az ember ugy van vele na jó még csak ezt a szakaszt elviszem és utána abbahagyom na jó még ezt is meg ezt is nem tud az ember leszakadni róla !

Ami persze nem jó mert nem szabad egyhuzamban sokáig játszani vele ami a single playert illeti mert akkor túl hamar végigviszi !
Amugy is csak 7 chapterből áll a játék de a végefele már nagyon bedurvulnak a dolgok !
A kedvenc skillshot az a Mercy volt amikor tökön lövöd letérdel belerugsz és fejbelövöd !

-
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
látom kezd jönni a felhozatal.
Nálam szépen megy GTX 280-al,de néha leesik 30 FPS-re is.
Átlagba pedig 50-60 stabilan.Demó nincsen,PC-re már rég kijött,1. Hsz-be le van írva, "Megjelent: 2011 Február 25
CD Galaxisnál 9.000 Ft Bulletstorm
Bulletstorm Limited Edition szintén 9.000 Ft-ért. -
killer_04
csendes tag
Szép estét!
Nos hát Bulletstorm... szerintem egy jól sikerült játék. Nem nagy a gépigénye, jó engine, élvezetes játékmenet, szép grafika. Mi kell még ?
Az az egy problémám van vele, hogy valamiért eltűnt a mentésem. Nem sokat vittem benne, valaki tudna adni egy mentést?
-
Dictator^
veterán
Van már Patch? 6870 alatt játszhatatlan... néha kurvajó, néha meg szaggat..
-
wesker24
senior tag
Amugy tényleg nagyon jó játék !
Nekem tetszett tisztára mint a Serious Sam csak jobb !

Amugy itt van egy kis Ingame saját video kedv csinálonak !

-
Serpiko
addikt
Demo alapján szerintem nehéz megitélni, hogy milyen egy gém.
-
rt06
veterán
demo nincs, vagy csak en nem talalok? multirol tudnatok irni nemi tapasztalatot?
elore is koszonom
-
$p@rr0w
őstag
Én is kipróbáltam, nekem nagyon tetszik, remek grafika, nagyon jó pályák, élvezetes, szórakoztató hentelés, és azért van pár apróság ami feldobja mint a fejlesztheő fegyverek, a kombók, a "lézer-lasszó", a vicces archievmentek, (seggbelővés - fire in the hole
). Röviden ennyi, átmenet a Serious Sam féle tömeg mészárlás, és az átlago pár fős összecsapásokból álló FPS-ek között. Nem pörög túl én nem is fullad unalomba, nekem pont ideális.Negatívumok is vannak persze: a sztorit egy általános iskolás fogalmazásából lophatták, és sajna 100% csőjáték, a kijelölt útról egyáltálán nem térhetünk le. Ez így rosszul hangzik, de játék közben azért annyira nem zavaró ha előre így állunk hozzá, bár én nem tudtam róla mégsem zavart. Agyon van szkriptelve még a játékmenet de ez elég érdekes, és látványos ahhoz hogy ne zavarjon különösebben.
Szerintem kipróbálni érdmes, rossznak senki nem nevezheti, a stílusán belül pedig kiváló. Ugye a Starcraftot sem szidom azért ami, ezt sem kell...
-
{Zodiac}
senior tag
nekem bejön ez a villanyostoros megfejtés
egész ötletes. nagy büdös hentelés az egész, de nagyon szórakoztató 
-
master90
aktív tag
Én ismerősömnél próbáltam ki elégé szórakoztató játéknak tűnik grafika nem annyira nem nagy szám de elehet vele bohóckodni a sztoria jónak tűnt meg igy én is nézegetem a youtubos videoakta és az alapján is jóh
-
Serpiko
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
xBíztam benne én is ezért kérdezgettem a játékról. Most az van vagy ennyire rossza a játék vagy kevés embernek van meg. Azért még várom a kommenteket a játékról.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Azt hittem,azért be fog indulni a topic.

-
Serpiko
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Thx! Teszteket olvatam a játékról mindenhol azt írták, hogy jó. A rövidsére panaszkodnak sokan. Kicsit félek tőle mert nem volt, még ilyen stilusú játkom. Még gondolkodok a vásárláson.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
szia!
Én tegnap kijátszottam,és nem hosszú a játék,de élvezetes viszont.

Jól el lehet benne szórakozni, a multiplayer pedig sztem elég jól sikerült a belinkelt videó alapján,mert elég jól lehet gyilkolni benne,ha ügyes valaki.Nálam 10-es skálán kap 9-et mert rövidre sikeredett a Single player.
-
Sztem nagyon kellemes kis játék lett, ami azt illeti sokkal kevesebbet vártam tőle, de szerencsére kellemesen csalódtam

Ami nem tetszett: a multi kissé érdekesen van megoldva, illetve az hogy sajnos rettentő sok a grafikai bug

-
Serpiko
addikt
Aki játszót a játékkal leírná a véleményét, mert gondolkodok a megvásárlásán.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Sziasztok!
Szeretném bemutatni az EA új PC-s játékát,a Bulletstormot.
Én mikor körülnéztem Youtube-on,akkor nagyon megtetszett.

Bulletstorm Multiplayer Gameplay
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: People Can Fly
Megjelent: 2011. Február 25.-től
Rendszerkövetelmények:
Minimum: Windows XP (SP3)/Vista (SP2)/7, Intel Core2 Duo/AMD Athlon X2 1,6 GHz, 1,5 GB RAM, DirectX 9.0c kompatibilis videokártya 256 MB memóriával, 9 GB szabad lemezterület, 16X DVD-meghajtó, internetkapcsolatAjánlott: Windows Vista (SP2)/7, QuadCore processzor 2,0 GHz, 2 GB RAM, Nvidia GeForce GTX260/ATI Radeon 4870, 16x DVD meghajtó, szélessávú internetkapcsolat
Kategória: FPSA héten megérkezett a boltokba a lengyel People Can Fly csapatának új lövöldéje, amely már az előzeteseivel is igen nagy port kavart. A varsói fejlesztők hitvallása szerint a történetet nem muszáj túlzásba vinni, csak legyen egy keret, továbbá a grafikának sem kell a legszebbnek lennie, ugyanis a jó akciójáték legfőbb ismérve, hogy az erőszak nem ismer határokat. Úgy néz ki, működik a recept.
Egy kis ízelítő: Bulletstorm Skillisode 1
Bulletstorm Skillisode 2
Bulletstorm Skillisode 3A warez tiltott a fórumon.
Jó Fórumozást és Jó Játékot Mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De sebaj, medium P-P-n sem láttam grafikai változást.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)