Aktív témák

• ladybug

őstag

Délután fél 3-ig aludtak a lányok, aztán felöltöztünk, és irány sétálni. Egy baráti családhoz is bementünk, és ott ragadtunk náluk. 9 és 5 évesek a fiaik. Borka nagyon szeret velük játszani. Az udvaron fociztak, hintáztak, bicikliztek, fogócskáztak. Szóval kitombolták magukat. kb 1,5 óra után indulni akartam, de Borka még maradt volna. Végülis 1 órát még engedélyeztem neki, Rékával meg hazasétáltam. Mikor visszamentem érte, közölte velem anyuka, hogy a két kicsi - a 4 éves lányom és az 5 éves fia - kéz a kézben elmentek sétálni a focipályára. (Tudni kell, hogy a kertük végén a kerítésen van egy kapu, ami a focipályára nyílik.) Ejha, korán kezdik... :)

Csodás idő volt egyébként. Igaz délután kicsit szemerkélt az eső, de a levegő kellemes volt. Talán holnap is ilyen tavaszias idő lesz. Mert hát Borkát meghívta a kisfiú holnapra meccsnézésre. :D

Réka még mindig nem kakilt. Szerdáig van még ideje, ha akkor sem, akkor irány doktornő.

Anyával és Párommal közösen beszélgettünk az építkezésről megint. Jaj, már vagy 5-6 variáció is megfordult a fejünkben. Mindegyikünk agyal, gondolkozik. Mégsem döntünk ilyenben minden hétköznap. De már ott lebeg a szemünk előtt, hogy mit fogunk majd csinálni a sajátunkban. Végre vendégeket is fogadhatnánk.

Aktív témák