- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Fotók, videók mobillal
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Na, ilyen éjszakánk sem volt még, mint a mostani. Réka szívem éjjel 1/4 2-kor felébredt, és tágra nyílt szemekkel, mosolyogva nézett rám. És aludni csudára nem akart. Szóval sétálgattam vele, ringattam, és 3-kor sikerült is visszaaltatnom. Addigra majdnem megfagytam, mert olyan hideg volt, és nagyon fáradt is voltam.
Reggel fél 9-ig aludtunk. Kellett is most ez a későnkelés. A reggeli után pedig takarítottunk a lányokkal. Borka nagyon ügyes volt, és sokat segített. A szobájukban ő törölgette le a polcokat.
Aztán kiemntünk az udvarra, mert végre 3 nap után kisütött a nap. Fociztunk, majd bementem elkészíteni az ebédet, Borka pedig a szomszéd gyerekekkel játszott az utcán.
Ebéd után Rékus aludt egy nagyot, 2 óra hosszat. Ezalatt Borka mesét nézett, és játszott, én pedig vasaltam.
Amikor Réka felébredt, elmentünk kicsit sétálni, aztán Borka kint maradt az utcán megint játszani a gyerekekkel. 5 körül jött meg a kis barátnője. 7-ig volt itt, aztán Borka hazakísérte. Nagyon szereti ezt az önállóságot. Egyedül megy el hozzájuk, egyedül kíséri el. És ügyes. Büszke vagyok rá.
Réka ma sokszor nyűgösködött. Mindig az jut eszembe, hogy a foga jön, de nem vagyok biztos benne. De mostanában a cicimet is rágja, és iszonyat módon fájdalmas. Mi lesz, ha kint lesznek a fogai?
Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- LEGO klub
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen monitort vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jogász topik
- További aktív témák...
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- Gamer PC! i7-9700 / RTX 4070 12GB / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest