Hirdetés

Aktív témák

• ladybug
    őstag

Az éjjel 3/4 1-től megint 2 óránként ébredt fel Aprómanó. Már nem is bosszankodom és morfondírozok rajta, hogy miért? Így van, és kész, és nem tudok tenni ellene. Csak azt sajnálom, hogy néha már olyan fáradt vagyok, hogy alig tudok magamról.

A reggeli felkelés elég nehézkesen ment. Megszoktuk ebben a 3 napban, hogy addig alszunk, fekszünk, ameddig tetszik, és ráérünk kényelmesen is ébredezni. De ma nem. Újra munka, újra hétköznap, újra ovi - a jövő héten már azt hiszem nem is viszem, mert összevont csoportok lesznek. Miután Borkát elvitte Párom, én Rékát készítettem el, és vittem az orvoshoz, hogy megtudjam mi/mik okozták a pöttyöket? Hát, sajnos megint a tejtermék. Akkor ismételten fel kell hagynom velük, vagy nagyon minimálisat fogyazthatok.

Aztán 3/4 10-kor hazahoztam Borkát az oviból, és mentünk kreatív délelőttre az újra újonnan kinyitott papírbolthoz, ahol rengeteg gyerek és ismerős volt. Rékát pedig anyára hagytam. 11 felé haza bicikliztünk, és kiteregettünk, meg játszottunk kicsit. Ebéd után sétálgattunk az udvaron, és közben beszéltem a szakemberekkel, akik igyekeznek hozni a költségterveket, és remélhetőleg a héten meg is kapjuk valamennyit.
    Borkát pedig beirattam úszótanfolyamra júl. 17-28-ig. Megbeszéltem vele, örült neki. Remélem élőben is élvezni fogja.

Réka most kint alszik, Borka pedig ha jól hallom nem pihen, így inkább fel is öltöztetetem, és ki az udvarra. Amíg jó idő van...

[Szerkesztve]

Aktív témák