Aktív témák

• ladybug

őstag

Az éjszaka szörnyű volt. Rékus pontosan 2 óránként felébredt. Alig aludtam vmit. 4-kor már nem nagyon bírtam, és fogtam Rékét, magunk közé vettem, és aludtunk. Alig szopizott, inkább csak cumizott. Az oltás miatti stressz jöhetett így ki rajta, leglábbis remélem.
    Borka viszont jól aludt, és reggel 3/4 8-kor ébredt csak fel.

Reggel 7-kor keltünk, és reggeli után neki is álltam vasalni, maj pakolni, hogz mire Párocskám hazajön, akkor indulhassunk is. Főznöm szerencsére nem kellett, ígz kényelmesen, átgondoltan csomagolhattam. Még arra is volt időnkk, hogy elkmenjünk biciklizni, Réka meg levegőn tudott addig lenni.
    Ebédeltünk, bepakoltunk az autóba. Majd 1-kor útnak indultunk.

Útközben 2 x álltunk meg, fél 5-re felé már Gyömrőn voltunk. Megváltunk kedvenc Sony laptopunktól. :( Egz apukával és 2 kislányával találkoztunk. A gyerekek aranyodan eljátsyottak addig, amíg ay apák üzleteltek. Illetve játszottunk együtt, mert miért is ne, vhogy megérzik rajtam, hogy óvónő vagyok.

Fél 6-kor sikerült i elindulnunk, de vissza kellett mennünk, mert otthagytunk vmi szerkentyűt még. Fél 7 lett mire Sipi barátunkhoz értünk. Szegény, ő meg eljött miattunk 3-kor a munkahelyéről, mert 4 körülre ígértem magunkat. (Utálom, ha nem tartom be a szavamat.) Közben persze felhívtam, hogy késünk, de akkor is...

Fáradtak és kimerültek voltunk már, és nagyon éhesek. Vacsira rendeltünk pizzát. Aztán fürdés. Réka hamar elaludt, Borka meg még nézegeti a könyveket. Én meg mindjárt lefekszem.

Aktív témák