- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Android szakmai topik
- Jön a Motorola legújabb Swarovski kristályos kollekciója
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Az éjszaka szörnyű volt. Rékus pontosan 2 óránként felébredt. Alig aludtam vmit. 4-kor már nem nagyon bírtam, és fogtam Rékét, magunk közé vettem, és aludtunk. Alig szopizott, inkább csak cumizott. Az oltás miatti stressz jöhetett így ki rajta, leglábbis remélem.
Borka viszont jól aludt, és reggel 3/4 8-kor ébredt csak fel.
Reggel 7-kor keltünk, és reggeli után neki is álltam vasalni, maj pakolni, hogz mire Párocskám hazajön, akkor indulhassunk is. Főznöm szerencsére nem kellett, ígz kényelmesen, átgondoltan csomagolhattam. Még arra is volt időnkk, hogy elkmenjünk biciklizni, Réka meg levegőn tudott addig lenni.
Ebédeltünk, bepakoltunk az autóba. Majd 1-kor útnak indultunk.
Útközben 2 x álltunk meg, fél 5-re felé már Gyömrőn voltunk. Megváltunk kedvenc Sony laptopunktól.
Egz apukával és 2 kislányával találkoztunk. A gyerekek aranyodan eljátsyottak addig, amíg ay apák üzleteltek. Illetve játszottunk együtt, mert miért is ne, vhogy megérzik rajtam, hogy óvónő vagyok.
Fél 6-kor sikerült i elindulnunk, de vissza kellett mennünk, mert otthagytunk vmi szerkentyűt még. Fél 7 lett mire Sipi barátunkhoz értünk. Szegény, ő meg eljött miattunk 3-kor a munkahelyéről, mert 4 körülre ígértem magunkat. (Utálom, ha nem tartom be a szavamat.) Közben persze felhívtam, hogy késünk, de akkor is...
Fáradtak és kimerültek voltunk már, és nagyon éhesek. Vacsira rendeltünk pizzát. Aztán fürdés. Réka hamar elaludt, Borka meg még nézegeti a könyveket. Én meg mindjárt lefekszem.
Aktív témák
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- Mesterséges intelligencia topik
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- YouTube
- Facebook és Messenger
- Gitáros topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- További aktív témák...
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red 2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5401, 90% AKKSI
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egz apukával és 2 kislányával találkoztunk. A gyerekek aranyodan eljátsyottak addig, amíg ay apák üzleteltek. Illetve játszottunk együtt, mert miért is ne, vhogy megérzik rajtam, hogy óvónő vagyok.