Aktív témák

• ladybug

őstag

Réka kezd már jól lenni. Hajnalban, fél 4kor felébredt, és gyors szopi után vissza is aludt. Borka is csak 7-kor kelt fel. Amióta nem jár óvodába sokkal nyugodtabban alszik.

Minap érdekes dolgot mondott nekem: Anya, én szeretnék kisbaba lenni.
    Édesem, persze tudtam, hogy ez el fog vmikor jönni, de nem gondoltam, hogy ilyen formában. Habár direkten nem féltékeny a hugára, és nem is mutat semmi olyan jelet,cselekedetet, ami negatív a testvérével szemben, mégis vmilyen fokon hiányolja az odafigyelésünket. Meg kell próbálnunk egy kicsit több figyelmet szentelnünk neki, mégha eddig is megkapta mindazt, amit igényelt. Most azonban egy kicsit többre vágyik. Kicsit több ölelésre, kicsit több dícséretre, kicsit több kettesben töltött időre, akár az apjával, akár velem. Megkapja, mert jár neki.

Reggeli után elindultunk bevásárolni. Elmentünk a játékboltba, ahol vmi kis ajándékot szerettem volna venni, de nem találtam meg, amit kerestem. Viszont Borka kapott egy kis nyakbaakasztós, varázsbuborékfújót. Aztán elsétáltunk a kisállatkereskedésbe. Ide imádunk járni. Legszívesebben vennék minden állatból egyet. Persze nem lehet....
    Miután hazaértünk gyorsan felkészítettem az ebédet, majd játszottunk délig. Biciklizni is voltunk megint. Egyre magabiztosabb, de a megállás és az elindulás még gyakorlást igényel.

Most alszanak a Drágák. Szerencsére a vasalással is végeztem, és van kis időm leülni is. :)

Aktív témák