- One mobilszolgáltatások
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Egy nyugodt éjszaka után ismét korai (6 óra) ébredéssel indult a napunk. Szerencse vagy sem, de a 2 gyerek szinte egyszerre ébred fel reggelente. Borka jól elfeküdt az ágyunkban, a kúp hatása még érződött reggelre. Rékának orr-porszívózással kezdtük a napot, aztán szopi. Nagyon nyugtalan volt. Aztán egyszercsak kijött belőle minden, amit evett. A váladék annyira ingerelte, hogy hánynia kellett. Utána persze, azért sírt, mert megijedt, és nem tudta mire vélni ezt az érzést. 20 perc múlva megint megszopiztattam, mert addigra lenyugodott a gyomra.
Borka ezalatt csak feküdt, és nézte a falat. De jó is volt, mert így Rékát kényelmesen lerendezhettem. Reggelire csak kakaót kért. Örültem neki, hogy legalább vmit kíván. Aztán beadtam neki a gyógyszereket, majd gyorsan megfőztem az ebédet, mert 1/4 12-kor el kellett indulnunk a doktornőhöz. Meglepődtem nagyon, mert a váróban csak 1 anyuka várt a kislányával. Pedig ilyenkor már tömeg szokott lenni.
A diagnózis: Borkának a füle gyulladt, sípoló légzés, szűk hörgők, vírusos fertőzés; Réka: sípoló, asztmás légzés, gyulladt garat, szűk hörgők, vírusos fertőzés. Egy rakat gyógyszert kaptak. A napom egy része el is megy azzal, hogy kiméregetem és beadom nekik. Jól is laknak a szirupokkal, cseppekkel, annyiszor kell szedniük.
Remélem most már javulni fognak mindketten. Kedden vagy szerdán viszem őket vissza.
Aktív témák
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB piros / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Phanteks Eclipse P360A 650W
- Asus TUF B760-Plus Wifi DDR5 (kis hibával)
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest