Aktív témák

• ladybug

őstag

Egy nyugodt éjszaka után ismét korai (6 óra) ébredéssel indult a napunk. Szerencse vagy sem, de a 2 gyerek szinte egyszerre ébred fel reggelente. Borka jól elfeküdt az ágyunkban, a kúp hatása még érződött reggelre. Rékának orr-porszívózással kezdtük a napot, aztán szopi. Nagyon nyugtalan volt. Aztán egyszercsak kijött belőle minden, amit evett. A váladék annyira ingerelte, hogy hánynia kellett. Utána persze, azért sírt, mert megijedt, és nem tudta mire vélni ezt az érzést. 20 perc múlva megint megszopiztattam, mert addigra lenyugodott a gyomra.
    Borka ezalatt csak feküdt, és nézte a falat. De jó is volt, mert így Rékát kényelmesen lerendezhettem. Reggelire csak kakaót kért. Örültem neki, hogy legalább vmit kíván. Aztán beadtam neki a gyógyszereket, majd gyorsan megfőztem az ebédet, mert 1/4 12-kor el kellett indulnunk a doktornőhöz. Meglepődtem nagyon, mert a váróban csak 1 anyuka várt a kislányával. Pedig ilyenkor már tömeg szokott lenni.
    A diagnózis: Borkának a füle gyulladt, sípoló légzés, szűk hörgők, vírusos fertőzés; Réka: sípoló, asztmás légzés, gyulladt garat, szűk hörgők, vírusos fertőzés. Egy rakat gyógyszert kaptak. A napom egy része el is megy azzal, hogy kiméregetem és beadom nekik. Jól is laknak a szirupokkal, cseppekkel, annyiszor kell szedniük. :(
    Remélem most már javulni fognak mindketten. Kedden vagy szerdán viszem őket vissza.

Aktív témák