- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
Eladó Audi A4-et vegyetek. Olcsó belépő az elitbe és a lányok bugyijába!
csökkentettem az árat. nem árulni, hanem eladni kívánom. csak mondom. -
Magnum_
nagyúr
srácok, ennek mi értelme van? (direkt illesztettem be, ilyenkor már én se mobilneten lógok
)
-
Magnum_
nagyúr
válasz
fant0mi #74946 üzenetére
Nalunk a nagy atlag lelakott 40+os karbantartast igenylo "nő".
De a fonokom felvett az osztalyomra egy olyan kis baba milfet, hogy innye, megnyalom a szajam szelet. FB-on fent van, public profilkepe melltartos (sok esze nincs).
Es mivel public a profilkepe, megmutathatom, ezert nem kuldhetnek böribe es nem is perelhetnek. Csak mondom.Hazajott ma TL, hat o is olyan kis szep, le is fotoztam, majd jol at is kuldom a kepet Wrunak.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #74931 üzenetére
köszöntünk, integettünk, mosolyogtunk, és tolta tovább a babakocsit
-
Magnum_
nagyúr
hehe, kiálltam az erkélyre egy C-re, elkalandoztam a gondolataimban (ofc. Def által viziónált 50/500-ban), egyszer csak egy ismerős hang kiabálja a nevem az utcán... körbenézek, hát nem az ex kiabált fel nekem? (6,5év együttélés, de évek óta nem láttam...)
Gaben: én is láttam kettőt. szemtelenül rövid volt a nadrág mindkettőn
már-már provokációnak tekintettem.
-
Magnum_
nagyúr
srácok, van köztünk itt tősgyökeres bp.-i? Qrun kívül
-
Magnum_
nagyúr
Basssszki, vas megyei rk-tol level (meg csak ertesites)... de hol merhettek be???? Nem kozlekedem gyorsan...
-
Magnum_
nagyúr
Amugy most a Nemzeti Eszkozkezelon akadtam ki.
Meg azon, hogy ma Mo.-n megeri adosnak lenni. -
Magnum_
nagyúr
válasz
Magnum_ #74877 üzenetére
Jo nyilvan fogyasztasi cikkekre is koltenek de az nem szignifikans
Ja es par evig nem dolgoznek, csak tanulnek, meg utaznek. Korbe a vilagban.
Oszt beinditanam a sajat ugyvedi praxisom es megtehetnem, hogy megvalogassam az ugyfekeket, meg aki melto es erdemes, annak pro bono. Mert megelnek gond nelkul.
-
Magnum_
nagyúr
Olyan joindulatu vagy ma
DeF: mindket esetben ingatlan. 50millanal +1 egy szobas panel a XIII-ban meg egy ujepitesu lakhatasra nekem es akkor ketto kiadok.
500-nal tobb, de hasonlo ingatlan, mondjuk ugy 150mio osszegig, akkor nem sajnalnek 70-80miot se sajat lakasra, a tobbi pedig szetszorva kisebb osszegekben bankba. Hozamot leszarom, mert jelenleg 0.9% a jegybanki alapkamat. Meg persze koltopenz. De azoknak is kulon fizetesi szanlak tobb helyen.
-
Magnum_
nagyúr
1: nem keresem vissza a pontos, egyebkent bonyolult nevet, de mindenki erti.
2: Qru tudja es erzi, ezaltal csak a szemelyisegi, emberiessegi, velemeny, informacios, mozgas, egeszseghez es elethez valo jogaikat tartom tiszteletben, nem akarok boribe menni, se fejlovest.Qruval utaztunk valahova. TL kerdezi: kivel csetelsz? Kapasbol ravagtam -mint mindig- hogy Qruval. Ciki, hogy Qru eppen vezette azt az autot, amiben ultunk
-
Magnum_
nagyúr
válasz
werszomjas #74861 üzenetére
Tegnap erre hivatkozott edina1998: A PROHARDVER lapcsalád korlátozza a szólás és vélemény nyílvánítás szabadságát.
Ez pont eleg. Ez olyan hivatkozas, aminel nincs birosagi eljaras, hanem jon Dredd es fejloves. Ennyi.
850,- -
Magnum_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #74849 üzenetére
Tegnap nem igazan tanultam, eleg koran elaludtam. Meg az az igazsag, hogy delutan is aludtam egyet, na azt nem kellett volna.
Amugy a reggeli korankelessel nincs bajom, az megy. + Motival az, h kora delutan lelephetek. -
Magnum_
nagyúr
Órásoknak. svájci szerkezet
-
Magnum_
nagyúr
lenne itt egy horror.. Hush..TL elaludt, én meg nem merem egyedül nézni
-
Magnum_
nagyúr
Kicsit meghajtogatod és helló.
valid tip. háztartási mosógépekbe általában nem férnek be a nagyobb ruhadarabok anélkülamúgy lehet, hogy ilyen és tényleg nem fér be
lehet, hogy ebbe a keszi portába kiugrom egyszer TL-el.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
pcgamer01 #74829 üzenetére
itt nincsenek valódi nevek, csak nicknevek, kérjük betartani.
tudod, személyiséginternetrágalmazásisértési jogok miatt.
Def: nem fedtem be, kiment a fejemből, hogy a hónap első hétvégéjén (amikor még nincs fizu) esküvőre megyünk... na most az amúgy is borítja kb a havi bugyetet, hát még hó végén. szóval nem sajnos. de azért nincs elvetve.
ha megvesszük, akkor ofc megy a foto is -
Magnum_
nagyúr
válasz
DeFranco #74824 üzenetére
ezt kuldtem ma at Qrunak, o is igy kivanta meg.
Csaladi vacsi sima, nem kell hoznod semmit, sot, ti kaptok vendegvaro ajandekot. Neked egy B20 mentes gearbestrol rendelt, Homtom markaju telefont gondoltam (sar value: not available).
A lanyok majd nevetgelnek az uj kanapen, amikor Elnok Ur osszekeni a szep falat, addig mi a teraszon (2nm panel erkely) cigizgetunk es en meg sorozgetek mellette (te nem, mert nem hozol)btw ebay is tolja a gerilla marketinget.
tegnap megnéztem egy orát ott. semmi több. erre most jött a mail, hogy proce lowered on... -
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #74821 üzenetére
Bred, Te egy szigeten laksz. másnak ez feature, hogy nyugalom van, DiCaprio egy vagyon fizetett azért, hogy szigeten lehessen
wéeszomjas:mosogépben.
én a 250x250-es ikejás ágytakarót simán beteszem a 40cm-s slim mosógépbe.
amúgy a pozsonyi úton van egy tisztító. hozd el ide, és betolhatunk egy kávét ismeghívhatsz.Def: de okosak... pont egy ilyen fizetőképes, feltörekvő középosztálybelivel teli kerületbe nem szállítanak, holott kb közelebb lennél, mint én.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
föccer #74790 üzenetére
ajánlom Neked a Zaklatás c. filmet.
Viszont a címe miatt Mackónak is ajánlom.elkezdtem egy hosszú választ írni erre, amit védőként alkalmaznék, de inkább kitöröltem, majd kifejtem, ha talizunk és még mindig érdekel, de egyszerűsítek: az általad vázol helyzet nem szexuális erőszak lenne.
hanem mondjuk könnyű testi sértés. ha egyáltalán bizonyítható, hogy nem a barátnővel vágatta magát pofán. és van külsérelmi nyom (elváltozás a szöveten). Hol kellene lennie serulesnek? Na hol? ha nincs, akkor tettleges becsületsértés lenne, de azt meg bizonyítani ipossibru, hacsak nem más előtt történt.
tudom, majd jön az összejátszó barátnő és majd jól megmondja, hogy előtte történt.
nem. -
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #74777 üzenetére
Lehet, hogy nem kexizaklataskent ertekelnem, hanem mint kulcs a jobb szekhez
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #74775 üzenetére
Nem. Semmi olyan akcioja nem volt felem, amire a reakcio annak gyanuja lehetne.
-
Magnum_
nagyúr
Foov. elkapott a lepcson, h hivott. Mondom mi van megint? Haaat csak h ebedelunk e egyutt. Persze
Amugy hellyel-kozzel elmegy anyuka kategoria -
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #74771 üzenetére
Nem viccelek, valid info.
Van a te olvasatod, az en olvasatom, meg az altalnos, elfogadott es alkalmazando olvasat. En azt irtam le -
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #74769 üzenetére
Nem csak a kukipuni az aktus. A petting is az.
Szexualis kenyszerites azonos nemuek is kozott lehet. -
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #74764 üzenetére
Bar nem ertem, hogy a kexi zaklatast miert hoztad fel, de a kexi zaklatas az aktusig tarthat. Azaz maga az aktus mar nem tartozik ala. Az aktus a szexualis kenyszeritesben vagy szexualis eroszakban, vagy szexualis visszaelesben valosul meg (meg a verfertozesben is, de az most mindegy). Amit te irtal ket dolog, azokban mas es mas a magatartas. Egyikben a 'magatartas' szoban, esetleg fizikailag fordul elo, de aktusmentesen (pl seggrepacsi a titkarnonek, bar az akkor tettleges becsuletsertes is lehet), a masikban kexi aktus. Csak mondom. Testevered majd megerositi, ha megkerdezed
Tehat sajna nem igazak minddkettore, amit irtam :-(
A fenymasolas a topiknylevtankonyvben pedig aktus -
Magnum_
nagyúr
válasz
hszilard666 #74761 üzenetére
Mivel a fenymasolas a munkahelyi oromszerzes, ezert sajna nem. Sose vót
-
Magnum_
nagyúr
válasz
hszilard666 #74755 üzenetére
Ohh, bro, dehogy foztem volna. Lottyintettem volna a 3:1 kavera a forro vizet
Stay cool, csak mi igy vicceskedunk erre.
Es lehetoleg hanyagoljuk a szmajlikat, hogy felreertheto legyen. Egyebkent ebben Def es Tim viszi a palmatMercucica: fenynasolni jobb, mint kavet fozni. Plane, ha nem egyedul csinalom
Disclaimer for Skecsi*
Fenymasolas=munkahelyi szexualis aktus, ami azt jelenti, hogy a ferfinemu alany himvesszeje hozzaer a nonemu alany akkkarmilyehez. -
Magnum_
nagyúr
válasz
hszilard666 #74749 üzenetére
Bezzeg vele dumaltal, az en kavemat meg udvariasan visszautasitottad, hogy "hozd a sorom es megyek is tovabb"
-
Magnum_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #74741 üzenetére
Kolleganonek a csengohangja a cocojambo. Es bszik lenemitani... szerinte ez vicces.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
sketchifun #74737 üzenetére
A TL(true love), akit felesegul venni kivanunk.
A TF (true fcuk), aki 1x meg 5x kell.
Ja es ok altalaban nők -
Magnum_
nagyúr
válasz
hszilard666 #74735 üzenetére
Videot ne felejtsd el
Ja, es a ram is mukodik
KiprobLtam a ceges notiban -
Magnum_
nagyúr
Itt volt szili, sracok, normalis tag, komolyan. A kommentjein meg majd csiszolunk
-
Magnum_
nagyúr
válasz
hszilard666 #74723 üzenetére
Irany hozzam
Morgenzen!
-
Magnum_
nagyúr
válasz
GabN73 #74710 üzenetére
neked meg még nyugi. mennyi van vissza a suliból?
te pont jól elvagy a gyakornoki pozikkal, így is beljebbről fogsz majd indulni a munkaerő piacon, mint az, akinek üres a CV-je (najó, benne van, hogy hova járt középsuliba, meg felsőoktatási intézménybe, na meg hogy felhasználói szinten kezeli a FB-ot) -
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
válasz
föccer #74703 üzenetére
annyi csak, hogy a srác nem pályakezdő, dolgozik vagy 6éve, vagy 7, a területen új. ráadásul a jogérvényesítés nem soft collection (telefonálgatás), ott a vonatkozó jogszabályokat ÉS eljárásrendet is kell tudni. fura, mindegy.
a gyakornoki programnak egyébként lehetne értelme, de itthon tényleg van hozzállásbeli baj.
emlékszel, még a bankos időkben mozogtam az egyik gyakornok kislánnyal, az se volt a munka hőse.amikor én elkezdtem dolgozni 2009-ben, én nagyon lelkes voltam és igyekeztem - meg is maradtam a követeléskezelés vonalon (bár hozzáteszem, ha lediplomázok, akkor keresni fogom a lehetőséget arra, hogy elhagyhassam)
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
fura dolgok vannak, na.
illetve olyan dolgok, amiket nem értek meg.Voltam még sok hónappal ezelőtt egy állami (igen, az tényleg állami) tulajdonú cégnél interjú, követeléskezelőt kerestek, jogérvényesítésre. Tudjátok, sok Ptk, eljárásjog, végrehajtási és felszámolási szabályok, tul.képp ugyanaz, mint most. pici pénz, de közel van, akartam. nem vettek fel (mondjuk vissza se szóltak, így azt gondolom, a pályázat lezárult
) most cigiztünk Coolsráccal, jön egy haver, megáll beszélni. te micsinálsz itt? itt dolgozom. Te? Itt? (disclaimer: nem jogász, pénzügyileg okos, nagyon-nagyon zsíros állása volt egy banknál évekig, majd felfele bukott, CFO lett egy cégnél). Igen. Hol? XY cég. Mint mi? követeléskezelő. jogérvényesítés? igen (fejben összeraktam pár mondat után, pont ugyanaz a pozi, de időben elválik az én pályázatom az övétől).
A kérdésem nem is az, hogy valaki miért vált át totál más területre, még ha az downgrade is, mert 1: a szükség nagy úr 2: éppenséggel évek alatt tanulható.
A kérdésem AZ, hogy egy nagy állami cég tulajdonképpen a jogi eljárásokra miért vesz fel olyan embert, aki nem jogász és nincs adott területen tapasztalata? félreértés ne essék, a srác okos, intelligens, a fizetése jelenleg nem hosszabb az enyémnél, vagy közel azonos, tehát nem irigység a pozíció iránt se, mert tényleg kb ugyanez van nekem is, de ebben a kapcsolatban nem látom rövid és középhosszú távon (de hosszú távon se) a gyümölcsözést munkáltatói oldalról. -
Magnum_
nagyúr
válasz
tomcsi23 #74676 üzenetére
tök jó, 7re a csajomért kell mennem. onnan irány a Zofotért, a szemüvegéért.
Jah, Raikinnin: bementem a Mr.Sale-be (mert a nyugati postán jártam, megjöttek elég gyorsan a felnikupakok a kocsimhoz, tudjátok, elloptak egyet. Igaz, redenlés után találtam 3 tartalékot, szal ez megy fel a FB felni csoportba), persze ugyanolyan, mint volt, de megnéztem a bodyfit Goldenland inget, amit írtam, hogy láttam a honlapjukon.
annyira bodyfit, hogy a karom (és nem vékony, bicepszre gyúrok) 2x elférne az ujjában.
De köszönöm a tippet még egyszer, megpróbáltam. -
Magnum_
nagyúr
válasz
hszilard666 #74661 üzenetére
Deal!
-
Magnum_
nagyúr
válasz
hszilard666 #74657 üzenetére
Valami jobb 2.0hangszoro parod nincs 5k-ig bezarolag?
Para.
Manualis nem kell
Olcso 4gb ddr3 notebookram?Upsz, most nezem, hogy elmult 14.00
-
Magnum_
nagyúr
válasz
hszilard666 #74654 üzenetére
Ejjel-nappal Bp
-
Magnum_
nagyúr
válasz
hszilard666 #74652 üzenetére
Te nem koveted a divatot, igaz? Hanem diktalod!
ENB szili -
Magnum_
nagyúr
Megjott az elso reakcio a vilagmegvalto megoldasomra: mit ir erre a belso szabalyzat? 1: semmit. (Azt is modositani kellene, hogy lefedjuk magunkat, hogy mancika ne csak szokasjogi alapon dolgozzon). 2: ha barmit is tartalmazna, az nem mehet a Ptk ellen, mert ez -szerintem- kogens szabaly. 3: ha ezzel osszhangban tartalmazna valamit, akkor miert kerdes?
Ahh, kilovom magam a zűrbe.
Btw kellene ide egy compliance officer. Tul nagy ceg, hogy ne legyen. Tudnek is erre alkalmas embert
-
Magnum_
nagyúr
Erre mar anelk reagaltam erdemben, hogy te ezt megirtad volna.
Nem kell bemasolnom, ugye?Viszont, azert hasznos is voltam ma, felmerult egy issue, amire talaltam jogi kiskpaut. Kikuldtemba fonokeimnek, kivancsi leszek a reakciokra. Vagy arra, hogy lesz-e.
Mkndenestre a sajat vallam megveregettemFantomi: like a boss
-
Magnum_
nagyúr
válasz
MrSealRD #74625 üzenetére
Hidd el, az en hozzaallasom meg igy is atlag feletti.
Amugy azt is leirtam mar, hogy miert maradtam itt, most nem ismetlem meg.
Nyilvan nem innen fogom nyugdijba mennk, nekem se jo egyebkent ez, hosszutavon biztosan nem.
Annyira meg ti is megismerhettetek mar onlany, hogy a szakmai sikerre nekem is szuksegem van. Az itt nincs, de rovidtavon elfogadom a hosszu tavu celok miatt.Szerk: beszarnal, ha atlatnad, mi megy itt.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
MrSealRD #74623 üzenetére
Te se erted.
Pedig ti pint azok a forumtarsak vagytok, akiknek egyel tobb az iq-ja az atlagnal.
Nezzuk meg egyszer, hatha majd most: itt nem kell a pro hozzaallas. Nekem az van. Felesleges. Mult heten leirtam, mit mondott a ceo. Tehat felveszem a fizetesem, meg oltom a tuzet, ha kell. A pro attitudom kitartott a mult hetig. De nem keri a ceg. mert elmegy ez anelkul is. En ezt pedig elfogadom. -
-
Magnum_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #74616 üzenetére
En laptoprol filmezes kozben
-
Magnum_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #74609 üzenetére
2kor lepek a Gébe. Az tuti. Addig lesz egy hosszu reggelim, egy ertelmetlen meetingem, kis PH, egy hosszu ebed es remelhetoleg vege is a banyanak.
Def: ma mar megjartad Solymart is?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #74605 üzenetére
En is elgondolkodtam azon, hohy a mai napot szkippelni kellene.
Mondjuk mas okbol is.
F2 utan aludtam el. Persze nehez volt felkelni. Kifujtam az orrom es elkezdett belole omleni a ver.Azt hiszem, ma nem leszek a munka hose.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #74588 üzenetére
Biztos gipszkartonba furtak.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #74585 üzenetére
Ha 6000%-os haszonkulccsal dolgoztok es megkapom beszerz. aron, akkor koszi
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #74580 üzenetére
Hu de szep az a parketta.
Remelem, egyszer nekem nem csak praktikeres lesz
Bar nem panaszkodom ra
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Xbox Ultimate előfizetések
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest