- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
Mindig a tanar a hibas.
Nekem is hye volt a tortenem tanaram. 3-asr adott szobelin. Persze irasbeli 5-os. Haha! -
Magnum_
nagyúr
Lassan telik az ido ma..
-
Magnum_
nagyúr
Reggeli kave, terasz. Kollegano, figyiiiiiiii tudnal nekem segiteni? Igen? Irnal nekem egy lakasberleti szerzodest? Ja hogy maganjellegu a kerdes? Igen. Vannak a neten jo mintak erre... deeee en irjam meg, azt hallotta, hogy ertek hozza.
Jovo heten. Most kene. Jovo heten. Koszi! Nm!!!! -
Magnum_
nagyúr
Sracok. Most nincs kedvem leirni a kozigazgatasi hierarchiat es szervezetrendszert. Ugorgyunk
-
Magnum_
nagyúr
Nektek is van olyan, hogy ugyanazokat az arcokat latjatok reggelente?
-
Magnum_
nagyúr
Szili, pls menj ki regggel 6kor arpad metrohoz nagylatoval es keszits ff eletkepeket!
-
Magnum_
nagyúr
jo reggelt t. Forumtarsak, szep napot Nektek!
-
Magnum_
nagyúr
válasz
pirosvilamos #75474 üzenetére
heló szia, bemutatkozás, fénykép, CV, stb?
(#75476) pirosvilamos ofc csak vicc, csak még nem láttunk itt
-
Magnum_
nagyúr
az normális, hogy folyékonyabb állagú sokkal az MX-4, mint más paszta?
sok is ment procire, le kellett szednem a 2/3-át fültisztító pálcikával.... meg már akkor kifolyt, amikor levettem a kupakot... -
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #75451 üzenetére
jó bzdmg, nálad senki sem magasabb
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #75446 üzenetére
Igen. Murdi tenyleg magasabb picit
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
válasz
DeFranco #75424 üzenetére
Persze, de csak a labak voltak erdekesek. Meg nem akarok boribe menni.
Mas, megjott a bicska, atloktem neked a kepet.
Tovabba kifele a postarol talalkoztam a volvos ex fonokasszonnyal. Puszipacsisimi minden volt.
Es mindezek elott par perccel:
Hiv a. Vevo. H tegnap v elloptak v kiesett az egyik felnikupak. Jo es mi kozom hozza???? Adjak masikat. Na nondom tisztazzuk.ilyen dolog miatt ne hivjon. Ja ok
-
Magnum_
nagyúr
atkoltoztettem magam mashova, mert itt egyedul vagyok es mehet a klima.
K melegek ezek az irodak, rossz a fekves, a kolleginak meg faznak ofc. -
Magnum_
nagyúr
Sracok, imadom, h a panaszkezelesi o.vezeto mar a 3.panaszt kuldi at, h supportaljam, 2nap alatt. Wtf.
-
Magnum_
nagyúr
Lattam a lehelen egy kikopott Murdi hasonmast, metro alkalmazott vokf, meg is orultem, de nem o volt :-(
-
Magnum_
nagyúr
Mørgœ!
-
Magnum_
nagyúr
well, Lehel és a lakás között (4perc kb) megáztam, de durván. sebaj.
Köszönöm a segítségeteket klímtaisztító ügyben, nagyon rendesek voltatok, tegnap megrendeltem a bestbyte-ban, mára megjött átvettem, klíma kész, működik, fertőtlenített, YT videó segített.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
werszomjas #75289 üzenetére
30napjuk van a panasz elbiralasara, utana mehetsz NFH-hoz az o valaszukkal, Ha nem fogadod el, VAGY ha nem kapsz valaszt.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Magnum_ #75279 üzenetére
6:159. § [Kellékszavatossági jogok]
(1) Olyan szerződés alapján, amelyben a felek kölcsönös szolgáltatásokkal tartoznak, a kötelezett a hibás teljesítésért kellékszavatossággal tartozik.
(2) Kellékszavatossági igénye alapján a jogosult választása szerint
a) kijavítást vagy kicserélést igényelhet, kivéve, ha a választott kellékszavatossági jog teljesítése lehetetlen, vagy ha az a kötelezettnek - másik kellékszavatossági igény teljesítésével összehasonlítva - aránytalan többletköltséget eredményezne, figyelembe véve a szolgáltatás hibátlan állapotban képviselt értékét, a szerződésszegés súlyát és a kellékszavatossági jog teljesítésével a jogosultnak okozott érdeksérelmet; vagy
b) az ellenszolgáltatás arányos leszállítását igényelheti, a hibát a kötelezett költségére maga kijavíthatja vagy mással kijavíttathatja, vagy a szerződéstől elállhat, ha a kötelezett a kijavítást vagy a kicserélést nem vállalta, e kötelezettségének a (4) bekezdés szerinti feltételekkel nem tud eleget tenni, vagy ha a jogosultnak a kijavításhoz vagy kicseréléshez fűződő érdeke megszűnt.
(3) Jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye. -
Magnum_
nagyúr
válasz
hszilard666 #75257 üzenetére
Meselj, mifele?
(Mielott veletlenul felreertened, tenyleg erdekel)Egyebkent en a tovabbtanulast is atgondolnam a te helyedben, mert az eloszovetes talink egyebkent pozitiv benyomast hozott (ertsd: egyel tobb a te iq-d is, mint az atlag, itt majdnem mindannyian igy vagyunk)
-
Magnum_
nagyúr
válasz
hszilard666 #75253 üzenetére
Melo lesz?
-
Magnum_
nagyúr
ezt nezem a buszmegalloban, bar pont most setalt egy olyan sgg, hogy csak neztem. Foto most nincs
-
Magnum_
nagyúr
Arpad hid metro valaki MOST? Sszexmentes!
-
Magnum_
nagyúr
Ki se neztem az ablakon, nyariasan feloltoztem es elegge esore all...
-
Magnum_
nagyúr
Jo reggelt kivanok!
Ma reggel bkv!
-
Magnum_
nagyúr
válasz
werszomjas #75201 üzenetére
Az alap.
Rizso: jaTo all: holnap masnap lesz
-
Magnum_
nagyúr
mindenki nyugodjon meg, MX-4 megrendelve, TL majd szépen átveszi a PCX-ben.
-
Magnum_
nagyúr
lenne még egy kérdésem a processzor pasztákkal kapcsolatban.
A nagyon díícsért Mx-4-re ezt az értéket írja a PCX: Hővezető képesség W/(mK): 5,6
Ami nekem van Cooler Master: W/(mK): 3,5minél kisebb, annál jobb, ez oké.dew akkor most az enyém jobb, mint az MX-4????? Miben jobb az MX-4? tényleg érdekel, mert az enyém amúgy kb 500,- Ft-al olcsóbb volt (amikor vettem, ez volt raktáron, nem nézegettem annyira)
-
Magnum_
nagyúr
srácokcsávók!
XIII. ker.-ben az Árpád-híd és a MArgit-híd között hol tudnák otthoni (nem autó!) klímatisztító folyadélkot venni? Holnap? tudtok boltot?
kedvenc boltomban (bestbyte) a Vácin nincs raktáron, tehát pár napos átfutás lenne, ha más nem marad, akkor oda megrendelem, de hátha tudtok boltot.
Holnaptól a fenti két híd között fogok sétálgatni, így ott szerezném be -
Magnum_
nagyúr
válasz
föccer #75176 üzenetére
Nyilvan nem a hahun vadasztam egyet le meg tegnap, hanem apue kerul hozzam. Egyszeruen nem eri meg eladni autot, hanem -lehetoseg szerint - csaladon belul kell tartani. Vegigzongoraztuk, hogy az enyemet es az ovet hol mennyiert szamitanak be (nevetseges arak), az ove 4.5eves, eleg faCCa auto, de a hahus arak is borzasztoak...
Szoval min.5 evre nekem tokely lesz.Trogair: en meg Teged vissza, 3x is, nem csongott ki!!!
-
Magnum_
nagyúr
nu, megkötöttem ebédnél az gépjármű adásvételit,de mostan vevőként.
piros kétüléses
nem. -
Magnum_
nagyúr
válasz
Mercutio_ #75146 üzenetére
Vezettem tablat rola. Benzint es biztit nem szamolva, csak az elofordulo hibakra es olajszervizekre elment 3ev alatt majdnem 270k. Persze nyilvam nem szaGszervizben.
12-15 eves autonal nem olyan gaz ez a majdnem evi 100k szerinteMercu: en tudnek, de elvbol nem rendelek azt onnan nrked, mert kedvellsk. Mast igen
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Magnum_ #75138 üzenetére
megnéztem a vonatkozó kormány rendeletet, elektornikus bejelntés valid, nincs szűkítve arra, hogy csak ügyfélkapu... szal a kormányzati ügyfélvonalnak tényleg továbbítania kell a megfelelő hatósághoz.
írtam egy szép kérelmet jó sok §-al
na és most bontottam csak fel a biztosítótól érkezett tegnapi levelet.. aszittem a csekk. hát nem. hanem bejelentik, hogy júliustól majdnem fele annyi lenne a kötelezőm, mint eddig. BÁZ!!!!!!
na mindegy, most már azt is felmondom, ha ennyire belejöttem. -
Magnum_
nagyúr
válasz
werszomjas #75137 üzenetére
pont ez a baj, CSAK időpontfoglalással tudnék ügyet intézni ott a Visegrádi utcában. Odamehetek, de nem fognak ügyintézni.
2x is beszéltem most a 0-24 1818.al. Ezt a szart. Ja és abba az okmányirodába a legkorábbi foglalható időpont júni.9. Tök idióták.Most abban maradtunk, hogy küldök egy requestet a 1818@1818.hu-ra, ők továbbítják a hatáskörrel és illetékességgel rendelkező okmányirodának és akkor már nem csúszom ki a 8 napból, aztán majd lefolyik a process... a beszélgetést meg erről rögzítették, hogy az ügyintéző ezt mondta most nekem.
de tényleg nem értem, miért kell elcseszni a processt...
jah, elmehetek másik okmányirodába a városban... de 'szom se fog.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Magnum_ #75135 üzenetére
na baz. felhívtam a 1818-at. a visegrdáiba gépjármű ügyintézés CSAK telefonos időpontra.... és vasárnapra már nem adnak, mert aznapra nem lehet.. mi a fasz???
ügyfélkapu kódom meg lejárt.... ajjjh...érted, végre működhetne valami normálisa, de ilyen elvszott bürokráciával kell elcseszni.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
werszomjas #75134 üzenetére
-
Magnum_
nagyúr
az ilyen hirdetést sem értem
-
Magnum_
nagyúr
válasz
hszilard666 #75127 üzenetére
Megvan mar amugy, de csak jovo hetvegen tudom birtokba venni.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
hszilard666 #75124 üzenetére
nem tudom, milyen legyen?
valami piros kétüléses?hehe, amúgy 80.000,- Ft-al adtam el kevesebbért, mint amennyiért vettem 3 éve. az egész korrekt amortizációs érték.
jövő héten B-K-V! remélem, kbbbszott meleg lesz.
-
Magnum_
nagyúr
elkelt Legenda
-
Magnum_
nagyúr
aki tudni akarja, hogy kabszi miert rossz, olvasgassa ezeket
Szili: az Istenke áldjon meg.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
hszilard666 #75100 üzenetére
Az egyetlen dolog amiért a drog illegál az az hogy nem tudnák rendesen megadóztatni.
őőőő nem.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #75098 üzenetére
az alkoholnak az egészséges szervezetre kevésbé káros a hatása, mint a drognak, de a hatályos Btk-ban (itthon) is benne van (ami nemzetközi egyezményekre alapozott), hogy az ittasságnak két különböző hatását különböztetjük meg. a szokványos részegséget (itt büntehető az elkövető, ha bűncselekményt valósít meg), és a patológiás részegség, ahol büntethetőséget kizárják (de más intézkedés van persze, pl. kényszergyógykezelés), vagy korlátozzák. Ez azért alakult így, mert valóban káros a hatása az alkohol fogyasztásnak, de mérhetően kevésbé károm, mint a drognak.
Tehát a drog hatása NEM férhet bele abba, amit írsz, hogy csakazé' nem engedélyezett, mer na.
a többi stimm.más: rendeltem west fórumtárstól tapipad matricát. Kivételesen tökéletes termék, annyira méretpontos, hogy el sem hiszem, jó a felületkezelése is nagyon (csak a küldés nem tetszett, hogy simán bele lett dobva a borítékba, legalább két lap közé tette volna, ismerve a postai hanyagságot, meghajlítják, megtörik, kuka. ez elvárható gondosság lenne, hogy nem így küldi, DE szerencsére épségben érkezett, a termék ajánlott)
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #75093 üzenetére
A drog azert tiltott, meet karosabb es olyan befolyassal bir az egyenre, ami generalisan a tarsadalomra veszelyes, rengeteg vedendo ertek serul a fogyasztassal, forgalomba hozassal, terjesztessel, termesztessel, tefmelessel. a dohanynal nem, csak karos, de nem valt ki olyan hatast, mint a kabszi.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #75080 üzenetére
Az ember alapvető, elidegeníthetetlen joga a dohanyzás. Hogy lehet igazságot tenni?
Az az egeszseges elethez valo jog.
A dohanyzashoz valo jog nem alapjog, olyan nincs.(Viszon egyebkent vannak korlatozhato alapjogok)
Tehat az egeszseges elethez valo alapjog miatt betilthato lenne a dohanyzas altalanosan. Drogozni se szabad, tudod. Csak van a dohanyzas mogott egy kurvagazdag es eros lobbihatalom. Mint a benzin. Azert nincs betiktva meg, mert sok benne a gempa es azert haladtak a korlatozasok idaig, mert bizonyithatoan egeszsegre karos. A vege elobbutobb a teljes betiltas lesz.
-
Magnum_
nagyúr
Sziasztok, jo reggelt.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
DeFranco #75061 üzenetére
szívesebben néztem ezeket, mint a Fb hírvonalamon lévőket
dohányzás témához egy szót szólnék:
engem nem zavar, ha betiltják közterületen és csak kijelölt helyeken lehet, tudok hozzá alkalmazkodni (más városban is így van).
Azért nem bánnám, ha betíttanák mindenhol, vagy 3.000Ft-ra emelnék 1 doboz árát, mert az csak motiváció lenne, hogy abbahagyjam. -
Magnum_
nagyúr
Na ezt szeretem.
-fonok, jovo Cs-P homeofficeban leszek, rendben?
-tanulsz?
-igen.
-okes, persze.Qru: hol? Az andrassy meg a jozsef attilan a dugoban?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
hszilard666 #75035 üzenetére
2 sor? De draga vagy
Az se jo. Jovo het utani hetre megduma valamit majd! -
Magnum_
nagyúr
válasz
hszilard666 #75031 üzenetére
Microsd is van
Az nem jo, akkor jon hozzam GövvrtDe te kellesz hozza. A ketoerces video anyaga megvab 10p alatt. Utana megvaghatod es zenet is tehetsz be ala
Ace: 30-as van a III. szelen. :d
-
Magnum_
nagyúr
válasz
hszilard666 #75024 üzenetére
Nenene. Sd kartyam van. Hetvegen egyutt csi egy kezperces videot. Ennyi
-
Magnum_
nagyúr
válasz
hszilard666 #75024 üzenetére
Csinaljunk mar egy ket perces autozos videot pls
-
Magnum_
nagyúr
válasz
hszilard666 #75008 üzenetére
Keresd a pesten hallottam csoportban
-
Magnum_
nagyúr
Nyam jo reggelt
-
Magnum_
nagyúr
tudja valaki kezelni az Audacity nevü zeneszerkesztőt?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Mercutio_ #74976 üzenetére
nem akarok celebkedni, már rég az lennék, ha erre vágynék (elmentem volna egy valóvilágba, hidd el, én nyertem volna meg, kivéve, ha az agyhalottak korán felismerik a szellemi fölényt és kisavaznak idejekorán
), egyszerűen érdekel, hogy ezek a nyugdíjasok hogy jutnak el ezekre a szarokra?
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #74967 üzenetére
személyis kölcsön, nem gépjármű kölcsön.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
föccer #74962 üzenetére
megkeresett az egyik kolleganő, hogy a tavalyi autó hiteles elszámolása szar, mondjak rá valamit. 1: jogvesztő határidő 30 (akadályoztatás esetén 90) nap lett volna. Az még régen letelt, na mindegy. DE megvette 3-ért a suzukit 2006-ban, 10 év hitelre. 6,2M lett a vége!!!!!!! 6,2!!!!!!!!!!!!! most ebben a hónapban futott ki a hitel.
a kocsi mennyit ér.. 7-800k-t? se. -
Magnum_
nagyúr
válasz
föccer #74960 üzenetére
nem kapta meg a hitelt. mondjuk ha elmondta volna a körülményeket, akkor én is elmondtam volna, hogy nem fog hitelt kapni (amúgy nekem mindegy, ki miből veszi meg, de autót eleve nem veszünk hitelre, pláne nem ennyi időset).
viszont amúgy is nagyon el kéne adnom, mert a biztosítást is júniusban kellene megújítani, és nyilván nem akarom. + ki van fizetve az új autó is...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest