- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
szereztem egy új lemezt az autóba, elindultunk TL-el kipróbálni + séta valahol, ahogy kikanyarodtam, egy régi PH!-s ismerős villantott rám (még a retro teló topikból), kicsi dumcsi, kicsi falu ez tényleg.
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
Bitcoca!
Kinéztem, milyen autó kell Neked 10év múlva: [link] -
Magnum_
nagyúr
ez a kemeny, nem a kad szele.
-
Magnum_
nagyúr
jajj, ezt de imádom, hogy nyaranta minden pénteken meló után az M7-esen fehérvár előtt baleset van.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
bitpork #78967 üzenetére
Te arra hivatkozol, hogy azert, mert neked kart okoznak, te nem teszel tonkre senki, azzal, hogy ervenyesited a jogaidat. Tehat lehet, hogy teged nem tesz tonkre, ha kart okoznak neked, lehet, hogy mast igen. De ez egyebkent elvi kerdes (es jog kerdes). Azaz en nem hagyom annyiban, ha kart okoznak.
Mindegy, ne toljuk tul. Inkabb kipufogozzunk -
Magnum_
nagyúr
válasz
bitpork #78957 üzenetére
En ertem, hogy te attol tartod magad urimebernek, hogy publikalod a neten, hogy neked kart okoztak, de te legyintesz ra. Szerintem is rendes voltal.
Ettol fuggetlenul en a Ptk. 6:519$-ben hiszek es attol meg uriember vagyok (es volt gyerekszobam), hogy ha nekem kart okoznak, akkor nem legyintek ra. Sot. Behajtom.Szeged-Bp, koszonom!!!!
Talaltam amugy a szegedi autosboltban kipuffot, 4-ert, de megrendeltem Bajrol a focvis altal linkeltet.Rafi-raiffeisen
Zsolti: abban micro lesz, de ne felj hasznalni a kuglit.
Qru:
Stiftre meg az abc-ben is van minden -
Magnum_
nagyúr
Fenntartasi ktsg miatt gondoltam, arra rohadasig van minden jo aron, meg tudod, apa is anyuet hasznalja altalaban es nem a garazsdiszt. Ezert van ennyi km anyueban es ezert uj allapotu a jeti :-)))
Egyebkent meg i drive a sporta car justto prove I'm a real big baller cause I made a million dollars and i spend it on girls and shoes... my friend
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #78947 üzenetére
Koszi.
Bit, oszt Pesten mikor jarsz?
Qrz: amugy hetvegen mondtam pont apanak, hogy anyunak swift aut. legyen a kovetkezo. Szerintem jovore cseres lesz a polo is. Persze anyunak hasznaltan is jo valami megkimelt stift.
Zsolti: pc boltok, MM, edigi, ebay, Ali?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #78945 üzenetére
Jarsz Szegeden manapsag?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
zsolti72837 #78942 üzenetére
Ha csak microHDMI van rajta, akkor microhdmi-hdmi atalakito a hdmi kabeledre es ugy a televiziora a hdmi vege ertelemszeruen.
850,-Qru: az mas. Anyukam is vezette 2x a Jettat. Le bactam apamat erte. (Tudniillik, anyukam nem szeret valtani
)
-
Magnum_
nagyúr
válasz
tomcsi23 #78934 üzenetére
Szerintem is biztonsag, ha van tartakek, ha rosszul merek fel egy elozest pl (mondjuk en pont nem szoktam, kopkop).
Es igen, gyaritol jobb futomu is adhat plusz biztonsagerzetet. De nemet autot kell venni, azokban gyarikag komolyabb futok vannak, mint pl egy renaultban, ami hajo. -
Magnum_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #78930 üzenetére
Nincs okom most kerni. Meg ugye nincs az elso szamu eloljarom, a foov.-tol kerni neccesebb.
De pentek van nagyon, szoval nem lesz ma nagy gaz -
Magnum_
nagyúr
Irogassatok mar valamit.. legyen valami tema
Mercucia: golf3 egy evre, amig magabiztos nem leszel?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
tomcsi23 #78924 üzenetére
Sehogy, de eltakarja. Ez sima cso. Ami csunya. Arra kell valami szep.
Miert kellene rendszer csere? Tuning auto ez?Jo reggelt.
Bitmalac: miert torolted azt az irast?
Szerencsere a lenyeg tenyleg ott van: a jol meno vallalkozo nem alkalmaz anal punishmentet a szegeny karokozoval szemben. That's so lovely
En nem letten volna ennyire bolcs Salamon es igazsagos Matyas. -
Magnum_
nagyúr
Omega Diver 300M-re gondolt
Merxuxi: köszi!
Srácok, már csak egy kérdés maradt mára:
tudjátok, tiptop csilli villi az autó. de a kipuff végen nincs védelem, sima fém cső, azt csá, ami öregszik. ez így szar. kéne rá króm kipuff vég, valami diszkrét. DE 60mm az átmérő, ez vastag. valami szép vég kellene, 5k alatt. mit tudtok? Homában nem láttam tegnap ilyen nagy átmérőben.
Pls help. -
Magnum_
nagyúr
válasz
zsolti72837 #78879 üzenetére
látom, megy ma a magyar nyelv.
Jó, mésképp. Valaki (mackó és def kedvéért innen közülünk) hímeztetett már törölközőt? Hol és mennyié'?
-
Magnum_
nagyúr
srácok!
Opel(es) törölközőt hol kapok? Látott valaki valahol?
-
Magnum_
nagyúr
Hehe, most hivott testverem, hogy jon ide ebedelni
-
Magnum_
nagyúr
válasz
hszilard666 #78831 üzenetére
-
Magnum_
nagyúr
válasz
hszilard666 #78823 üzenetére
En beadnam a CV-met foccerekhez a helyedben egy koszonommel, hogy megosztotta az infot.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
hszilard666 #78813 üzenetére
Aze' drukkolok
-
Magnum_
nagyúr
válasz
hszilard666 #78810 üzenetére
Az elso interjun a relevans szakmai ismereteidet csekkoltak, nem?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
hszilard666 #78808 üzenetére
Mi volt a 2. koron?
-
Magnum_
nagyúr
Mörgi
-
Magnum_
nagyúr
Lemostam az autot, csak mondom.
Amugy delutan es este kozott ugy osszefosta egy galamb, hogy volt letjogosultsaga a programnak.
Es a szilikon spre akcios volt az obiban. DeF, neked is vettem! -
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #78716 üzenetére
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #78711 üzenetére
Szemely szerint ki, mi? Whut?
-
Magnum_
nagyúr
Jo, koszi a tippeket.
-
Magnum_
nagyúr
Valaki rendelt mar Alirol led villanykortet?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #78688 üzenetére
En Pragaban hagytam el a metron tavaly tel elejen...
Amugy itthon a talalt dolgokra van szabalyozas. Ptk. 5:55.$, ha nem valosul meg, akkor Btk. 378.$
De a talalo egyebkent igenyt tarthat a talalt dologra.Mercutio helyeben a talalas helye szerinti illetekes jegyzot felkeresnem. Ami mondjuk csak ket szempontbol aggalyos: a kek hernyo jo par keruleten atmegy. Illetve ki ad le manapsag talalt dolgot?
Ja ez csak more info volt persze.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
bandus #78677 üzenetére
Hehe, kiraly. Nalunk is vannak polok (nem gallerosak, sima klasszik, vastag kereknyaku), nem veszem fel.
Szili: mondtak valamit, hogy mikor szolnak vissza handrasek?
DeF: ugec, nem tudtam, hogy ennyire kartekony az az undormany.
Mondjuk en nem veszek mindent nagy mennyisegben, mert nem fer el. Meg egy karton viz sem, vagy csak nagyon legozva. Tudom, nem gazdasagos, de tok jo lenne, ha lenne egy speiz. -
Magnum_
nagyúr
Szasztok Fiuk!
Nem mintha barkit erdekelne, de beertem a banyaba.
DeF, az ilyen bogar para a lakasban?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
GabN73 #78660 üzenetére
még egyszer mondom, lassan, hangosan: mazda 3 sedan kell.
nem tudom, mennyire punszi mágnes. -
Magnum_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #78651 üzenetére
Nem. Nem autopalyara lett kitalalva.
Vagy menj vele 110-el.Murdi: a tel.szamod most mi? Mindog mas szamrol hivsz.
Gabn: ha ujra kezdenem, kihagynam a striciA6-ot.
Vagy ha muszaj lenne, akkor 2.4szivo. -
Magnum_
nagyúr
Ja olajfogyi minden nemet szivobenzinen van, en megszoktam az evek alatt
(a tsi viszont sosem kert apamnal, kivancsi vagyok, mikor kezdi el)
Fsi-t en se vennek.V6-v8-v10 tdi kell, 2006elottrol. Az a tuti
ja es olaszorszagbol
Amugy, en nagyon szerettem az a4-et, latod, majdnem annyiert ment el, amennyiert vettem, 1mio korul.
De persze nem volt hibatlan, sot, de meg igy is jol kijottunk, massal nagyobb lett volna a para.Mazda3 sedan kell, pont. Vagy csaladban hasznalt stift. Case closed
-
Magnum_
nagyúr
De van mas motor is a 2.0pdtdi-n kivul, szerintem generalisan LE kell beszelni barmilyen 1m koruli audirol
Cool: GolfV 1.6benzin motor. Ha mindenkepp mast akarsz. Ugy 1.5M korul mar van lerugva.. De jobban jarsz a stiftel. SX4 jo lesz nyugdinas korodra.
Majd minnya jonnek az okosok, hogy nem megy, stb, de nincs ami elromlana benne, illetve ne lehetne fel napon belul javithato. Szted miert 1.6b a4-et vettem 3eve? Johettek itt az okosok, hogy lofasz, de a legdragabb javitas a generator felujitas volt (benne van a pakliban), de semmi komplex cucc nem volt benne. -
Magnum_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #78642 üzenetére
Elvileg lehet.
Gyakorlatilag nem.
Mindig vannak jo es alkalmi vetelek, de nem arulok el nagy igazsagot, hogy az autokon mindig elromlik valami. A hasznaltakon plane. De tudod mit? Ha megtetszik egy auto, nezz korbe, hogy a fobb alkatreszek (fekbetet, tarcsa, vezerles, lengokarok stb) mennyibe kerulnek. G Astrahoz olcsobb a futomu pl, mint egy passathoz. Es ezekbol indulj ki.Gabn: igen + muklttronic
Qru: ha fent laknek valami meredek kis budai utcaban, szerintem en is suzuki jimnyvel jarnek.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #78638 üzenetére
Apukam is szeretett volna 4x4-et, mert hogy mekkora fun telen. Valoban, arra az evi 3napra nagyon kell. Mivel hoban nem veszi elo az autojat, ezert nem kellett vegul.
Ha hasznalna hoban, akkor mas teszta lenne.1milla korul dizel audi?
Kerdezd bitmalacot, o az, aki mindig jegyet valt a szoporollerre, biztos lenne par jo tanacsa ebben a kerdesben.
A stiften gondolom csak olajat kell cserelni, igaz?:-)))A szerkeszteseid egyre jobbak
Tomcsi: nem az elso gumigarni van rajta, fentebb irtam, hogy ujra Ventus2-t vett. 112k km van benne (elore tekertem, hogy kevesebb legyen az irigykutya, tegnap lattad az allapotat)
-
Magnum_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #78631 üzenetére
Megtartanam a stiftet.
Persze, vegyel lerugott ismeretlen 15+ eves nemet premiumot. D ene lepodj meg, amikor csak az elso futomuszett 200.000. munkadij nelkul.
Tomcsi: kettesben is nyikkan, igen.
Qru: szerintem a stift fiatalosabb es csinosabb.
Tuti, hogy a gs felszereltseg mindog 4x4-el jar?
Coolnak kell vajh' a 4x4, mint adott esetben lehetseges hibaforras? -
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #78625 üzenetére
Nekem gyarilag hankuk ventus 2-vel gurult ki, igy edesapam ujfent azt vett ra. Ha alattam elkopik, nem ilyet fogok, pedig dicserik a gummat. 4evszakos Kingstart vagy Sailunt
Tomcsi: csapatashoz minimum 18" + 225 kellene. Egyre kevesbe hiszem, hogy lesz. Persze, lehet, hogy jovore elborul az agyam es megmondom TL-nek, hogy lofaszt lesz nyaralas, inkabb felnihitel, de iden tuti nem. De szerintem jovore sem.
Mercuci: tegnap ilyen allt a haz elott, NR rendszammal, nyilvan par hetes. Akinek ennel jobb autora van igenye, ott baj van az aggyal. Amugy Jetta meret, hibatlan vas.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #78621 üzenetére
Es DeF: legyszi a linglongot hozzatok fel peldanak. A nankang meg mindig a yokohama konszern resze es van (szarazon) ragogumi tapadasu sporthumija.
Amugy jot tekertem este, sok kotsog sportkipuffos hondas gyerek tolja ilyenkor a varosban.
Persze en vonultam. Nem gyorsultam.Senki nem nez focit,he?
Merxuxi: persze, hogy felesleges. De mult heten a mosoban allt egy ilyen porba rakott NB, szep volt. Mondjuk nehezen allt ki.
-
Magnum_
nagyúr
gyonyoruek ezek az igenyes jdm NA-k, de a robert karcsin elsirnam magam.
Btw eloveszem a kis turbos funyirot egy laza esti karikara.
Jah, YTALERT!!!!
Tomcsi: nem eloztel meg. Csak mondom!
Wru behuzott kezivel indult el?
Audival nekem is ment. A jettan meg fog -
Magnum_
nagyúr
válasz
hszilard666 #78586 üzenetére
jah, handrást sokat látni a graphisoftban, talán ott a főhadiszállása...
újra elaludtam. úgy érzem magam, mint akit fejbe vertek. egy lapáttal
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest