- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
Hu de vihar van
-
Magnum_
nagyúr
Mivel esik, nem mostam le reggel az autot. De mar a banyaban vagyok. Csak mondom.
-
Magnum_
nagyúr
Morgenzen!
De jot aludtam, kar, hogy ebresztett az ors -
Magnum_
nagyúr
olyan baxott nagy fa alá álltam be, aminek a lombkoronája nagyon sűrű, igen nagy és az alsó ágai leérnek az autóig. tehát ha jég lenne, felfogja, tompítja.
és ha ág törne le, az is tompul bőven. így most megnyugodtam.szakad, DE a levegő egyre rosszabb. meleg maradt, cserébe 10000% páratartalom.
bontottam egy sört, a víz kiszívott, a sörike elnyomhat, remélem, 1 óra múlva már alszom. tudjátok, holnap reggel korán bánya. -
Magnum_
nagyúr
A levego meg botrany.
-
Magnum_
nagyúr
En mar a strandon. Varom a vihart.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
fant0mi #79406 üzenetére
Mennyi kutyaszort hasznaltal? En meg motormosas idejere se vettem ki, sot, atvizeztem. Evek ota tartos (remelem, marad is)
Erdekel valakit egy meg 8honap garis sima arany szinu Xiaomi Redmi3? Dobozzal, tartozekkal? Negy sarkan 4apro kopasfolt, kijelzon 1cm-s hajszalrepedes, amit nem tudok lefotozni, mert nem feltuno.
30.000,- Nektek. -
Magnum_
nagyúr
Fel e valaki a jegesotol?
Kiugrom meg a strandra melo utan, de a jegtol felek.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
szab.tam #79368 üzenetére
Amugy ugy nyomod, mint az ingatlan ugyvivo kornel? Vagy a DH-s csorba daniel? :-)))
Hehe. Par napig nem leptem be Linkedinre es megkerestek uzenetben. Panaszkezekesi pozival. Ez a karmam??? Max az MNB-nel foglalkoznek ezzel szivesen :-)))
Visszairtam, hogy most koszi nem, de keep in touch. -
Magnum_
nagyúr
a vidéki versenyző 1db példa volt. van még pár eset, amikor nem szedhető össze az önrész.
sőt, negatívan közelítve: az önrész csak úgy összeszedhető, ha otthon él az ember a szüleivel, a kiadásai konvergálnak a nullához (pl. egy kollegám most 29 és most érett meg arra, hogy szülői segítséggel befizette a kezdőt a garzonra és még a kafeteriát is abba tolja bele), ha az átlag hazai fizetést vesszük (amivel kb ő is rendelkezik, bőven nt-200 alatt)én nem bánom, hogy magasak most az ingatlan árak ettől függetlenül.
-
Magnum_
nagyúr
bankba se érdemes 1% alatti alapkamat mellett.
TL-el múlt héten állampapírt vettünk. egyszerűen nem találtam most jobbat (pedig nagyon kerestem, mert szerintem az is szar)Qru, nem könnyű összetenni az önrészt. ha valaki pl vidékről költzöik fel munka miatt, mert pl. Ózdon nincs munka, akkor az nem tud úgy spórolni, mint Te.
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
srácokcsávók!
augusztusban lehetőségem lesz kedvezményesen telefont venni.
DE elégedett vagyok a szajomi redmi3-al. komolyan.Galaxy A5 (2016)-ról van vélemény? használ ITT valaki olyat?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
werszomjas #79329 üzenetére
En nem, de koszonom!
-
Magnum_
nagyúr
Ebed milyen volt? Enyem nagyon korrekt.
Nagy adag csirkemell steak zoldbors martassal es rizs, ranyomtam meg egy panna cottat. -
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #79305 üzenetére
Eloszor felmeres, kiderul, hogy tobbletmunka kell, addig nem kezdik meg a teljesitest, hanem elotte az ugyfelet (megrendelot) tajekoztatjak errol.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Mercutio_ #79301 üzenetére
A sajat berlemenyenek a tulajara gondoltam, so sorry a pongyola megfogalmazasert
Qru: valid, DE tobbletmunka es potmunka lehet a Ptk szerint 6:244. § [Többletmunka. Pótmunka]
(1) A vállalkozó köteles elvégezni a vállalkozási szerződés tartalmát képező, de a vállalkozói díj meghatározásánál figyelembe nem vett munkát és az olyan munkát is, amely nélkül a mű rendeltetésszerű használatra alkalmas megvalósítása nem történhet meg (többletmunka).Azonban ha a baratodnak igy mar nem erdeke, visszalephet a szerzodestol es az eloleg visszajar.
-
Magnum_
nagyúr
Gōd
-
Magnum_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #79264 üzenetére
akkor 200,- Ft. any question?
csevegtek?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
zsolti72837 #79233 üzenetére
google-t ismered? [link]
-
Magnum_
nagyúr
válasz
tomcsi23 #79232 üzenetére
Ez jo volt
Fuggetlenseg napja
Part2Zsenialis! Elveztem!
Persze tulteng benne a patriotizmus, de imadtam
A kedvenc jelenetem az volt, amikor leszallt a 3000miles atmeroju executor es PONT a feherhaz falanal allt meg, azbegesz keleti partot lezuzta, de a feher haz epsegben maradt!
Emmerich erzi a feelinget!
Ja es szarok a spoilerbe, de mindenki nyugodjon meg, gyoztunk. -
Magnum_
nagyúr
Tenyleg, wtf?
-
Magnum_
nagyúr
Szep jo reggelt, cseppet elaludtam.
De ne izguljatok, beertem. -
Magnum_
nagyúr
válasz
DeFranco #79188 üzenetére
Szerencsere mar nem mozgok olyan topikban, ahol nalunkUK ott van. Egy ideig kovettem kulfoldre menos topikot egy itteni ismerosom miatt, aki szinten kimkccant, de ajj, pusztultak az agysejtjeim. Nem tudom, miert nem uk forumot hasznal.
Most meg voschok. Kb 22.00ota. nem tom, mi van. Qru szerint nyari virus. Csak nem.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
bitpork #79179 üzenetére
1,5 évig mint étterem tulaj én is voltam
így pláne nem értelek, nem kellett volna írnod, hisz' akkor te pláne tudod, hogy a nyitvatartási idő nem csak úgy valamiféle körülbelüli meghatározás. persze, azt nem tudom, milyen vállalkozó vagy (meg milyen étteremvezető tulajdonos voltál abban a 1,5évben, amíg vendéglátóztál. De megerősíted, amit már írtam, hogy ebben kurvaországban nem tudnak vendéglátni a vendéglátók)
nem a vendégkönvybe beírás lett volna a lényeg, hanem a process indítása az NFH felé, ami ingyenes, emailben megtehető és talán van foganatja, hogy a drága belvárosban, ahol sorban állnak a helyekért a leendő bérlkők, talán elkezdik értékelni a fizetőképes vendéget, VAGY olyan vállalkozó kerül oda, aki tiszteletben tartja az általa meghatározott nyitvatartási időt (és talán betartja a saját vállalását).
-
Magnum_
nagyúr
válasz
föccer #79174 üzenetére
tudod, az a baj, hogy a sound a magyar lányoknak nem egy zenei fesztivál. hanem egy kvázi zsinórmérték és ezzel kb szociológiai eset lett a sound. ezeknek a lányoknak az a lényeg, hogy ott lehessenek, elkészülhessen a vizen lebegő felirat előtt a szelfi és akkor érzik magukat valakinek.
gondolj bele, hány csaj adhatta be otthon az újpalotai panelben, hogy apu, képzeld, jegyet nyertem a soundra. nem, nyugi, nem kérek pénzt, úgy nyertem. szállás lesz, a barátnőméknek van a közelben nyaralójuk, ott alszunk. persze, jó lesz... igen, nekem dudáltak, a barátnőm barátja visz le minket azzal az 1997-es 7-es bmw-vel, de nem, ő nem lesz ott..Bit: áruld el, miért akarsz minden topikban deviánsnak tűnni?
NFH állásfoglalás: A kereskedő köteles az üzlet nyitvatartási idejéről és az abban bekövetkező változásokról a vásárlókat tájékoztatni.de nem ezen akadtam fent, örülök, hogy sosem sikerül megértened a lényeget, lehet, hogy nem kellene fórumoznod, valószinüleg neked szükséges a hangsúlyozás, így fel foglak majd hívni kétnaponta és beszámolok arról, másképp, mait itt leírtam.
amin fennakadtam, az a hangnem volt: nem látják, hogy zárva vagyunk? vagy valami ehhez nagyon-nagyon hasonló volt. -
Magnum_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #79171 üzenetére
notting
-
Magnum_
nagyúr
[link] internet bezarhato mara.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #79166 üzenetére
Nem csak dzsudzsakok hordanak arany(szinu)orat.
-
Magnum_
nagyúr
sportruházat kedvelők:hol lehet venni olcsón fehér klasszik basebal sapkát? nem muszáj adidas :-)sportsdirect
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
válasz
hszilard666 #79121 üzenetére
Sok ilyen van.
-
Magnum_
nagyúr
Kisharang etterem, Okt.6 utca
Egy gyors ebedre akartunk beugrani, mert megyunk tovabn programra.
Kugli szerint 11kor nyitnak. 11.32kor ertunk oda, kipakolva, terasz, ult is ott valaki. Leultunk, majd kerdezte a holgy, hogy nem latjuk-e, hogy nincsenek nyitva. Raneztem az ajtora, ma 11.30-tol vannak nyitva, semmi kiiras, hogy muszaki, vagy akarmilyen problema miatt zarva. Ezt kozoltem. Nem baj. Kerekszepen panaszkonyvet. TL mondta, hogy inkabb haladjunk. Meguszta, de nem recommended. -
Magnum_
nagyúr
Sracok!
Volt mar valaki az Okt.6. utcai Kiharang etteremben?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
zsolti72837 #79102 üzenetére
-
Magnum_
nagyúr
válasz
hszilard666 #79096 üzenetére
Nem huztad meg a kocsit a parkolobol felfele a csiga uton?
-
Magnum_
nagyúr
Gőthe!
mi volt ez? fokusz?
Nem vokt regi a sportkipuff alatta. Igen, az sok mindent elarul. -
Magnum_
nagyúr
jajj nem is írtam. Elmentünk a Nemzeti Galériába, megnézni a Picasso kiállítást.
(ha valakit érdekel a véleményem, leírom azzal kapcsolatban).
Szerencsére a belépővel az állandó kiállítást is meg lehetett nézni.Parádé, komolyan. Utoljára általános iskolás koromban voltam, most nagyon tudtam értéeklni azokat a magyar festők által készített festményeket, amelyeket a tankönvyeimben láttam régen :-) és oltári nagy a Galéria (nyilván nem Louvre), de fél napos program, ha az ember fel akarja fogni, mit lát.
recommendÉd. -
Magnum_
nagyúr
válasz
Melack #79084 üzenetére
a magyar vásárló, ha azt látja hahun, hogy 1.gen A4 van 5-600k-ért, nem fogja megvenni azt 1M-ért, ainek van gazdája (most csak írtam számokat hasra ütve, de érted).
nekem is kellett árat csökkentem az eladásnál (igaz, még így is úgy szálltam ki, hogy parádé - jóval a vásárlási ár felett hirdettem - de akkor is gáz. Ez meg jobb állapotban van, mint az enyém, pedig Te láttad az többször és nem vót szar.) meg kell rá találni a vevőt. erre már nehéz, 2008-as kombi kókuszra könnyebbdeF, persze, egyértelmű. a műszaki stabilitás alapvető (nyilván keveseknél itthun). az új autómmal el is merek indulni külföldre, mert rendben van. jobban mint az átlag (és nem a magyar átlagra gondolok-persze ez nem az én érdemem vót, de rontani nem fogok rajta, sőt)
-
Magnum_
nagyúr
válasz
bitpork #79073 üzenetére
Koszi, ertem! ez meg polirmentes, ha kellenei fog, ertekezem Munival
(Kukdtem volna viberen, de nem ismer fel. Igy le kellett vagnom a frsz. matricat)
Csak viaszt tolok ra mosas utan (inkabb gurulo gyongy, vagy mi a tok) -
Magnum_
nagyúr
Bit: te evente(!!!) 1-2(!!!) Akkalommal poliroztatod az autot?
-
Magnum_
nagyúr
Ma regggel egy eskuvoi videos oldalara akadtam a fb-on (ismeros videojat is o keszitette). Latszik, hogy erti a dolgat, szep videokat keszit. De a vegeredmeny megis mindnel ciki, mert nem jol rendezi a part, amik a bulin keszultek felvetelek es nem figyeltek oda, hogy oket veszuk, azok jok.
Göte morgen.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest