- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
Morgi
-
Magnum_
nagyúr
Tuz a nap, meleg van
-
Magnum_
nagyúr
válasz
DeFranco #80968 üzenetére
Nem jon be a kep, de megcsinalom neked a pasztazast es takaritast.
Tim tanitott, o meg pro, pont ugy csinalom a teljes processt, ahogy O tanitotta.Mas: most kaptam a hirt, hogy felmondott a kozvetlen fonokom. Akivel nagyon(!) jo a viszony.
Ez vagy nagyon jo lesz nekem, vagy iszonyat szar. -
Magnum_
nagyúr
Qru: fogyasztas normal tempoban, klima, 4fo, csomagter tokig: 6.2... nagyon jo.
-
Magnum_
nagyúr
[link]
Es Bp-en mizu? -
Magnum_
nagyúr
ilyenre gondoltam.
most is két monitora van, de PC-n. lassan kellene fejleszteni, de szerintem nem éri meg, csak sok periféria van rákötve ugye (nyomtató, stbstb, hát egy iroda, na) -
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #80799 üzenetére
Az en vonalam nincs annyira tavol.itt mozog a kornyeken jobbara.
Mondjuk most este 20.30kor talalt ki egy sos melot nekem, aszondja csinaljam meg a gepen... kicsit be van lassulva. Lehet, hogy o is jobban jarna egy lapotoppal, ssd + nagy hdd meg nagy usb hub.
Egy pl integralt hd4000 vga kihajt ket monitort elosztoval? Mert ket monitorra van berendezve az iroda, de nem egymas mellett. -
Magnum_
nagyúr
válasz
Mercutio_ #80751 üzenetére
Tudom, en is felek, hogy mi lesz szegeny TL-nel. Kap egy suzukit, 200-ert. Nem.
Emotikon lattad-e?
En se vennek dizlit.
206-ost 1.6b-vel kell venni, nagy csoda nincs. Elektromos szutyikra gondoltam, amikor irtam a tipik francia butasagot.Ulok kint a teraszon a balatonon az arnyekban, kertizuhanyzas utan. Es dog meleg van.
Tegnap megittam 5sort ebed utan es furdes kozben, meg is artott. De estere helyre jottem. -
-
Magnum_
nagyúr
ehhez hasonlo, hasznalatlan, eredeti Samsonite sminkes lada elado! Benne vannak kis vaszon fakkok (kivehetoek) + egy ekszeres dobozka is, meg tukrocske, az is kiveheto. Szamzaras, eros rugos szerkezettel.
Kis szerszamos ladanak is alkalmas (apam eloszor azt hitte, hogy az)
5.000,-Kepeket este tudok atkuldeni.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Magnum_ #80729 üzenetére
Egyebkent arra lonek a helyedben. A tetoszerkezetet leszamitva olcso az uzemeltetese, de fun car is, 1.6B eleg, el is fersz Te benne, ha a tetoszerkezet ok, akkor csak a klasszik franszia butasagok johetnek elo (nyilvan hosszutavon koltsegmentes olcso autora matematikai eselyed van, de elenyeszo).
Es lehetoleg ezust szinben, mosas szempontjabol halas (en tudom) es van sok ezust a hahun. Persze nem szin alapjan veszunk autot, mert ha a fekete lesz baba, akkor azt kell, csak irom, mivel ugyse mosnal kocsit tul gyakran. -
-
Magnum_
nagyúr
válasz
föccer #80699 üzenetére
Rossz a lefedettsegem, de leirom, ami a dobozon van:
Kinstorm 800W, item no: ks/js0803-800
Orulok, hogy jo volt a Kistunderrel toltott ido!
Eleg nagy a szerszamos helyiseg, ha talalok meg kincsety ami nem autokozmetivala fugg ossze, akkor kiirom ide
Van otthon bontatlan lancfuresz is -most mondja apu, a siofoki Obivan vette - arrol holnap este teszek fel kepet.
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
válasz
zsolti72837 #80633 üzenetére
Nekem pont nincs
-
Magnum_
nagyúr
válasz
zsolti72837 #80631 üzenetére
Van.
-
Magnum_
nagyúr
Out of office repost mar most beallitva.
Bandi
-
Magnum_
nagyúr
Kis vicceskek!
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #80571 üzenetére
Nem, nincs rajta kosz, max fenytorest lathatsz.
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
van egy eladó króm kipufogóvégem, 67mm-s végátmérővel. Ez 65mm-s csőre biztosan jó, belül kifeszítők tartják helyén stabilan, csavarnak is van benn furat.
ha valakit érdekel. Itteni szimpátia és baráti kedvezménnyel 2.500,- Ft. képegy kipufogóvég ebben a méretben horror áron van, a legolcsóbb helyen is az 50mm körüliek 3.000 felett vannak és határ a csillagos és. csak mondom.
mielőtt bárki poénkodna, hogy na már meg is untam, azt feles óvatosságból tájékoztatom, hogy 2db érkezett, nekem 1db kell csak.
-
Magnum_
nagyúr
Talaltam ezust plasti dip spret keszthelyen
Bp-n 4500-5500
Keszthelyen tudod mennyi?
7.000 -
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #80554 üzenetére
A lidlitol is agyfaszt kapok.
Az auchan meg ósön, ugye? -
Magnum_
nagyúr
válasz
DeFranco #80549 üzenetére
ma te érted félre, tegnap Tim.
mondom, oké, megdumáltuk. azért is kérdeztem vissza fentebb a conspiracy theroy-val, mert érdekel a szitu. nincs durci. és ne is magyarázd be.bit-nek meg tényleg mondtam sokszor, hogy szerintem fasság volt a dögöt megvenni, mindezt igazolandó, + 1 érv fent, Tőled erre. tehát ha erre gondoltál, hogy durci, akkor ez sem az.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
DeFranco #80545 üzenetére
Jo, a kozgazdasagi levezetes megvan.
En nem ertek a lovakhoz, tudod, hogy az vezerel, azt kovetem, amit a Nagy hazban az okosok leirnak, kirugas veszelye fenyegetett a kozgaz targynal, pedig nalunk butitott verza van ket felevben, DE csak mint hozzanemerto kerdezem, hogy az nem lehet, hogy mivel azokra van igeny, ezert merik vallalni a kockazatot a kereskedok es kiamtartjak az arat? -
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
válasz
DeFranco #80531 üzenetére
De amugy tulkinalat van, csak mondom. De a 90%-a az, amit leirtal fentebb Mexuxinak. Mert a hahu 90%-a a neppereke kulfoldrol behozott, az ottani portfolio legaljabol van. A marge miatt.
DèFranco: autobol, mibol... tulkinalat. Tobb elado auto van a piacon, mint amire igeny van.
Halomra hozzak be a passat, e46, a4, astra, focus, stbstb-t
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Mercutio_ #80522 üzenetére
ha más nem azonos áron jobb felszereltséget kap a vevő.
azt csak hiszed. tudod, miért hoznak be ennyi autót külföldről? mert nagyobb rajtuk a marge.
meg igazából mi neked a jobb felszereltség? Mire vágysz klímán, szervón, elektromos ablakon kívül? Tényleg érdekel. Ha kanyarkövetős bixenon fényszóró kell, Németo.-ban - statisztikailag - tuti több ilyennel rendelkező fordul elő, mint itthon, az tuti.milyen macskatappancs?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #80461 üzenetére
-
Magnum_
nagyúr
gud mornin'.
még itthon vagyok. viszem TL-t rendelőbe, nem tudom, mikor érek be. -
Magnum_
nagyúr
válasz
werszomjas #80453 üzenetére
Ssd lesz benne?
Az egy jo notebook. Nagyon jo. -
Magnum_
nagyúr
yeyeyeee Ballers s02e01!!!!!!!!!!!!!!!!!4
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest