- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
Gyerekek. Aszondja a leendo fonokom, hogy meg ma cuccoljak le
a jelenlegi fonokom csak delutan jon be
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #89079 üzenetére
Egyebkent en az Ftv.52.$(7)bek. alapjan hivatalosan fogom hasznalni igy: dr.jur. XY.
Ez nem felvagas. Sot. Amit Gabn irt, hogy fogorvos. Meg kell kulonboztetni. Mert nem vagyok orvos (sajnos, nekik jar a legnagyobb respekt a tanulmanyaikert), sem allatorvos, stb. Es ugye, ha mindenki ihy hasznalna, felreertes lenne.
Meg nekem amugy igy tetszik egyebkent.
De sajna az okmanyokba nem igy jegyzik be, csak omlesztve dr., Akarmi is a vegzettseg. Holott nem akarhatok ugyanolyan latszatot, mint ami az orvosnak jar. Erted.
Neg amugy is igy tetszikBtw. Az elmult 10evben talan ket embernel lattam, hogy igy hasznalja.
-
Magnum_
nagyúr
Koszonom
-
Magnum_
nagyúr
Koszonom, hogy drukkoltatok!
dr. §aint rendel
-
Magnum_
nagyúr
Kerlek, ertsetek meg, hogy az internet jo, de a velemennyilvanitasnak rossz es kellemetlen kovetkezmenyei is lehetnek, ez egy szenzitiv platform.
Atalakul a vilag, sajnos a jog is ehhez idomul.Macko: akkor, mielott bannoljak, remelem, Qru kiszedi a threadet
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Ace owner #88991 üzenetére
Faszert nem gondolkodtok.... Ez egy public forum. Tudom, poen. Nem, nem az.
11. § (1) Ha e törvény külön elrendeli, előkészület miatt büntetendő, aki a bűncselekmény elkövetése céljából az ehhez szükséges vagy ezt könnyítő feltételeket biztosítja, az elkövetésre felhív, ajánlkozik, vállalkozik, vagy a közös elkövetésben megállapodik.
Most legyszives ird le, hogy csak egy szar vicc volt es meg nem tortentte teszed:
(2) Nem büntethető előkészület miatt,
b) aki az elkövetés elhárítása céljából korábbi felhívását, ajánlkozását, vállalkozását visszavonja, vagy arra törekszik, hogy a többi közreműködő az elkövetéstől elálljon, feltéve, hogy a bűncselekmény elkövetésének megkezdése bármely okból elmarad -
Magnum_
nagyúr
válasz
DeFranco #88978 üzenetére
egyetértek, de még mindig a rendőrségre vinném, mert jóhiszem ide vagy oda és nem folytatom. ércsük.
az iCenter fel tud lépni hatósgáként?
Pl az adatoka jogszerűtlenül kinyerheti a telefonból?
Ha kinyerte az adatokat, akkor átadja a tuajdonosnak? Mi van, ha közben a tulaj már bármilyen eljárást kezdeményezett?Petyyyy: mindenről vegyetek fel jegyzőknyvet
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #88965 üzenetére
Valid
-
Magnum_
nagyúr
válasz
MrSealRD #88951 üzenetére
ezek állítólag - pesten hallottam - nem árulnak szart, de én ebayről rendelnék :-)))
-
Magnum_
nagyúr
válasz
zsolti72837 #88928 üzenetére
Akkor hatarozd meg, hogy mekkora meretut szeretnel es mekkora a budget.
Mert itt azert van szoras rendesen.Amugy en m3s-t hasznalok.
A homegomb zseni, kijelzo, markolat szuper.
Ha sok program fut, akkor az insta befagyhat es a messengerben a kepgaleria is nehezen nyilik meg. (Bar nem tudom, hogy ez memoriakezelesi hiba e)
Dee egy 3mb-s pdf meg azonnal bejon es keresheto. -
Magnum_
nagyúr
válasz
zsolti72837 #88910 üzenetére
Igen, az tobbunknek tetszik. De annyi penzed nincs.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #88884 üzenetére
Nekem most ez tetszik. de ez mar draga
-
Magnum_
nagyúr
válasz
zsolti72837 #88880 üzenetére
Xiaomi redmi 3S, vagy fölé pozícionált telefon. mert árat nem írtál.
szívesen -
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
válasz
hszilard666 #88843 üzenetére
Kerdezhetek kettot?
Miert jo az neked, hogy friendzoneba vagod magad tobb GD / Hp-nal?
Miert jo az neked, hogy egy public forumon gyokernek allitod be magad a tobbiek elott?Utobbit azert kerdezem, mert nem vagy az, de mintha a szerep tetszene.
Btw a csaj fb linkjet atdobod privibe'?
-
Magnum_
nagyúr
Merci: whatsapp :-))))
-
Magnum_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #88819 üzenetére
Ti nem inni mentetek ma?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
GabN73 #88780 üzenetére
oda járt egy exem. tényleg igazi buktacukrozó suli. amikor végzett, volt nagy csiricsáré dipli osztó, majd felvételt nyert egy 1 fős céghez. bolti eladónak. ami az anyjáé amúgy
régen, amíg még Bu. Komm Fősuli volt a neve, oda járt egy ismerősöm. Elég nehezen végezte el, de úgy ettől függetlenül megvan a srácnak a magához való esze. Elvégezte, felvették egy céghez, aminek a tulaja usa-beli. Egyszer csak jött ide a ulaj, srácra bízták rá, hogy mutogassa meg kicsit az országot, bp, balaton, éttermek, kis borászat, stb, pár napig.
ez az amerikai fickó rögtön felajánlotta a srácnak, hogy menjek ki hozzá dolgozni az usába. Meg is kezdödött a diamond life, jól keresett, jól megtanulta a nyelvet. lenyomott így 3 évet. de a csaja itthon várta, nem akart kimenni. hát ok, akkor hazajön a srác.
telkó céghez itthon CV, jó az angolja, usa munkatapasztalat, nem is kellett más (!!!!) ahhoz, hogy br8-ért alkalmazzák itthon.tanulság: ha jókor vagy jó helyen, metropolita diplivel is lehetsz ügyes
-
Magnum_
nagyúr
Oooo hogy a fonokom is most kuld emailt a privat ugyeben...
-
Magnum_
nagyúr
Jo, en se maradok ki.
Tehat. Kikeszultem. Meg van par nap a vizsgaig, de kikeszultem.
Ha sikerul, akkor minden yolo lesz. De nagyon. Lesz respekt, penz lovéra, stb.
Ha nem sikerul, akkor szijjel.aszok valamit. -
Magnum_
nagyúr
válasz
werszomjas #88624 üzenetére
En se.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
werszomjas #88624 üzenetére
Mindjart ajalnjak paran a Daubnert.
Elmeletileg nyitva, gyakorlatilag felhivnam. -
Magnum_
nagyúr
válasz
hszilard666 #88547 üzenetére
-
Magnum_
nagyúr
Valaki a XIII-ban cafe?
-
Magnum_
nagyúr
Szepen sut a nap, de iszonyat hideg szel tombol kint.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Zsmester89 #88484 üzenetére
Az altalanos velemenyunk itt altalaban nem ennyire jo a trofearol.
-
Magnum_
nagyúr
Aludtam egy kellemest, miutan benyomtam egy bazinagy es bazifinom sonkas pizzat.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #88452 üzenetére
Kozpenz jelleget elveszti?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Petyyyyy #88442 üzenetére
Tele van a kesztyutartom, meg ket ilyen nagyobb tepozaras halos ize a csomagtartoban ES most rendelem a harnadikat, mert nem ferek el. De minden kell. Apunak Mannol polirt nem.vettem, mert ott az enyem es ugyis en csinalom, ha valami gebasz van, de az is annyira jo, neten is teszteltek.
Ilyen turtle meg ezek felejtosek.Jo, nem Autoglym, de toredek aron jo cucc.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Petyyyyy #88437 üzenetére
En megcsinaltam, erre tisztul az eg.
apukamnak is osszeallitottam egy beginner csomagot
-
Magnum_
nagyúr
Jo reggelt.
Ramerettem Tomcsihoz johet Kauffernel a hutofolyadekra, -36ig ok.
Tomcsit varom.....
-
Magnum_
nagyúr
A Gastran meg egesz turhetoen mutat a 16, de 17" szebb. Koltson arra. Ne a csipszre. Kinyirja a motort.
En se csipszre koltok, holott lehetne 140Le. De kell a fasznak Veda orszagba. Inkabb a 17.
Amugy ha engem megallitana a sun, mutatnam a gyari gravirozott matricat a meretekrol, h hopa, van ott 18" is. Tovabbi kellemes napot maganak is.De igen, tartsa a valtomeretet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Eladó/Trust Gamin 4Az1-ben készlet!!!
- 1080p modern Gamer gép, Garanciás
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest