- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Melack #98498 üzenetére
mármint a sulival összefüggő feladatokra vagy iskolában dolgozik és ő gondoskodik a munkaeszközről?
ja számológép! számítógépet olvastam na.
tudományos ke'?én most találtam egy ilyet csak sötét szürkében. A világ összes pénzéért se (na jó de) válnék meg tőle.megbízható!
-
Magnum_
nagyúr
Casa mia trattoria-pozsonyi es balzac sarok.
Jo szivvel ajanlom, olasz tulajdonos, elegge autentikus, olaszorszagbol hozott italok, alapanyagok, etelek NAGYON rendben vannak, vallalhato arkategoria es nagyon gyorsak.
Jo szivvel ajanlom, szerintem vasarnap a vapi helyett itt ebedelek. -
Magnum_
nagyúr
válasz
föccer #98447 üzenetére
Meg ha be is ugrana neki, nyilván inkorrekt lenne elfogadnom.
erre két dolog jutott eszembe.
1: te a munkaerődet adod bérbe, annyiért, amennyiért te akarod ÉS amennyit megfizet érte a munkáltatód, mert a szerződés a felek közös akaratát képezi le - elvileg.
2: ha ez lenne és te nem fogadnád el a béremeleést, akkor többet ne halljam/olvassam, hogy mennyit dolgozolMercu: az első képen a jobb szélén a sötétszürke Jetta nagyon tetszene
-
Magnum_
nagyúr
Sztok.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #98322 üzenetére
Mar mondtam
Meg mas is.
Whatsapp? -
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #98285 üzenetére
csak újat lehet venni
-
Magnum_
nagyúr
válasz
DeFranco #98251 üzenetére
tudatos fogyaszto ebbe a realnault markaszervizbe jar.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
DeFranco #98214 üzenetére
Te bandigyerek.
ha már a DP-nél jártál, beugorhattál volna egy kávéra.
ma egész jó a time managementemtudod mit, legközelebb lecserélem én neked sorban állás nélkül. 7500-ért
Qru: a phaszt, már elnézést.
sok a 8k. G.P.T-nél 5k, ha Te viszed a cuccost és jók a körülmények.
Láttad már a DP mögötti gyorsszervizt?
DE kétségtelen, hogy sorbanállás és időpont foglalás nélkül is picit húznám a szájamat.Tőlem is 8k-t kértek
1: nem vagy tudatos fogyasztó...
2: mindenkit annyira lehet megkekszizni, amennyire hagyja -
Magnum_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #98199 üzenetére
no sinor.
kétélű a sztori.
ha te bemész félbetegen (orvos helyett) és és a munkáltató úgy látja, hogy munkavédelmi szempontból ez még nem problémás, akkor dolgozol félbetegen (szerintem Föcceréknél is ez van, mivel pótolhatatlan)Egyszer volt egy olyan főnököm, aki elzavart orvoshoz, jól esett a kis lelkemnek
-
Magnum_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #98197 üzenetére
az leesett, de magát a rendelkezést, miből, hogyan vezeted le. tényleg érdekel, mert én nem tudtam ezt így összerakni az Mt-ből.
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #98145 üzenetére
nézd, ha sérült volt, de normálisan meg lett csinázva, akkor nem para annyira. Az audim is törve mindkét oldalon, de okésos volt, nem zavart.
erre a kocsira minden van nagyon olcsón, ez a motor jó (max olajat ehet, de ez ilyen sport)
-
Magnum_
nagyúr
Ma sikerult megirni az elso olyan beadvanyt, amibe a fonok semmit se nyult bele, sot, megkoszonte es mindennel egyetertett.
Apro kis sikerek. Hellyeah. -
Magnum_
nagyúr
szolgálati közlemény:
mai napon otthon hagytam a privát mobiltelefonom. A céges mobilon (Telenyomor) épp nincs mobilnet. Remélem, ez helyrejön majd.
A mai napon, délután 5ig itt, illetve talán MSG-en leszek elérhető, sürgős esetben a céges mobilon.
-
Magnum_
nagyúr
Gudi.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
zsolti72837 #98092 üzenetére
Igen.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
zsolti72837 #98090 üzenetére
Meselj mar, mizu? Multkor volt par erdeklodo kerdesunk hozzad.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
hszilard666 #98065 üzenetére
Zsanett?
A Zsanettek problemasak. Csak szolok. Nem kell a 850.
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #97909 üzenetére
pont akartam én is kérdezni ugyanezt.
jó reggelt.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
GabN73 #97900 üzenetére
Hát, lehet ott könnyebb, mint 2 rendőrautó közé
most ezt a beszólást indokolatlannak tartom, egyébként is, de azért pláne, mert semmi rosszindulat nem volt a kérdésemben, főleg, hogy magad is felismerted, hogy ez a méret nem feltétlen Bp belváros kompatibilis.
de remélem, Qru rádmelegít valami ilyesmit.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #97822 üzenetére
Jaj nem kell ez
-
Magnum_
nagyúr
válasz
DeFranco #97792 üzenetére
rbálint88 itt dolgoztatott többször és láttam a munkát, fel nem tűnt, hogy nem gyári.
Laptosystem is most hozzájuk vitte a kocsiját pénteken, elvileg ma veszi át, várom is az üzenetét, hogy milyen lett. Elég jó árat mondtak neki az A6 két elemének fényezésére.
csak egy tipp. -
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #97786 üzenetére
de ezért miért delikvens?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #97771 üzenetére
Stradiban női rucik vannak, ott csak találsz olyat (32-es, vagy 34-es méret szerintem jó lesz
), ami kellően feszülni fog
-
Magnum_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #97769 üzenetére
Nezz korbe akkor Stradivariusban
-
Magnum_
nagyúr
'Gelit!
Cool: Gabn altal emlitett boltokban tudnal ilyen ilyen kus feszes, szakadt nacikat venni. En meggondolnsm
-
Magnum_
nagyúr
De faradtak vagytok
-
Magnum_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #97751 üzenetére
nekem meg csak nike kell (meg amúgy is lúdtalp betétem van, így Ká mindegy a memóriahab ugye. meg olcsóbb is nekem az )
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
válasz
föccer #97739 üzenetére
Kepzeld, az uj helyemen nem volt szek, elfelejtettek kerni.
Szoltam a titkarnonek, hogy leulok egy vendegszekre, no para, de prettypls, majd kene.
Ok
1 ora mulva hoztak a vadiuj folias gerinctamaszos tenyleg jonak tuno szeketeddig okes.
Hat a regi telephelyen max osszeg.cizett hasznaltat tudtam szerezni -
Magnum_
nagyúr
Tudom, de ebbol a hozzaszolasodbol felteteleztem, hogy ilyen kis erteku tyukpereknel nem ra gondolsz
Bar mondjuk Def mar utalt ra, hogy neha mas is hasznalhatja az accountodat
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
lassan (5,5hónapon belül
) meg kell oldanom a műszaki vizsgámat. NEM okos műszaki kell, tudom, hogy ez a kocsi kotta.
Ki hol műszakiztat? Kora reggeli fogadási képesség, vagy hétvégéi very welcome
-
Magnum_
nagyúr
gőte.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest