Hirdetés
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
-
Mobilarena
A Borderlands: The Pre-Sequel! a Borderlands sorozat harmadik része, ami időben az első és a második rész között játszódik. A játékot 2014. április 9-én jelentették be hivatalosan (két nappal a megjelenésével kapcsolat információk kiszivárgása után), majd végül 2014. október 14-én jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
[Prolixus]
addikt
Atyaég dehogy! A világ legnagyobb baklövése lett volna, ha a vegytisztán zseniális Dameon Clarke-t lecserélik. Jack továbbra is Jack marad.
Én nem sok változást vettem észre a hangján, talán egy kicsit fiatalosabbra vette a karaktert, de ennyi. (Amúgy Cell hangja is ő volt az ismertebb Dragon Ball Z szinkronban, meg Proxy One-és is az Ergo Proxy-ban)btw, lesz pár örvendetes változás a Pre-Sequel-ben.
- Vége az exponenciális szintezésnek. Nem biztos, hogy lineáris lesz, de ha pontosan nem is, valami hasonló.
- Az assault rifle-ok ismét jól használhatóak lesznek magasabb szinteken is, nem olyan nyámnyilák, mint a Bl2-ben.
- Plusz kiderült, hogy mi történik, ha elfogy az oxigén: Szinte semmi. minimálisan fogy a helath, de tényleg nagyon lassan. Szóval nem fog megfulladni senki.

Ami nekem kicsit csalódás, hogy úgy tűnik, bár lesznek új legendary-k, amit eddig láttunk, azok a korábbi fegyverek átszínezett, átnevezett változatai lesznek (azon túl, hogy teljesen máshogy viselkednek). Azért néhány új fegyverdizájn kitalálhattak volna azúj fegyvertípusokon kívül is.
-
[Prolixus]
addikt
Ezek a holdas pályák eddig nagyon faszán néznek ki. Igaz, hogy semmi közük nincs a Bl1-es pusztaságokhoz, de attól még faszán néznek ki.
Én persze Jack sztorija miatt várom a legjobban a játékot, szerintem szigorúan a *játék* részétől a játéknak nem várhatunk sokat, lévén majdnem copy paste ugyanaz lesz, mint a Bl2. Ja lesznek lézerek meg fagyasztó fegyverek, na bumm. A jetpack-es ugrabugra lehet talán esetleg "gamechanger", de én attól sem várok túl sokat, szerintem hamar hozzászokunk aztán már nem lesz olyan wow élmény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest