- One mobilszolgáltatások
- Búcsúkönnyek a Galaxy S21 utolsó fellépésén
- Légy kocka: ellesi a Huawei és az Oppo az iPhone 17 szelfitrükkjét
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 - alap
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
Mobilarena
A Borderlands: The Pre-Sequel! a Borderlands sorozat harmadik része, ami időben az első és a második rész között játszódik. A játékot 2014. április 9-én jelentették be hivatalosan (két nappal a megjelenésével kapcsolat információk kiszivárgása után), majd végül 2014. október 14-én jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Atyaég dehogy! A világ legnagyobb baklövése lett volna, ha a vegytisztán zseniális Dameon Clarke-t lecserélik. Jack továbbra is Jack marad.
Én nem sok változást vettem észre a hangján, talán egy kicsit fiatalosabbra vette a karaktert, de ennyi. (Amúgy Cell hangja is ő volt az ismertebb Dragon Ball Z szinkronban, meg Proxy One-és is az Ergo Proxy-ban)btw, lesz pár örvendetes változás a Pre-Sequel-ben.
- Vége az exponenciális szintezésnek. Nem biztos, hogy lineáris lesz, de ha pontosan nem is, valami hasonló.
- Az assault rifle-ok ismét jól használhatóak lesznek magasabb szinteken is, nem olyan nyámnyilák, mint a Bl2-ben.
- Plusz kiderült, hogy mi történik, ha elfogy az oxigén: Szinte semmi. minimálisan fogy a helath, de tényleg nagyon lassan. Szóval nem fog megfulladni senki.

Ami nekem kicsit csalódás, hogy úgy tűnik, bár lesznek új legendary-k, amit eddig láttunk, azok a korábbi fegyverek átszínezett, átnevezett változatai lesznek (azon túl, hogy teljesen máshogy viselkednek). Azért néhány új fegyverdizájn kitalálhattak volna azúj fegyvertípusokon kívül is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nitro V 16 AI ANV16-42 16" FHD+ IPS Ryzen 7 260 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Panasonic Lumix G9II váz
- Nintendo Switch Kollekció
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt újszerű 100% akku 32 ciklus Apple garancia 2027.01.06-ig
- Bomba ár! Asus ZenBook UX433FN - i7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Nvidia I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Beszámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én nem sok változást vettem észre a hangján, talán egy kicsit fiatalosabbra vette a karaktert, de ennyi. (Amúgy Cell hangja is ő volt az ismertebb Dragon Ball Z szinkronban, meg Proxy One-és is az Ergo Proxy-ban)