- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
A Borderlands: The Pre-Sequel! a Borderlands sorozat harmadik része, ami időben az első és a második rész között játszódik. A játékot 2014. április 9-én jelentették be hivatalosan (két nappal a megjelenésével kapcsolat információk kiszivárgása után), majd végül 2014. október 14-én jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Ezek a holdas pályák eddig nagyon faszán néznek ki. Igaz, hogy semmi közük nincs a Bl1-es pusztaságokhoz, de attól még faszán néznek ki.
Én persze Jack sztorija miatt várom a legjobban a játékot, szerintem szigorúan a *játék* részétől a játéknak nem várhatunk sokat, lévén majdnem copy paste ugyanaz lesz, mint a Bl2. Ja lesznek lézerek meg fagyasztó fegyverek, na bumm. A jetpack-es ugrabugra lehet talán esetleg "gamechanger", de én attól sem várok túl sokat, szerintem hamar hozzászokunk aztán már nem lesz olyan wow élmény.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Én persze Jack sztorija miatt várom a legjobban a játékot, szerintem szigorúan a *játék* részétől a játéknak nem várhatunk sokat, lévén majdnem copy paste ugyanaz lesz, mint a Bl2. Ja lesznek lézerek meg fagyasztó fegyverek, na bumm. A jetpack-es ugrabugra lehet talán esetleg "gamechanger", de én attól sem várok túl sokat, szerintem hamar hozzászokunk aztán már nem lesz olyan wow élmény.