- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
-
Mobilarena
A Borderlands: The Pre-Sequel! a Borderlands sorozat harmadik része, ami időben az első és a második rész között játszódik. A játékot 2014. április 9-én jelentették be hivatalosan (két nappal a megjelenésével kapcsolat információk kiszivárgása után), majd végül 2014. október 14-én jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
[Prolixus]
üzenetére
a sztorival kapcsolatban szerintem azért ennyire vegyesek, mert van, aki a sztorit és a karaktereket egy kalap alá veszi, és van, aki külön értékeli őket. a legtöbb játékban amúgy ezek többnyire hasonló színvonalon mozognak, viszont a két BL játékban teljesen másképp fest a dolog: míg a karakterek nagyon jól meg vannak írva, a történet valóban a 0-hoz közelít (ráadásul a lezárás mindkét esetben kiemelten gyenge). sztori terén nem várok mást a Pre-Sequeltől sem, mint valami jelentéktelen, orbitális (no pun intended
) ökörséget, viszont a karakterek igencsak érdekelnek - ott lesz a verbális fun legnagyobb része 
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- EA Sports WRC '23
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) ökörséget, viszont a karakterek igencsak érdekelnek - ott lesz a verbális fun legnagyobb része