- iPhone topik
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mobil flották
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
-
Mobilarena
A Borderlands: The Pre-Sequel! a Borderlands sorozat harmadik része, ami időben az első és a második rész között játszódik. A játékot 2014. április 9-én jelentették be hivatalosan (két nappal a megjelenésével kapcsolat információk kiszivárgása után), majd végül 2014. október 14-én jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Szerintem sem kell sokat foglalkozni a kritikákkal. Nah jah, mondom ezt úgy, hogy már vagy 10 kritikát elolvastam.
De most már engem sem érdekel a többi.Nagy átlagban mindnehol azt hozzák fel, hogy nincs érdemi innováció a játékban, olyan, mint az eddigi Borderlands játékok, azok előnyeivel és hátrányaival együtt. Akinek tetszettek az eddigiek, annak ez is fog, akinek meg nem, vagy egyszer végigpörgette de nem esett hasra és most valami innovatívat vár, az meg kerülje a játékot. A pontszámok kb attól függenek, hogy melyik kritikus mennyire értékeli az "eddigieket". Persze mindnehol leírják, hogy történtek azért minor változások, előrelépések (több fegyvertípus, low gravity stb), de semmi komolyabb fejlődés nincs. A legtöbb kritikánál az volt az érzésem, hogy ha lenne egy komolyabb változás (nem baj hogy lényegtelen vagy értelmetlen), plusz kiszakadtunk volna az eddigi karakterek/helyszínek (mégiscsak Pandroa holdján járunk) bűvköréből, plusz nem lenne echte a Bl2 HUD-ja, user interface és menüje a játékban, akkor már nem pampognának az újdonságok hiányán. Most őszintén, a legtöbb közvetlen folytatásos/előzményes játék azért erősen hasonlít az elődjére (egy-egy Master Chief-es Halo között is milyen sok különbség van ugye? Mégis szereti a nép, én is szeretném ha lenne Box-om. AZ egykaptafás CoD-okat direkt nem említettem), és különben is, a Borderlands-et azért szeretem, ami, ha drasztikusan változna, sanszos, hogy már nem is szeretném. Én konzervatív vagyok, nem szeretem a sok újítást, mert az újdonságok (hasraütök) fele szarul szokott elsülni.
Az egyéb negatívumok, direkt példák meg olyanok, hogy kb. nyugodtan elengedhetjük a fülünk mellett. Van olyan, ahol írják, hogy tök jó az újabb adag Jack és a sztorija, máshol meg kiemelik, hogy a sztori megint nulla, mert az XY kritikust nagyon nem érdekelte Jack hatalomra jutása. Hát nabazz. SZerintem meg Jack-ből sosem elég, az eddig látott walktrough videók alalpján ezúttal is frenetikusan van írva a karaktere.
Vagy olyat is olvastam, hogy negatívum a másik XY ember szerint, hogy ugyanolyan ellenféltípusok vannak, mint a 2. részben, csak más névvel. Ezzel is úgy vagyok, hogy annyiféle enemy van már a második részben például, hogy nekem igényem nem nagyon van többre.
Vagy olyat is olvastam, hogy nem tetszik a kritikusnak az új feature, vagyis hogy az egész sztori egy nagy flashback, és miközben játszol, Lilith, Athena, Brick, Mordecai hozzászólnak az eseményekhez. Szerinte gáz, hogy Athena-val játszik, és látja Athena-t beszélni a kis ikonjával rádión keresztül, mintha az egy másik Athena lenne, és ezáltal ezek a részek ki-ki ragadták a játékélményből. Szerintem meg ez pont olyan feature, ami nagyon kellett már, és nagyon örülök neki, hogy még több karakterizáció, dialógus és miegyéb van.
Amit tényleg mindenhol írnak negatívumok gyanánt, és nem tudok "belekötni" (így látatlanban) az az, hogy sok a bug (több, mint az eddigi részeknél), nagyon szar helyen vanna a re-spwan helyek, valamint repetitívek a mellékküldetések (ez utóbbi mondjuk szerintem igaz eddig mindkét játékra, a Bl2 mellékküldijei mégis sokkal élvezetsebbek, mert legtöbbjükhöz járt valamilyen vicces szöveg, vagy az egész küldi mögötti ötlet egy nagy poén volt).
Summa-summarum, szerintem nem fogunk csalódni. Én már alig várom a pénteket.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- iPhone topik
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- További aktív témák...
- JVC RX 550
- MSI GeForce RTX 5090 32G LIGHTNING Z /ÚJ, BONTATLAN, MAGYAR GARANCIA/
- ELADÓ Keychron K8 Aluminium Frame vezetéknélküli billentyűzet Keychron fa csuklótámasszal (+ajándék)
- MSI Vector 16 Gaming Laptop / RTX 4080 175W / i9-12900HX / 1TB SSD / 16GB DDR5 RAM /
- iPhone 15 GYÁRI 99%-os akkumulátor!!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4463, 100% Akkumulátor
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modul Samsung
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
- Cudy LT500D Dual Band 4G/LTE Wi-Fi router / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De most már engem sem érdekel a többi.