- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
-
Mobilarena
A Borderlands: The Pre-Sequel! a Borderlands sorozat harmadik része, ami időben az első és a második rész között játszódik. A játékot 2014. április 9-én jelentették be hivatalosan (két nappal a megjelenésével kapcsolat információk kiszivárgása után), majd végül 2014. október 14-én jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szívem szerint egyetértenék, de az a gond, hogy a genyó kikerülhetetlen támadások nélkül nagyon könnyű lenne mindkettő (ahogy pyro pete is). engem inkább idegesített terramorphus (meg egy kicsit crawmerax jr is), mert folyton azon kellett parázni, hogy mikor kapok egy 40m-es pofont, amitől leesek és instant death.
részemről a sárkányok mellé teszem a voksomat
nekem az eddigi action skillek nem igazán jönnek be, nisha-ban reménykedem leginkább.
(#30) [Prolixus]: lehet, hogy Jack megbízásából a Warriort tartalmazó vaultot huntolják?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Crimson Desert
- Éjszakai műszak
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Robogó, kismotor
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos otthon - gyári appok, ökoszisztémák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es alaplap! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- xBox One x 1Tb lemezes
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4681
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest