Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vitaro #11946 üzenetére
Aha, ezek jóval fókuszáltabb buildek, mint az enyém - én valahogy mindig eltendálok a svájci bicska irányba
Azt értem, hogy bármilyen SMG-vel használható - viszont ugyanígy bármilyen pisztolyra vagy bármilyen shotgunra, nem?
(#11947) [Prolixus]: nem vitatom, hogy Top 5-ös SMG (ahogy írtam, nagyon szerettem őket), az a bajom, hogy a Top 2 alattiakkal nem mentem semmire. Ha ennyien írjátok, akkor nyilván én csinálok vmit rosszul, de akkor meg ki akarom deríteni, hogy mit
Jóvanjóvanjóvan, meggyőztél a Sandhawkkal kapcsolatban
Ahogy mondtam, a legendás macska amúgy is közel áll a szívemhez, úgyhogy teszek majd kísérletet ezzel a felállással.
OK, akkor az Immolate-es dolog egy bug, de az akkor nagyon gáz - így nem csak a Sustenance problémás, hanem a team összes transfusion gránátja és bármelyik team health regenes class mod is (esetleg relic is van ilyen?).
CR szokott nekem is fent lenni, majd egyszer megtesztelem vele / nélküle.Sztem supportként hasznos a 3 health skill (Sweet Release, Restoration, Elated), ha a többiek health regen nélkül vannak, különösen a magas OP szinteken - sokszor pillanatok vannak csak arra, hogy a health gate fölé menjenek, mielőtt jön valami újabb atomcsapás, ilyenkor minden jól jön. Mondjuk a Restorationnal jól lyukra futottam, amikor a Psycho kollégát elkezdtem lőni, erre úgy letérdelt, mint a szél
(#11949) vzarmo: este ráérek én is, lvl 72 Gunzi. Simán leverjük
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Eversolo DAC Z6
- Eladó Exposure 2510 erősítő
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest