Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gbors

nagyúr

válasz vitaro #11946 üzenetére

Aha, ezek jóval fókuszáltabb buildek, mint az enyém - én valahogy mindig eltendálok a svájci bicska irányba :D Azt értem, hogy bármilyen SMG-vel használható - viszont ugyanígy bármilyen pisztolyra vagy bármilyen shotgunra, nem?

(#11947) [Prolixus]: nem vitatom, hogy Top 5-ös SMG (ahogy írtam, nagyon szerettem őket), az a bajom, hogy a Top 2 alattiakkal nem mentem semmire. Ha ennyien írjátok, akkor nyilván én csinálok vmit rosszul, de akkor meg ki akarom deríteni, hogy mit :D

Jóvanjóvanjóvan, meggyőztél a Sandhawkkal kapcsolatban :) Ahogy mondtam, a legendás macska amúgy is közel áll a szívemhez, úgyhogy teszek majd kísérletet ezzel a felállással.

OK, akkor az Immolate-es dolog egy bug, de az akkor nagyon gáz - így nem csak a Sustenance problémás, hanem a team összes transfusion gránátja és bármelyik team health regenes class mod is (esetleg relic is van ilyen?).
    CR szokott nekem is fent lenni, majd egyszer megtesztelem vele / nélküle.

Sztem supportként hasznos a 3 health skill (Sweet Release, Restoration, Elated), ha a többiek health regen nélkül vannak, különösen a magas OP szinteken - sokszor pillanatok vannak csak arra, hogy a health gate fölé menjenek, mielőtt jön valami újabb atomcsapás, ilyenkor minden jól jön. Mondjuk a Restorationnal jól lyukra futottam, amikor a Psycho kollégát elkezdtem lőni, erre úgy letérdelt, mint a szél :DDD

(#11949) vzarmo: este ráérek én is, lvl 72 Gunzi. Simán leverjük :)

[ Szerkesztve ]

"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."

Új hozzászólás Aktív témák