Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kiskokó
    veterán

Azért, mert egész egyszerűen vagy nem megfelelően csinálod, nem passzol a BIOS-ban a boot mód beállítása és/vagy bootolásnál a boot eszköz kiválasztása a pendrive-ra kiírt telepítőhöz, vagy közben a pendrive / rajta lévő telepítőfájlok sérültek, ilyen egyszerű.

"Lehet attól lett baja hogy raktam rá más kivülálló fájlt? (amit később töröltem) de mégsem jó most"

Ha a telepítőfájlokba nem töröltél bele, akkor annak elvileg nem kellene gondot okoznia. Amúgy meg gányolás az ilyen, ha ugyanazon partícióra lettek odamásolva egyéb fájlok a telepítőfájlok közé, pláne hogy a Windows 10 a 1703-as verzió óta már támogatja (+) a cserélhető lemezeknél a több partíciót...

Egyébként ha régebbi verziós a pendrive-on lévő Windows 10-telepítő, akkor célszerű lenne frissíteni, pl. MCT-vel is lehet az aktuális verziójú (2004) telepítési adathordozót készíteni. Meg az előnyös azoknak is, akik nincsenek tisztában az ISO-fájl megfelelő letöltésével és kiírásával/másolásával. :))

Helló, Köszi.

Ja. Már rég megvagyok, a pendrive volt rossz valamiért, csináltam is újat, frisset stb.
    Hálózatból átraktam amit kellet, stb.
    Hozzányúlva meg nem volt egész addig, amíg rendőrségre kellet hirtelen videót bevinni, és erre lett másolva.

Új hozzászólás Aktív témák