Hirdetés
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
Új hozzászólás Aktív témák
-
eniak
csendes tag
Van egy usb ide+sata átalakítóm (kettő egyben) de az ide része nem jó a satás cd-m meg nincs.
Amúgy a problémát úgy néz ki sikerült megoldani: indító lemezel leparticionáltam a vinyót, leformáztam fat32 re majd indító lemezt csináltam a pendrive-ből és rá másoltam az xp-t telepítő cd tartalmát. Majd be bootoltam pendriveről és a pendriveről rámásoltam a telepítő cd fájjait a fat 32 es partícióra.
Megint elindítottam a gépet a win 98 as boot lemezel, majd a vinyón lévő xp telepítő i386 mappájában lévő winnt.exe-ét elkezdtem futtatni ami elkezdte telepíteni az xp-t. Elindítása után megjelent egy non grafikus fáj másoló képernyő mely már vagy 30 perce megy.
most ez a képernyő 72% tart, de türelmetlenűl várom a végét

Ugye milyen egyszerű és nyilvánvaló volt a megoldás

Azért köszi a segítséget, és most már ha csak kíváncsiságból is várom a megoldást, hogyan lehet pl egy 1GB-s mmc kártyából xp telepítő cd-t csinálni, mert megcsinálnám az egyik fölös mmc kártyámmal a legközelebbi xp telepítésre
?eniak
Új hozzászólás Aktív témák
- Szélvészként hasít a Kingston nem gyenge kapacitású SSD-je
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Diablo IV
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kutya topik
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- Gitáros topic
- Sorozatok
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G2 LTE WUXGA i5-1145G7 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB 89% (1év Garancia)
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

?