Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kacsakompot #49 üzenetére
Eltelt fél nap, ne rágódj rajta túl sokat.
-
-
ADAM1337
nagyúr
Pedig amiket leírtál azok alapján érzelmi kötődéssel védted a márkát, ahogy te is írtad nincs ezzel baj, csak fogadd el mások véleményét/tapasztalatait.
Nálam is volt sok kuka/kukázott xiaomi javítani anno, mostanság is "tudtunk" egy jobb vételt telefonnal megkeresnek ismerösök és realizálom, hogy nem hallgattak rám amikor ajánlottam más márkát vagy típust, az ár végett a xiaomit választották gyengébb soc-al termék supporttal kamerával, mert nagy számokat ráírtak.
Én nem védek egy márkát se, egyik se szimpatikus a maguk felhasználó berántó módszerével.Az én szemléletem nem informatikus, én felhasználó barát cégeket akarok akik nem tonnaszámra ontják évről évre a telefonokat, minden 5-10 ezres ársávban, hanem valódi effortot raknak mögé software terén is, ezt a piacvezető gyártók kevésbé mondhatják el magukról.
Ezt szerintem egy időben ezt kb a oneplus tudta kb egyedül, a 8 óta ők is elbagatelizálták az egészet, most a nothing phone akik hasonlóak. -
Ja, hidegen hagy amúgy. Mindenki el tudja dönteni mi a jó neki.
Fentebb, ha elolvasod le is írtam... Ha akarod kiforgatod te is , ha akarod meg is tudod érteni... Utóbbit remélem, mert főleg ezt a fanozast utálom eléggé...Az a legnagyobb baj, ha valaki nem ért veletek egyet, akkor az már egyből márka védőszentje... Ez szerinted ennyire fekete fehér?
nem járok Samsung topicban szemetelni, se más márkák közé... Engem ez zavar... Miért kell ezt? Miért nem fértek el a másik mellett? Sima mobil felhasználók így viselkednek egymással? Ez normális szerinted?
Jó lenne, ha nem csak ilyen informatikus szemléletű elképzelések lennének...
Kiszállok, mert meddő vita... -
Oldfoksz
junior tag
-
-
-
Oldfoksz
junior tag
Off.
Volt itt ( vagy van) egy vance nikkelü csóka aki a kiskegyedtől a qrutzinphoig végig üvöltötte a moto götve valahány dicsősègét.
Nekem is lenotorolam van de inkább felfüggesztettem
az oldal szemlézését.
Maga az MA is egy erőssssen kétséges valami,ha valaki
hiteles,nem prekoncepciókra épülő teszteket szeretne az
olvassa a notbukcsekket,gsmarénát vagy akármit.
On. -
janeszgol
félisten
válasz
Kacsakompot #28 üzenetére
Az egyik kedvenc márkám lett a Xiaomi, imádom a termékeiket. De ha valakinek téglásodik egy frissítéstől a telefonja és leszarozza, azt jogosnak gondolom.
Persze ettől még a márka nem lesz kisebb a szememben, de ha többször is előfordul, akkor már igen.
De itt van egy a párásodó kamera. Két telefonnál (sima 14 é 13T) is előfordult több esetben, illetve néhány régebbi modell esetében nagyon ritkán (alig találni eseteket a neten). Ettől nem lesz szarabb a márka a szememben, de ha előfordul a 14T szériánál, majd a Xiaomi 15-nél is, akkor már elgondolkodom ezen. -
válasz
Kacsakompot #36 üzenetére
Ezt te írtad le így, hogy ezzel semmi gond nincs.
Se én, se a másik fórumtárs nem. Ez viszont nem tartalmaz így értelmezhető beszélgetést, mert kiforgatod a másik mondandóját...
Senki nem írt ilyet: " semmi gond, mert másnál is volt már ilyen".
Szerintem zárjuk le, mert teljesen mindegy mit írnék... A reakciód ugyanez a kiforgatott valami lenne...
Főleg annak fényében, hogy minket lehet nem is nagyon érint a dolog...GetApps nincs az eu-s készülékeken, App Mall van. Ha ugyanaz a kettő nem szóltam. ( sose láttam és használtam ezt, ez ettől függetlenül nem zárja ki a hibás működést)
Ha utóbbi is okoz problémát, elfogadom, hogy leszarozod... Ha nem, akkor irány Kína.
-
Kacsakompot
kezdő
Tudod itt a bagatel hozzáállás a nagyon rossz dolog, amikor valaki kijelenti, hogy semmi gond nincs azzal, hogy bootloopba fut egy készülék.
Ezt pl. megnézném, hogy fogadja azaz illető, aki éppen ezzel a problémával küzd, ha éppen az arcába tolod. Tudod itt ezzel van a baj. Ez súrolja a szánalmas védekezés kategóriáját.
Nincs olyan felhasználó, aki ennek örülne és ne lenne dühös. Itt meg full lazán egy legyintéssel el lett intézve, hogy " semmi gond, mert másnál is volt már ilyen".
#35kbyte1024: Nevetséges vagy és nem veszed észre magad mekkora marhaságokat hordtál össze.
-
kbyte1024
veterán
válasz
Kacsakompot #33 üzenetére
Megyek megtaposom az össze s Xiaomi-t a családban, így jó?
-
válasz
Kacsakompot #33 üzenetére
" de te itt általában átmész személyeskedésbe. "
Jól sejtettem.
Amúgy én semmi személyeskedőt nem írtam.A fan és az elégedett felhasználó nem mindig azonos. Kedvelem a márkát, mert ez áll kézre, ezt sokszor leírtam, pár sorral fentebb is már, ha ezt nem olvasod és FOGADOD el , (mert ugye Te azt mondtad nagyon el tudod fogadni más véleményét is), az nem az én gondom-bajom. ( És igen, biztos lehet olyan funkció, hiba, ami nem jön át mindenkinek, nem tud vele együttélni, netán túlzó érzelmeket is kapcsol hozzá). Normális.
Se pénzt, se jólétet nem kapok egyik márkától sem... Realme-t is ugyanúgy használtam, Huawei-t , Lenovo-t is...
Ez a fan duma jól hangzik, de az élet nem ennyiből áll, hidd el.
Ebbe Te viszel bele túlzott érzelmi vonalat, teljesen feleslegesen. De a következő megjegyzésed is hasonló lesz, azt már előre tudom.
Az pedig, hogy ilyen jól mozogsz a témában, már csak egyet jelent.
Használd békével a meglévő készüléked, tök felesleges ebbe több energiát beletenni.
-
Kacsakompot
kezdő
válasz
kbyte1024 #31 üzenetére
Senki nem mondta, hogy gyújtsuk fel a típust egy szóval sem.
Attól, hogy volt más márkának az semmilyen tényen nem változtat, ez a tipikus másra mutogatás.Úgy próbáltad meg előadni, hogy idézem "semmi gond azzal hogy van akinek rossz lett a készüléke egy frissítés miatt..."
De elég nagy gond, de már bemutatkoztál, hogy fanatik vagy.Megjött a tényeket el nem ismerő tipikus fan. Úgy gondolom a cikkhez szóltam hozzá, de te itt általában átmész személyeskedésbe.
-
kbyte1024
veterán
válasz
Kacsakompot #28 üzenetére
Te beteg vagy öreg.... Mint írták mások is sok márkának volt ilyen. De attól még nem lesz szar meg huuuuu gyujtsuk fel stb egy típus ember!! Tudod mit hagyjuk, látom meddő egy vita ez
-
-
ADAM1337
nagyúr
Igen én ezért se szoktam ajánlani őket, mert kiigazodni lehetetlen rajtuk 1 név alatt 4-5 soc is megfordulhat.
Aztán ajánlok egy top variánst belőle ismerösnek és mondta látott olcsóbban, igen T végződésűt. (ami indokolatlanul a butább), és pro jelzést lehagyva és társai.Néha kerül hozzám ismerös fronton 1-2 de az alap megitélésük nálam/unk nagyon alacsony.
A 13 szériára ráprobáltam volna a T jelzés nélkülire de végül kihagytam a félelmem nagyobb volt, a 14-es meg "pára" gate-es... -
Kacsakompot
kezdő
válasz
kbyte1024 #26 üzenetére
Igen csak annyit mondtál...
Majd biztos, ha valakinek téglásodik a telefonja egy frissítés után majd nem vonja le a saját következtetését, hogy szar.
Mert szerinted a téglásodás után nem kéne leszarozni a telefont meg elfordulni a márkától. Mi ez, ha nem hitgyüli? Hagyjuk már.
"semmi gond azzal hogy van akinek rossz lett a készüléke egy frissítés miatt. . Majd javítják"
Aha azzal semmi gond, nincs ha szervízbe kell utána vinni. Ne nevettesd már ki magad ez már totál szánalmas. -
Adee_91
aktív tag
Párásodik a kamerája? Rakja fel legújabb update-ünket!
Üdvözlettel Xiaomi Global Support Team -
kbyte1024
veterán
válasz
Kacsakompot #24 üzenetére
Van baj latom
semmi gond azzal hogy van akinek rossz lett a készüléke egy frissítés miatt. . Majd javítják. Nem is írtam olyat hogy ne írjon senki rosszat. Ember te mit olvasol??
Annyit mondtam hogy emiatt leszarozni egy márkát típust nem kéne.
-
Kacsakompot
kezdő
válasz
kbyte1024 #23 üzenetére
Érdekes ez a fórum. Szóval ne írjon senki a saját tapasztalatairól és ne vonjon le konklúziót, hogy szerinte szar, mert nálatok a családban tele vannak az emberek Xiaomi telefonokkal, amiknek állítólag semmi baja.
Mi ez valami hitgyüli? A személyes tapasztalataim alapján én se vennék. Lehet másnak bejön elfogadom. De fogadd már el, hogy valaki megszívta velük.Ja és azért az A54 kapcsán láthatta mindenki, hogy telesírtad a fórumot az meg az érem másik oldala. Ráadásul a cikk is erről szól, ha nem olvastad volna el.
Voltak már bootloop frissítések? Voltak ezt többen jelezték. Ismétlem ez nem hitgyüli, hogy felöltözteted Barbienak a telefont és ölelgeted és aki rosszat ír az sátánista. -
válasz
kbyte1024 #21 üzenetére
Én is arra jutok, hogy valamiért ezt a márkát célkeresztbe kell tenni... De még az okára nem jöttem rá... Lehet ez valamiféle önigazolás is, hogy "na megmondtam én, hogy csak szar..."
Lejött ugyanez a hír facebookon egy tech oldalon, na ott aztán igazán elvetemültek vannak..
-
kbyte1024
veterán
Olvasgatom itt a sok kommentet. Vannak jók rosszak nincs ezzel gond, de hogy ezért leszarozni a xiaomi - t?? Erős kicsit nem? Én elég sűrűn valtogatok telot, de mindig Mi, Redmi, vagy Poco a vége. Most egy Redmi note 13 pro 5G van és semmi gond nincs vele. Egy Samsung A54-et váltott ami brutal csalódás volt nekem,mégse szarozom le a Samsungot.
-
mgTerminator
veterán
Nem próbáltam, de másnak is előjött ez a jelenség másik billentyűzettel, ráadásul másik telefonon jól működik a SwiftKey.
De pl a Tesla app sosem töltött be elsőre mindig többször kellett megnyitni.
A kamera app felzabálta a RAM-ot.
Az automatizációk többnyire nem működtek, ráadásul elég gyenge volt a felhozatal a Samsunghoz képest.
Hát ilyen kis apróságok voltak amik korábban sosem jelentkeztek. Ráadásul az aksiidő sem volt túl acélos pedig próbáltam vigyázni rá de az is bosszantott hogy 0 akkuvédelem és nekem kell szarakodni vele hogy lassan töltsön meg ne tolja fel 100%-ra.A Samsungnál ezt is lehet automatizálni hogy mikor védje az akut és a töltési sebességet is.
-
-
-
GreatL
őstag
Vótmá... Redminél gond nélkül megírta a túl kicsi rendszerpartíciót a hivatalos update, majd lehetett szervízbe küldeni.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
mgTerminator #13 üzenetére
Én Poco-t használok HyperOs van rajta. Hibátlanul működik , teljesen meg vagyok vele elégedve. Szóval csak hogy pozitív is legyen a Xiaomi mellett.
-
válasz
mgTerminator #13 üzenetére
Próbáltad másik billentyűzettel is? Annál is megvan ez a jelenség?
-
mgTerminator
veterán
Szóról szóra egyetértek veled, anno én is imádtam Mi 4i volt az első és utána volt még rengeteg beta szoftverrel soha semmi bajom nem volt, aztán egyre rosszabb lett... Mi 11 Ultra volt az utolsó itt jött el a pillant amikor Samsung S23 Ultrara váltottam életem legjobb döntése volt.
A tesóm is megutálta a Xiaomit azt mondta hogy soha semmi nem kell mégegyzer tőlük, egy küzdés vele az élet....
Vagy 3-4x biztos bootloop volt a frissítés vége és a billentyűzeten se lehet normálisan írni mert az alsó sorban lévő gombokat gondol egyet leüti többször pl space vagy a pont. (Most is épp erről írok és küzdök a gépeléssel)
-
Ezt elfogadom, de a linkelt érveket nem, mert a témához egynek volt köze, és random linkkel próbáltad megerősíteni a dolgokat... Ez meg erős ferdítés..
Megértem a panaszaid, de szerintem a MIUI-t azért kedveled meg, mert épült hozzá közösség.
Te is öregszel, már nem annyira a megoldás érdekel, a működés inkább. Biztos vannak hibái, minden rendszernek van.
Szerk.:
Lekopogom, nem sikerült még úgy elcseszni bármit, hogy mást válasszak..
A Lenovonak sikerült... Samsung nem tetszik, Stock nem , Huaweit hagyjuk .. Honor vizuálisan ugyanez. Nothing talán, de Stock...Nekem egy fájdalmam volt, a Google tarcsazo és a többi Google szar kötelező elemmé válasa.. megoldottam.
Használja mindenki , amit jónak lát.
-
Ricardo
titán
Rendben.
A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.
(Ez a mondás is véletlenül alakult ki)
Úgy néz ki, én az elmúlt időszakban kiestem a baráti körből nálaNeked nincs gondod vele, én sajnos egyre több hülyeségébe futottam bele. Reklámok a miui canossa, és a megfelelő helyeken kivett pipák ellenére is, a lelakatolás mellett is mindent kipucoló agresszív ramkezelés, porosodó kamera (pára szerencsére nem volt), amik arra a döntésre késztettek, hogy egy időre felejtsem el a márkát. Mivel szerettem, és sokáig használtam, figyelemmel követem, hátha érdemes lesz egyszer visszatérni rá.
Sajnos azt kell olvasnom/látnom, hogy nem javul, inkább romlik a helyzet.
A Hyper OS-hez nagy reményeket fűztem, bizakodó voltam: Sajnos csak egy nagy csinnadrattával beharangozott névváltás lett. Az új készüléke (14 ) olyan lett amilyen. Lehet szépíteni, de egy belülről párásodó kamera nem férhet bele. Most itt a bootloop sztori. A redmi vonalon, meg maradtak a reklámok.
Ez jelenleg nem az a Xiaomi, amit én megkedveltem anno.
Remélem egyszer ismét az lesz. -
Az utolsót olvasd csak végig:
Az Airtel egyik illetékese mostanra megerősítette, hogy valóban az általuk készített alkalmazás okozza a gondot, és már elvileg úton van a frissítés, ami megoldást jelenthet. Az Airtel és a Xiaomi közösen dolgozik a probléma elhárításán
A első -második egy totál ures cikk... Semmi kézzelfogható készülék, hanem csak egy metódus... Bocsi , de ez így semmi. Ez nem példa.
Ugyanilyet találsz bármely más gyártóra is, nem konkrét hibát fogalmaz meg... Ezt nem nevezném jó érvnek...
De nézd meg magát az oldalt, üres sablon megoldások tárháza... Ezt hogy sikerült találnod?Szerk.: Ha van konkrétum, akkor olyat dobj be. ( De rengeteg iOS update-t is vontak már vissza, stbstb..)
-
Ricardo
titán
Az elmúlt években sok helyen, sok cikk és infó van arról hogy lehet életre kelteni a gyártó bootloopba került készülékeit.
Pár példa.
2024.jan 15 [link]
2023.04.20 [link]
2020.11.18 [link]
Sokszor vonnak is vissza frissítéseket, mert kiderül hogy hibás."10 éve vagyok MIUI-n, de nem futottam bele..."
Én már igen.
A legdurvább mondjuk nem MIUI-n volt, hanem egy android One készüléken (MI A1), ahol egy otán érkező frissítés ráengedésekor kiírta hogy a rendszer megsemmisültEnnek ellenére szerettem azt a készüléket.
Szerk:
Ha jön olyan hír ami bizakodásra ad okot majd pozitívat írok róluk. (az új ultra teszteket bizakodva várom), de mostanság azok jönnek, hogy bootlopba kerülhet a frissítéstől, párásodó kamera, redmi vonalon ott vigyorog a reklám a rendszerben.... stb
Ezekre nehéz pozitívan reagálni. -
Oké, csak ez kicsit atfordult rendszeres sározásba a részedről, pedig már nem használod...
Na mindegy kiszállok..
Kiadnak egy frissítést és bootloop a vége? Sokszor? Én miért nem tapasztaltam ezt? Mely modelleknél volt ez ennyire rendszeres?
10 éve vagyok MIUI-n, de nem futottam bele...A webshopos hoki romokom át egészen a EU, EEA , China, Globál romokom túl... RN1-tol 12-ig... Redmik, Poco F1 elsőként volt, amikor levették a polcról A MiStore-ban
A full csúcson nem, az alatt amit lehetett kipróbáltam, használtam, elsők között.
Más gyártónál nem ennyire sűrű? Mindet figyeled aktívan? Vagy tapasztalat? Bocsi, hogy beleállok, de ez így nem rád vall.
Mindegy maradok tisztelettel még mindig elégedett user, akkor a MIUI is olyan, hogy megvalogatja a barátait, én csak sajnálom, hogy nem vagy "köztünk".
-
Ricardo
titán
Így van. Előfordul máshol is, ez nem is vita kérdése. Xiaomi esetében a kulcsszó a rendszeresen.
Nem minden frissítést rontanak el ez tény, de időről időre előjön, hogy kiadnak egy frissítést aminek bootlop a vége. Más gyártónál ennyire nem sűrű a dolog.Azért vagyok kihegyezve, mert rossz nézni mi lett abból a rendszerből (MIUI) amit régen nagyon bírtam, a jó megoldásai, és az egyénisége miatt.
-
janeszgol
félisten
válasz
perszeferenc #3 üzenetére
Az egyik 11T-m már HyperOS-en van, de még nem néztem át a telefont.
-
válasz
perszeferenc #3 üzenetére
Xiaomi.eu romon vagy EEA romon?
@Ricardo: Jajj azért ne ess túlzásba ezzel a Xiaomi ekézéssel, nincs olyan gyártó, akinél ne lett volna már frissítési anomalia...
Mostanában kicsit ki vagy élezve a Xiaomira... Ha kicsit körbenézel, más gyártót is látni fogsz.
Csak a bootloop szóra itt... [link] Azért ott is így reagáltál?
Pixelekkel mennyi gond volt? [link]Minden gyártónál van ilyen... Sőt iOS kapcsán is volt... Ezek felett szemet hunysz?
Nincs olyan, hogy 100%-os legyen bármi is... Nem tudod kitesztelni úgy...
-
Ricardo
titán
Milyen meglepő. ja nem csak a "szokásos", a Xiaomi sajnos időről időre eljátsza ezt
-
GetApps, szerintem ezzel a kínai piacon a készülékeken lehet találkozni, globál romon nem.
De lehet tévedek, nekem nem rémlik , hogy találkoztam volna. Megcáfolnak úgyis, ha beleszaladtam
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ha pedig a felhasználónál előjön a hiba, gyári visszaállítás tudja csak megoldani a helyzetet.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest